Mark Overmars gelebilir diyorlar %95 bitmiş. Hadi hayırlısı beyler..
Yapılacak transferlerden çok aklım hep yabancı sınırında. Kanat mevkilerine yabancı oyuncu alınırsa ilk 11'den kim kesilecek ? Mesela Ujfalusi kesilse takımın defansı ne kadar etkilenir ? Yerini Serdar Aziz veya Ömer Toprak doldurabilir mi ? Yerli forvetlerle Avrupa'da başarı gelir mi ? vsvs..
Transfer tahmini yapmak gerekirse Hamit'i büyük ihtimal alırız.Defans içinde yukarıda belirttiğim gibi Serdar Aziz veya Ömer Toprak alınır. Forvet için adayım :
Buralar değerlenir
nuri ve hamit tamam gibi
nuri kiralık, hamit bonservis ile
nuri hamit berbatov arshavin bide kakayı alırsak
çokmu şey istiyorum acep
ilk sayfadan yerimizi alalım
90x160 reklam alanı pm den görüşelim
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Baros yerine Solomon Kalou yu transfer edebilirsek şahane olur. O.Martins'de Elmander gibi pasör santrafor yanına monte edilebilir.
sen çok geride kalmışsın kardeş. martinsin shot power ve speed 99 değil artık
Uzun bir aradan sonra bir konum ikinci sayfaya geçecek
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
Buralar değerlenir
Buralar yanar
burak ve hamite kesin gözüyle bakıyorum kanatlarada mutlaka takviye olacaktır
Rüyamda Hamit'i gördüm.Bir mekanda DJ'lik yapıyordu.Gidip yanına Galatasaray'a geliyor musun? diye soramadım,ona yanıyorum.Gerçek gibiydi vallaha..
Aldığım sağlam duyumlara göre, ramiz tamammış. Celalin menejeri ile sıkı pazarlıklar sürüyormuş. Ancak Ferit ile italyanların ünlü bir takımıda ilgileniyormuş. İnşallah üçünüde bitirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: J.J.93
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Baros yerine Solomon Kalou yu transfer edebilirsek şahane olur. O.Martins'de Elmander gibi pasör santrafor yanına monte edilebilir.
sen çok geride kalmışsın kardeş. martinsin shot power ve speed 99 değil artık
Eski manada söylememiştim aslında, bitiricilik açısından bize uygun adamlar 2 side.