Şimdi Ara

Gainer tavsiyesi olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
33.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elite Labs bence Türkiye'ye gelmiş en iyi gainer besin değerlerinede bakabilirsin diğer gainerler gibi hep şeker değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün geçmiyor ki açılan bir yeni konunun altına yine çoluk çocuk toplasın..
    eskiden iyiydi internet bilgisayar sınırlıydı forumlarda velet az vardı.
    artık mahalle veletleri forumlara doluşmuş dahada kötüsü 1 aylık badyci olup tavsiye veriyorlar..
    Konuya gelirsek
    Hocan doğru söylemiş hepsinin amacı aynı fiyatları markaya göre değişir, bazılarının kutusuna ekstradan içerik yazıp fiyatı şişirirler bu yüzden herhangi birini alabilirsin.
    Aslında bütçeye göre değişir paran varsa git en pahalısını al paran yoksa en ucuzunu al bu kadar düşünecek bir şey yok yani görende steroid markası seçiyor falan zanneder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

gün geçmiyor ki açılan bir yeni konunun altına yine çoluk çocuk toplasın..
    eskiden iyiydi internet bilgisayar sınırlıydı forumlarda velet az vardı.
    artık mahalle veletleri forumlara doluşmuş dahada kötüsü 1 aylık badyci olup tavsiye veriyorlar..
    Konuya gelirsek
    Hocan doğru söylemiş hepsinin amacı aynı fiyatları markaya göre değişir, bazılarının kutusuna ekstradan içerik yazıp fiyatı şişirirler bu yüzden herhangi birini alabilirsin.
    Aslında bütçeye göre değişir paran varsa git en pahalısını al paran yoksa en ucuzunu al bu kadar düşünecek bir şey yok yani görende steroid markası seçiyor falan zanneder.

Haklısın hocam. Bütçeyi zorlamamak için bunu sipariş ediyorum ;
    protein7.com
    Xpro Premium Maxx Karbonhidrat Tozu 2500gr
    https://www.protein7.com/xpro-maxx-karbonhidrat-tozu-2500-gr-61.html

Xpro markasının çoğu ürününü kullandım. Şu anda whey'ini kullanıyorum.

• Ya kardeşim birak gaineri. Evde kendi gainerini yap aynı işi görür. Kat kat daha ucuz ustelik

Kaloriler 1016 kcal

Protein 38,09 g

Karbonhidrat 134,11 g

Şeker 35,37 g

Yağ 40,67 g

Bütün malzemeleri blenderdan geçir yulafı ve fıstığı iki kere geçir ki topak topak kalmasın yoğurt kıvamında olur zor içersin.

100gr eti litalif

1 orta boy muz

400ml yarım yağlı süt

50 g yer fıstığı

1(15-20gr) yemek kaşığı bal

Bunu sabah kalkınca yada gece yatarken yap iç keyfine bak

• Konu sahibi hocam ne yaptın aldın mı memnun musun?

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Ayben katılıyorum whey yoksa lor atabilirsin birazda bal koyarsın tatlanır.

• SATILIK NUTRADE WEİGHT GAİNER 4.5 KG DAN 3.750 FALAN KALMIŞ OLABİLİR BELKİ DAHA FAZLA İÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM SUPPLEMENTLER.COMDAN ALDIM FATURASI İLE VERECEM

RESİMLERİ EKDE

İÇERİĞİ ÇOK ZENGİN DİĞER GAİNERLERDEN ÇOK FAZLA ARTISI VAR TADINI SEVEBİLSEYDİM ÇOK MÜTHİŞ Bİ GAİNER
  • SATILIK NUTRADE WEİGHT GAİNER 4.5 KG DAN 3.750 FALAN KALMIŞ OLABİLİR BELKİ DAHA FAZLA İÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM SUPPLEMENTLER.COMDAN ALDIM FATURASI İLE VERECEM

RESİMLERİ EKDE

İÇERİĞİ ÇOK ZENGİN DİĞER GAİNERLERDEN ÇOK FAZLA ARTISI VAR TADINI SEVEBİLSEYDİM ÇOK MÜTHİŞ Bİ GAİNER

0530 553 88 61
  • hardline almayin aldirmayin . Turk sirketi diye destek olalim dedim. Bu kadar igrenc tadli bir gainer kullanmadim . Bircok gainer kullandigimida belirteyim. Normalde 2_3 hafta icerisinde 5kg lik gainer tuketirdim 2 ay oldu bunu bitiremedim.Eski gainerima donecegim su bir bitseydi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.