Şimdi Ara

Gainward RTX 3060 6800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcuttaki satışta olan rtx3060lar arasında fiyatı ılık gibi, satıcı trendyol

• Bu kartı tam 1 yıl boyunca kullandım arkadaşlar. Kimseye tavsiye etmem. Zar zor yok parasına satıp kurtuldum. Kartın ne halt olduğunu insanlar biliyor ve bu karttan uzak duruyorlar.

Sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz. Ancak ufak tefek bahsedeyim. Öncelikle kart inanılmaz sesli çalışıyor. Fanları iş görmediğinden değil yüksek devirde döndüklerinden. Bunun sebebide kartın frekansınız diğer kartlara kıyasla çok yüksek olması. Bakın bugün kullandığım zotac 3060 default olarak 1600 mhz'de çalışırken bu kartı 1770 mhz'ye kadar hız aşırtmışlar. Kart haliyle çok ısınıyor. Bi nebze olsun ısı sorununu çözebilmek içinde fanları yüksek devire ayarlamışlar. Sonuç olarak 3 5 fps fazla veren fakat hem sıcak hemde gürültülü çalışan bir kart ortaya çıkmış.

Kartın her yeri plastik. Plastik kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Çünkü öyle bişey yok. Bildiğiniz geri dönüşüm plastiği. Sağında solunda dikkatli bakarsanız plastik çapakları bile görebilirsiniz. Yanlışlık elinizden düşürürsenüz tuz buz olur onu söyleyeyim. Sağolsun yan tarafına bi led aydınlatma koymuşlar. Çinliler sever yanar döner şeyleri.

Son olarak garantisindende bahsedeyim. Bu kartı türkiyeye penta bilgisayar sokuyor arkadaşlar. Fakat adamlar karta güvenemediklerinden garantisi için başka bir firmayla anlaşmışlar. Endeks bilişim diye firma. Resmini aşağıya ekliyorum. Endeks bilişimi size anlatmayacağım zira kendiniz araştırır görürsünüz ne kadar güvenilir olduklarını.

• Fiyat uygun görünüyor.Bu fiyata Asus,zotac,gıgabyte olsa kacırmazdım gainward nasıl acaba yükte ısı değerleri nedir.
    Rtx 4050 ve 4060 cıkmasına az kaldı özellikle 4050 3060 fiyat seviyesinde olabilir vrami 8gb mıdır 4050 nin
    Rtx3060 rtx4050 kıyaslamasında görüşler nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt

4060 için mayıs; 4050 için haziranda çıkacağı söyleniyor. Seçim sonrası ne olacağı belli değil.

Ki 4060'lar 8 gb gelecek, 4050ler en iyi ihtimal 8 gelecektir. Ben olsam 3060 alır geçerim.

Gainward ghost için sıcaklıkların çok kötü olacağını düşünmüyorum. 70lerde takılır. Palit ile kardeş marka diye biliyorum.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Seçim sonrasını düşünüyorsanız ekran kartı için dolar alın kenarda dursun.

Aynı kartı 1.5 senedir kullanıyorum hocam. İyi havalandırmalı bir kasam var ve max 75-77 C'leri gördüm ağır oyunlarda.

• İyi havalandırmalı kasada 77 fazla degilmi .Diğer markalara göre daha çok ısınıyor gibi,arka tarafı metal yerine plastik olmasından sanırım. Bu fiyata alayımmı yoksa zotac gıgabyte markalı rtx3060 larda düşermi fiyatları acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 15 Nisan 2023; 17:19:20 >
  • Bu kartı tam 1 yıl boyunca kullandım arkadaşlar. Kimseye tavsiye etmem. Zar zor yok parasına satıp kurtuldum. Kartın ne halt olduğunu insanlar biliyor ve bu karttan uzak duruyorlar.

Sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz. Ancak ufak tefek bahsedeyim. Öncelikle kart inanılmaz sesli çalışıyor. Fanları iş görmediğinden değil yüksek devirde döndüklerinden. Bunun sebebide kartın frekansınız diğer kartlara kıyasla çok yüksek olması. Bakın bugün kullandığım zotac 3060 default olarak 1600 mhz'de çalışırken bu kartı 1770 mhz'ye kadar hız aşırtmışlar. Kart haliyle çok ısınıyor. Bi nebze olsun ısı sorununu çözebilmek içinde fanları yüksek devire ayarlamışlar. Sonuç olarak 3 5 fps fazla veren fakat hem sıcak hemde gürültülü çalışan bir kart ortaya çıkmış.

