ulan bıktım şu sakatlıklardan.kasaplar iş başında yine.
Çok şükür.Birşeyi yok.
Müthiş oynuyor ya o nasıl çalımlar öyle
Iyilesti....
Döndü oyuna. Çalım atabildiğine göre durumu kötü değil
Ben dilini yutmasından veya kalbine birşey olmasından korktum.
Kalktı keita.
Dili nefes borusunu kapatmış Keita'nın G.O
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
Döndü oyuna. Çalım atabildiğine göre durumu kötü değil
Ben dilini yutmasından veya kalbine birşey olmasından korktum.
Zaten yutmuş dilini soluk borusunu tıkamış spiker söyledi şimdi
aynen banada link lütfen. justindeki yayın 1 dakka sonra kapanıyor.
Franco nun soluna çalışıyorlar 2.yi yiyorduk az kalsın... Franco nun soluyla ilgili bizim bilmediğimiz antep t.direktörünün bildiği birşeymi var acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: GKYYDGN
ALLAH BELANI VERSİN FEDERASYON BU SAAAT BURAYA MAÇ KOYANIN TAAAAAAAAAAAAAA
saatle ne alakası var çarpıştı adamlar, birşey olsada saydırsak diye bekliyorsunuz resmen , ne guzel maç oluyor işte otur izle
Keitaaa öldü mü
ulan o keitaya birşey olmadı iyi ya yüreğim ağzıma geldi gitti
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
3 golü tarif edebilcek birisi var mı? Bu arada keitaya birşey olmaz inş :S
8' GOOOOLLLL... Arda Turan 'nın vuruşunda top ağlara gitti: 0-1 Galatasaray sağdan çok etkili geldi... Baros sağdan çok güzel ortaladı ve Arda da gelişine çok sert vurdu yakın mesafeden ve golü yaptı.
21' GOOOLLLL.... Mustafa Sarp 'nın vuruşunda top ağlara gitti.... Arda kullandı serbest vuruşu, boş pozisyonda Mustafa Sarp topu ağlara göndermekte hiç zorlanmadı ve skor 2-0 oldu.
37' Gol.... Julia Cesar 'nın vuruşunda top ağlara gitti... Öyle güzel vurdu ki Gaziantepspor'da Julio uzaklardan, kalecinin müdahalesi yeterli olamadı ve skor 1-2 oldu...
az kalsın adam ölüyomuş.Allah korudu valla.
Keita'nın az önce ciddi bir tehlike atlattığı ve dilinin soluk borusunu kapattığı bilgisini aldık... Yapılan müdahale ile kendine geldi Keita...
Atacak bunlar
Ultrasutf 9.5 programini indirin. Internet Explorer kullanmalisiniz. Zipleyin, acin oyle kalsin.
Buraya girin, guzel goruntu var. Internet explorer kullanmalisiniz unutmayin. Yoksa Justin Tv'den premium mesaji gelir, bu yontemle o mesaji almiyorsunuz.
Orijinalden alıntı: VectrAirliness saatle ne alakası var çarpıştı adamlar, birşey olsada saydırsak diye bekliyorsunuz resmen , ne guzel maç oluyor işte otur izle
hayır spiker şey dedi keita birden bire yere düştü,dripling yaparken yere düştü dedi ondan dedim onu