Bildirim
GAINWARD GTX 580 3GB NEREDEN BULUNUR?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam, ne yapacaksin 3GB'yi?
Turkiye'de bulmaniz imkansiz gibi birsey, hic bilinmedik bir marka cunku. Yurtdisindan almak tek care olabilir (amazon ve ebay gibi), fakat gumruk vergisi cok olacaktir. -
geçenlerde bu markanın önceden ülkemize geldiğini ve gereken ilgiyi görmediği için bir daha getirilmediğini okudum, evga filan bakın forumda getiren arkadaşlar var, asus direct cu ii de fena değil hani. neden gainward? -
Gainward olması mutlak suret değil öncelikle 3gb bir gtx 580 istiyorum sonrasında ise tipine bayıldım kartın, o yüzden gainward diye sordum. 3gb gtx 580 arıyorum bakalım getiren bulabilecekmiyim? -
3GB la ne kullanacaksınız ? -
tony_montana gibi birşeydi arkadaşın nicki, amerikadan evga filan getiriyordu. -
3dsmax autocad photoshop gibi programlar kullanıyorum ram miktarı önemli o yüzden. Teşekkürler yardımlarınız için. -
palitdede var çift sarı fanlı bişeydi 3gb gtx 580 ithalatçı armadaya sor bi -
Palitinde tipi çirkin :) neyse tek seçenek o zaten başından beri ama ben kastım gainward diye diye. armada ya mail attım anında geri döndü bu arada :) ulaşmadı bile adamlara o derece hızlı bir sistemleri var :) ama mail almıyor. neyse.. ararım gün içerisinde... teşekkürler ilginiz alakanız için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X