Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
597.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nordin Amrabat Galatasarayda.

Transfer açıklanınca bulun beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Yilmaz Galatasaray'da
    Farfan Galatasaray'da bulun beni de
  • Haydi hayırlısı
  • serdar aziz i yazalım ilk sayfaya
    gelince hortlatırız
  • Mourinho açıkladı Nuri gelecek sezon Real'de kalacak . Burak ve Hamit içinde %80 tamam deniyor.
  • Saçma sapan haberler, linkler üzerine drogbasından tutun owen'ine kadar her isim gececek; KAP'a bildirilecek taraftar memnun edilmek istenilecek ama Terim karar verecek..
    Avrupa'ya da gideceğimiz icin Takıma Hayırlı gerçekten Futbol oynamayı Seven efendi bir adam gelsin yeter..
  • Burak, Hamit, Berbatov, Yerli stoper. Bunlar tahminlerim. Bu arada konu da hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

selçuk inan bu sene gelebilir

• Nuri ile ilgilenip Hamit ile kesişiyomuşuz , Berbatov ile aşk yaşayıp Drogba ile yiyişiyormuşuz.

• nuriyi kiraladık. benden söylemesi..
  • Amrabad
  • quote:

Orijinalden alıntı: [kazuya]

Nuri ile ilgilenip Hamit ile kesişiyomuşuz , Berbatov ile aşk yaşayıp Drogba ile yiyişiyormuşuz.

Baya kötü şeyler yapıyoruz yani.
  • Nur'nin kiralik dahi olsa gelme ihtimalini cok dusuk buluyorum. Hamit mumkundur, cok da guzel transfer olur.

Sahsen Ambarat, Hamit , Berbatov/Drogba ikilisinden biri gelse bile bu takim bir cag daha atlar.
    Forvete Burak Yilmaz 'da cuk diye oturur ve bence bu sene alinmasi en olasi yerli forvet Burak olacakdır. Bu yaz Burak hakkinda hergun yeni bir haber duyacağımıza adım kadar eminim

• Hamit ve serdar aziz'i kesin alacağız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Nur'nin kiralik dahi olsa gelme ihtimalini cok dusuk buluyorum. Hamit mumkundur, cok da guzel transfer olur.

Sahsen Ambarat, Hamit , Berbatov/Drogba ikilisinden biri gelse bile bu takim bir cag daha atlar.
    Forvete Burak Yilmaz 'da cuk diye oturur ve bence bu sene alinmasi en olasi yerli forvet Burak olacakdır. Bu yaz Burak hakkinda hergun yeni bir haber duyacağımıza adım kadar eminim

Burak Avrupa maçlarında topa bile dokunamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Berbatov

• Baros yerine Solomon Kalou yu transfer edebilirsek şahane olur. O.Martins'de Elmander gibi pasör santrafor yanına monte edilebilir.
  • Hayırlı olsun.

Bu seneki transfer gündeminde en çok alacağımız forvet sansasyon yaratır diye düşünüyorum. Elmander'in yanına bir o kadar kaliteli forvet almak şart. Gelecek yerli oyuncularda kalburüstü olursa, yani ilk 11 ve yedekleri iyi şekillendirirsek, seneye hem lig hem de Avrupa'yı götürürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Baros yerine Solomon Kalou yu transfer edebilirsek şahane olur. O.Martins'de Elmander gibi pasör santrafor yanına monte edilebilir.

sen çok geride kalmışsın kardeş. martinsin shot power ve speed 99 değil artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.