Şimdi Ara

Gainer farklari nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdasalar bir kac zamandir gainer kullaniyorum uc degisik urun kullandim isim vermeyecegim reklam olmasin diye.

sorum su kullandigim gainerlardan birisini ictikten sonra sanki boyle bi enerji patlamasi oluyordu daha sonra bir tavsiye uzerine dunyaca bilinin bir urunu kullanmaya basladim ama ictikten sonra hic bir fark hissetmiyorum sanki hic icmemis gibiyim ? bunun sebebi nedir ? ve hangisini kullanmam gerekiyor ? simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_muncher

arkdasalar bir kac zamandir gainer kullaniyorum uc degisik urun kullandim isim vermeyecegim reklam olmasin diye.

sorum su kullandigim gainerlardan birisini ictikten sonra sanki boyle bi enerji patlamasi oluyordu daha sonra bir tavsiye uzerine dunyaca bilinin bir urunu kullanmaya basladim ama ictikten sonra hic bir fark hissetmiyorum sanki hic icmemis gibiyim ? bunun sebebi nedir ? ve hangisini kullanmam gerekiyor ? simdiden tesekkurler.

icinde ki glutamin miktarı etkili birinde fazladır birinde az etkisi ordan gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

quote:

Orijinalden alıntı: dj_muncher

arkdasalar bir kac zamandir gainer kullaniyorum uc degisik urun kullandim isim vermeyecegim reklam olmasin diye.

icinde ki glutamin miktarı etkili birinde fazladır birinde az etkisi ordan gelir .

Peki bu yararli mi zararli mi ? Ne gibi faydasi olur sonucta birisi cok bilindik bi firma digeri ise daha az taninmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimine göre iyi kimine göre kötü bana göre iyi enerjiyi bi anda kullanıyorsun spordan sonra yürümeye bile halin kalmıyor kimine görede çok kötü ertesi sabaha kadar insan kendine gelemiyor

tabi ağır çalışanlar için söylüyorum bunu
  • gainer para israfıdır adam akıllı yersen kilo alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdose58

gainer para israfıdır adam akıllı yersen kilo alırsın.

hocam cok yiyoruzda olmuyor be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

kimine göre iyi kimine göre kötü bana göre iyi enerjiyi bi anda kullanıyorsun spordan sonra yürümeye bile halin kalmıyor kimine görede çok kötü ertesi sabaha kadar insan kendine gelemiyor

tabi ağır çalışanlar için söylüyorum bunu

yaw su kilo alma isini bi halletmem lazim hocam kilo alayimda istersen bir hafta yatayim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.