Keita kobrasını ısındırıyor, daha hazır değil kerata
Arda ya nazar değmesin İnşallah , böyle giderse seneye bizde kalması zor olur Manu,Barca,Milan klasmanında bir takıma gider.Bence iyi de olur
Arda 1 gol 1 asist şimdilik güzel gidiyor hadi koçum benim.
Bizde bekliyoruz ama atan yok maalesef
su molası.
micro processsorresesr kardeş ortalığı karıştırma istersen ha,sevincimize gölge düşürmeye hakkın yok kardeş,lütfen şöyle aşağılayıcı şeyler yazma
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_Processor
Sol Açık Oyuncusu Olcan Sol Bek ; Sağ Açık Oyuncusu Mehmet Yozgatlı Sağ Bek oynuyo. Doğal olarak da savunma yapmasını bilmeyen bi Antep Defansı ve bunun sonucunda yenilen hatalı 2 gol.
Tüh tüh.
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
su molası bu saatte maç koyarsan olcağı bu
nası renktaşsınız olm yaa bi link =((
Meşalelere bakın
quote:
Orijinalden alıntı: Enchanted Metal
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
Bu Arda çok canımızı yakacak bu sene belli oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
Sol Açık Oyuncusu Olcan Sol Bek ; Sağ Açık Oyuncusu Mehmet Yozgatlı Sağ Bek oynuyo. Doğal olarak da savunma yapmasını bilmeyen bi Antep Defansı ve bunun sonucunda yenilen hatalı 2 gol.
Tüh tüh.
Futbol hatalar oyunu hatalar olmasa hiç gol olmazdı.
Beyler Keita nasıl ? İcraat varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
Tüh tüh.
Qeyf Qeyf mesajlar atmayın arkadaşım ya. GS'ye birşey dedik mi ? Ben burda Antebi değerlendiriyorum dikkatini çektiyse...
Link atan arkadaşlara teşşekür ediyorum
quote: