Haydaa bende de çıktı premium olayı. Justin'de bozdu, nerden izleyeceğiz bu maçları.
quote:
Orijinalden alıntı: Attila-HUN
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_Processor
Sol Açık Oyuncusu Olcan Sol Bek ; Sağ Açık Oyuncusu Mehmet Yozgatlı Sağ Bek oynuyo. Doğal olarak da savunma yapmasını bilmeyen bi Antep Defansı ve bunun sonucunda yenilen hatalı 2 gol.
Tamam.
Eyvallah.
Pm lütfen.
Bu arada maçı kopardık bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
Sol Açık Oyuncusu Olcan Sol Bek ; Sağ Açık Oyuncusu Mehmet Yozgatlı Sağ Bek oynuyo. Doğal olarak da savunma yapmasını bilmeyen bi Antep Defansı ve bunun sonucunda yenilen hatalı 2 gol.
Tüh tüh.
Qeyf Qeyf mesajlar atmayın arkadaşım ya. GS'ye birşey dedik mi ? Ben burda Antebi değerlendiriyorum dikkatini çektiyse...
Antepli arkadaşlar sana minnettar kalacak. Harika analizler bunlar.
HEY YAVRUM ARDA BEEEE
1 GOL 1 ASİST İLE BAŞLADI LİGE HELAL OLSUN ARDAAAA
Bu keita insan değil ya 3 kişi arasından çıkıyo adam
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Arda ya nazar değmesin İnşallah , böyle giderse seneye bizde kalması zor olur Manu,Barca,Milan klasmanında bir takıma gider.Bence iyi de olur
Zaten seneye büyük ihtimalle avrupada bi takıma gitcek adnan polat arenaya konuk olduğunda dedi ya kariyer planlamasını ben yaptım seneye büyük bi takıma vercem diye
Keita enteresan bir pres yapıyor.Karşısında ki adam şaşırıyor
Oha gole bak
acayip bir gol oldu 2-1 julio cesar
ohaaaaaaaaa gole bak antep
Yedik süper goldü
gol yedik :(
antep iyi geliyo arasıra.
Harika bir takim. Daha full kadro bile degil ama soyle bir baktigimizda gercekten cok cok derin bir kadro var. Tabi baslarindada Rijkaard var!