4.5 KG DAN 4 KG YA DA 3.750 FALAN KALMIŞ OLABİLİR TARTMADIM İÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM SUPPLEMENTLER.COM DAN ALDIM FATURASIDA VAR YANINDA GÖNDERECEM
fiyatı faişse sııfr almak en mantıklısı sonucta gıda ürünü bu mideye giriyor bazıları ürünü alıp içini nesquike ile değiştirip satıyor millete içemedim falan diye
hete
kullanıcısına yanıt
güven meselesi bu birazda ben alırken 230 a aldım 4 servis falan kullandım 140 a satıyorum bu gaineri daha önce kullanmış olan anlar tadından renginden içeriğinden arada 90 tl fiyat farkı var tabi önce güvenmek gerekli
sahte bişey satacak olsam weider optimum gibi tercihh edilen markaları seçerdim niye nutrade yi seçiyim bak 1 aydır ilanda ama satılmadı daha zaten 1 haftaya satılmazsa antreman öncesi enerji vermesi için kullanacam tekrar
1)Gainer Kullananlar genel olarak kalori eksiği olan insanlar. 2)Gainerda gerekli olan şey karb miktardır %50 şeker olmadığı müddetçe sıkıntı yok karb da. 3)Aynı fiyata yani 140TL ye 6KG Gainer alıyorum protein miktarı umrumda değil.
hete
kullanıcısına yanıt
alabiliyosan bu konuyla niye ilgileniyosun ben burya niye bişe yazdığını daha anlamış değilim ben