oha gain 23 lira mı |
Gain | Ana Konu | (3. sayfa)
-
-
gain almayın netflix alın gencler
-
30-31 Aralık'ta 1. Yıllarına özel yıllık abonelik kampanyası yapmışlar. Yıllık abonelikte aylık 13.90dan 3.90 TL'ye düşmüş. Yıllık 46.80 bu platform için verilir bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bugün ve yarına özel aylık 3.90 TL... Kaçırmayın arkadaşlar
46.80 lira veriyorsunuz 1 yıllık üyeliğe.
-
aldım gitti
-
you are the worst dizisi fena değil gibi.
yerlilerden 10 bin adım, terapist iyiydi.
etkileyici de listemde
10 bin adım ve ayak işleri gerçekten güzel ve eğlenceli.
-
yıl başında 46.80 lira kampanyadan yararlanmıştım. sadece Ayak İşleri dizisi bile verdiğim parayı amorti etti diyebilirim. Baya eğlenceli bir dizi olmuş.
-
Yeni bir kampanya yok mu yıllık üyelik bitiyor az kaldı😁
Ben de peşin fiyatlı yeni yıl kampanyası bekliyorum.Özellikle bbc dizileri hoşuma gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene ekstra bir indirip kampanya olmayacak gibi sanki.. Olsa çoktan başlatırlardı.. Bbc dizilerine daha başlayamadım ama dediğin gibi güzel şeyler gözüme çarptı.
3 ekran izlenebiliyormuş var mı katılmak isteyen? Senelik kişi başı 56 TL.
-
GAİNtwitter“2. yaşımızı yeni maceralar ve yeni başlangıçlarla hep birlikte kutluyoruz. 30 Aralık'a alarmlar kurulsun, size bir sürprizimiz var! #GAİN2YAŞINDA”https://twitter.com/GainMedya/status/1606182991855697920
-
Geliyo galiba indirim 😁
Harika haber, ben de bekliyordum yeni yıl indirimi.
Kullanıcıların çoğunda Netflix vardır. Ardından Disney geliyordur. Daha sonra da Blutv ve Exxen. Şu ortamda yine rekabetçi bir fiyat sunmalarını umuyorum.
-
99₺ yıllık iyi fiyat.Sadece Ayak işleri için bile alınabilir ki, ben bbc dizilerini beğeniyorum.
Daha önce Gain yıllık üyelik almamıştım. Sanırım biz yararlanamıyoruz bu kampanyadan. Bilgisi olan var mı nasıl alırım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 Aralıkta kampanyaları olacakmış, bekleyin.Yıllık makul bir fiyat olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X