Kartın her yeri plastik. Plastik kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Çünkü öyle bişey yok. Bildiğiniz geri dönüşüm plastiği. Sağında solunda dikkatli bakarsanız plastik çapakları bile görebilirsiniz. Yanlışlık elinizden düşürürsenüz tuz buz olur onu söyleyeyim. Sağolsun yan tarafına bi led aydınlatma koymuşlar. Çinliler sever yanar döner şeyleri.

Son olarak garantisindende bahsedeyim. Bu kartı türkiyeye penta bilgisayar sokuyor arkadaşlar. Fakat adamlar karta güvenemediklerinden garantisi için başka bir firmayla anlaşmışlar. Endeks bilişim diye firma. Resmini aşağıya ekliyorum. Endeks bilişimi size anlatmayacağım zira kendiniz araştırır görürsünüz ne kadar güvenilir olduklarını.

Gainward RTX 3060 6800TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] PNY RTX 3060 Ti 8GB XLR8 LHR
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başta 3060 ve 3060 ti ların hepsinde samsung kullanıyordu. Belirli bir tarihten sonra samsung kullanılması bırakıldı, Hynix e geçild, hynix bellek kullanan 3060 ve 3060 ti ların hepsi kronik sorunlu bilginiz olsun her an elinizde patlayabilir son 2 yıldırda üretilen hepsi hynix olarak geliyor. Ekran kartı tarmircisi vs. tanıdığınız varsa onlar anlatır zaten durumu 3060/ti hynix kartlarla dolup taşıyor.

Ayrıca hynix kullanan 3060/3060 ti ların vram güç tüketimide 2 kat daha yüksek. samsung 20w civarı hynix 40-45 tüketiyor.

• MSI-Asus-Gigabyte gibi markaların RTX 3060'larından %25-30 ucuz bir modelden bahsediyoruz hocam. Aynı kaliteyi beklemek zaten saçma olur.

Bu kartı benim gibi f/p, işini yapsa yeterli diyen insanlar alır. Kalite ve kozmetik isteyen zaten parasına kıyıp daha üst markaların modellerini alır.

Az önce 5 dakika Furmark testi yaptım ve 76-77 C'de sabit kaldı. Gürültü olarak net bir şey diyemem ama telefon uygulaması ile Furmark testi sırasında 40-43 desibel ölçtü, tabi kasamda ki 6 fanın sesi dahil.

Gönül isterdi MSI Gaming X alalım ama biri 10bin TL iken diğeri 7bin TL. %30 ucuza aldığım ürünü neden Gaming X değilsin diye yerlere vuramam :)

• No Way Out kullanıcısına yanıt

hocam sen komple 3060 ve 3060ti almayın demişsin, en azından yorumun ardından alternatif olarak bir kart önerirsen daha sağlıklı olur gibi

• ikinci elde gırla bu kart

• Bu kart bende geçen sene vardı sattım bı a markası kadar soğuk olmuyor ama ismini vermeyim kadarda sıcak olmuyordu genelde 73/74 derecede çalışıyor diye hatırlıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler en yakın markadan neredeyse 1000tl daha ucuz
    asırı ısınma yoksa alayım .Olmadı diğer markalara bakacağım indirim olursa .
    Rx6700 aynı fiyatlarda daha performanslı, fakat sürücü wattman vsvs riskede girmek istemiyorum çok oyun oynayan biri değilim şuan hala
    Battle for middle earth 20 senelik önceki oyunu oynuyorum 4gb rx570 fazla bile ama vram düşük işlemciyi 2600 den 5600 e yükselttim ekran kartınıda 3060 yapayım diyorum 5 sene daha dokunmam parcalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 15 Nisan 2023; 21:56:42 >
  • 6060 bekliyorum.

• Bende neredeyse 1.5 sendir aynı kartı kullanıyorum arkadaşlar sesli çalıştığını söylemişler yük altında rahatsız edici bir sesi yok. Ayrıca kasam MSİ mag forge 100m tam yük altında en fazla 72 derece gördüm ben kartta niye bu kadar kötülendi bu kart anlamak mümkün değil.

• Alsak gelirmi ki benim ısıdan ziyade sıkıntım bundan dolayı. veya iade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 23 Nisan 2023; 10:27:6 >
  • Satıcı trenyol sorun olmaz heralde

ekşide vs baya sorun yazmışlar siz aldınız mı kartı ? HB deki 6700 indirimide itmek üzere dolar yükseliyor 3060 da bu hariç hiç bir kampanya yok geçen hafta dolu vardı mesela şuan 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 23 Nisan 2023; 10:57:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.