Şimdi Ara

Galata Köprüsü İmza Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli bir müdür yardımcısı ile sohbet etme fırsatım oldu. Kendisi ile Galata köprüsü üzerinde yaşanan tezgahçı terörü hakkında konuştum.

Kendisinin bana açıkladığına göre, konu artık zabıtanın çözebileceği durumu aşmış. Organize bir hal almış. Bu olayın artık emniyet tarafından çözülmesi gerektiğine ancak Emniyet'in yukarıdan emir gelmeden bu konuya vakit ayıramayacağını söyledi ve bir tavsiyede bulundu:

"Madem internette haberleşiyorsunuz, birleşerek valiliğe bir dilekçe verin. Çok kişi olursanız bu konu üzerine gidilir" dedi.

Bu sebeple ben de internet üzerinde bir imza kampanyası başlattım ve katkılarınızı bekliyorum.

Hedef ilk etapta 1000 imza.

Bu sayıya ulaşınca dilekçeyi Valiliğe vereceğim. Eğer sonuç almazsak 2000 imza'da tekrar vereceğim. Taa ki sonuç alıncaya kadar.

Dilekçeyi imzalak için adres :www.imza.la/galata-koprusu-imza-kampanyasi

Katkılarınızı bekliyorum.

Saygılar.

Dilekçe Metni
    ---------------------------------------------------------------
    Galata Köprüsü İmza Kampanyası

İstanbul Valiliğine;

Bilindiği üzere Galata Köprüsü şehrimiz vatandaşlarının hem bir sosyal etkinlik hem de spor amacı olarak olta ile avlanma yaptığı alanların başında gelmektedir.

Ancak son zamanlarda, köprü üzerinde sözde malzeme satışı yapan bazı kişiler, organize bir şekilde vatandaşların av yaptığı cephede geniş tezgâhlar açarak avlanılacak yerler için ücret talep etmektedirler. Söz konusu şahıslar, kamuya ait bir alanı alenen pazarlamakta ve bu şekilde yasadışı bir gelir elde etmektedirler. Ayrıca kendilerine para vermeyi reddeden vatandaşların av yapmasını engellemektedirler.

Yasadışı bir gelir elde etmek için zor kullanarak vatandaşların avlanmasını engelleyen bu sözde malzeme satıcılarının önüne geçilmesi için gereğini saygılarımızla arz ederiz.

• emniyete şikayet edin bunlar değnekçi deyin cezası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 12 Ocak 2012; 14:24:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.