Şimdi Ara

GAİNER 4.5 KG NUTRADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÇOK AZINI KULLANDIM

4.5 KG DAN 4 KG YA DA 3.750 FALAN KALMIŞ OLABİLİR TARTMADIM İÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM SUPPLEMENTLER.COM DAN ALDIM FATURASIDA VAR YANINDA GÖNDERECEM

TELEFONLA ULAŞABİLİRSİNİZ

0530 553 88 61

• fiyatı faişse sııfr almak en mantıklısı sonucta gıda ürünü bu mideye giriyor bazıları ürünü alıp içini nesquike ile değiştirip satıyor millete içemedim falan diye
  • hete kullanıcısına yanıt
    güven meselesi bu birazda ben alırken 230 a aldım 4 servis falan kullandım 140 a satıyorum bu gaineri daha önce kullanmış olan anlar tadından renginden içeriğinden arada 90 tl fiyat farkı var tabi önce güvenmek gerekli
    sahte bişey satacak olsam weider optimum gibi tercihh edilen markaları seçerdim niye nutrade yi seçiyim bak 1 aydır ilanda ama satılmadı daha zaten 1 haftaya satılmazsa antreman öncesi enerji vermesi için kullanacam tekrar
  • 1)Gainer Kullananlar genel olarak kalori eksiği olan insanlar.
    2)Gainerda gerekli olan şey karb miktardır %50 şeker olmadığı müddetçe sıkıntı yok karb da.
    3)Aynı fiyata yani 140TL ye 6KG Gainer alıyorum protein miktarı umrumda değil.
    alabiliyosan bu konuyla niye ilgileniyosun ben burya niye bişe yazdığını daha anlamış değilim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERO MEGA WHEY ZERO 2.1 KG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.