Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
149
Favori
1.222.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Galatasaray, Gökhan Değirmenci ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.Galatasaray 3 yılın sonunda toplam 8.4M TL ödeceyecek. ( via @br_gara )

bu ne saçma sapan anlaşma yedek kaleci 1M Euro alacak yıllık.

Yeni yabancı kuralına göre en az 1 tane yerli kaleci bulundurmak zorunda kulüpler. Bizim yerli kalecilerin hali de malum. Muslera'nın yokluğunda sırıtmasın yeter.
  • Ulan yabancı sınırı kalktı alın gignac ı vlaar ı bilal kısa güray falan nedir ya. Boşuna mı söylendik bu sınırı kaldırın diye. Takımı anadolu takımı yaparlarsa söverim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

Ulan yabancı sınırı kalktı alın gignac ı vlaar ı bilal kısa güray falan nedir ya. Boşuna mı söylendik bu sınırı kaldırın diye. Takımı anadolu takımı yaparlarsa söverim o kadar.

eğer sesimizi gür bir şekilde çıkarmazsak yapacaklar sanırım
  • Bu.Burak maalesef seneye de takımın as forveti olacak gibi duruyor. Ciddi söylüyorum eğer.öyle olacaksa transfer falan yapıp para harcamasınlar boş yere başka mevkilere. Eğer bu takımda Burak as forvet olursa avrupada 0 çekmezsek dua edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal biter gibi Hamza hocaya eski oyuncularla tekrar çalışmak ister misin gibisinden bir şey soruldu güldü olabilir dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Dreams`

quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Dreams`

quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Gönderilmesi gerekenler:

- Eray Iscan (çöp)
    - Sinan Bolat (çöp)
    - Tarik Camdal (çöp)
    - Gökhan Zan (çöp)
    - Semih Kaya (tam bomba top ayağına gelince korkuyorum)
    - Hamit altıntop (yaşlı)
    - Blerim Dzemaili (çöp)
    - Yekta Kurtulus (çöp)
    - Olcan Adin (göbekli + çöp)
    - Aydin Yilmaz (gereksiz + çöp )
    - Goran Pandev (çöp)
    - Umut Bulut (en gereksiz adam + çöp)
    - Burak Yılmaz (yaramaz + çöp)
    - Eboue (çöp)
    - Engin Baytar (çöp)

Kiralanması gerekenler:

- Bruma
    - Telles
    - Sinan Gümüş.

Alınması gerekenler:

- Bek ( Maxi Pereira )
    - Kanat ( André Ayew )
    - Defans ( Douglas )
    - Orta saha (Melo gidecekse Boateng olabilir)
    - Forvet (Gignac )

her sene en az 20 gol adam nasıl yaramaz+çöp oluyor anlamıyorum ki

14/15 16gol
    13/14 16gol
    12/13 24gol

şehir efsanesi yaratmayın kendi kendinize,burak a rağmen şampiyon olduk bu sezon. gs forveti için 18 19 gol atması normal.
    bu sezonda takımda ve ligde en fazla faul yapan oyuncu oldu,attığı golün 3 katını kaçırdı en az 3 katınıda atak başlamadan mundar etti.bunlar harici oyuna katkısı 0

şl de 8 gol attığı ilk sezon okutacaktık, aysalın en büyük hatası burak ı satmaması diyeceğimde gider ayak ömürlük kontrat yapması bildiğin ihanet gibi birşey

nasıl kurtulacağız bu adamdan hiçbir fikrim yok

KURTULMIYACAGIZ OYNICAK EFSANE OLUCAK BURAK AMA HALA BAZI (SAHTE GS TARAFTARI) GALATASARAYLI BIR OYUNCUYU DESTEKLEMIYOR

gs tarihindeki forvetlerde 20 ye giremez burak
    efsane değil kestane olur anca

20 tane forvet say bakalım hakan sukur metin oktaydan sonra en efsane forvetdir burak gsde

Kusura bakma ama arif,jardel,baros,elmander,necati ve daha niceleri varken burağa sıra biraz zor gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaş sakin olun bi daha kupa maçı var. Heralde öyle diyecek yok ben 5 6 ilk 11 oyuncusu mu istiyorum diyecek. Oda farkında herşeyin öyle bir adam alalım ki selçuk'u yedek bıraksın diye bir şeylerde söyledi. Bir güvenin hocaya ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Bu.Burak maalesef seneye de takımın as forveti olacak gibi duruyor. Ciddi söylüyorum eğer.öyle olacaksa transfer falan yapıp para harcamasınlar boş yere başka mevkilere. Eğer bu takımda Burak as forvet olursa avrupada 0 çekmezsek dua edin

Adam gibi.bi forvet almazsalar burak umut devam edersek ligtvyi iptal et sadece avrupa maçlarını izle gerçi 3.4 mac sonunda ordada iddaamiz kalmaz

• gignac la anlastik haberleri var ama medyaya guvenmiyorum pek. yönetim dese anlastik diye rahatlayacagim. buraktan seneye forvet olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir transfer haberine inanmayın daha hamza hoca yönetimle görüşmemis transferin t si konuşulmamistir

• hamza hoca şu an hiç kimseyle bi anlaşmamız yok dedi.
  • Bilal Kısa iyi bir Selçuk ve Melo alternatifi olur. Yeni sezonda 3 kulvarda yarışıcak GS ve sakatlılarda oluşacak veya Melo yine takımı (bu sezon 8 maç kaçırmış) yalnız bırakacak. Aksihar'ın maçlarını takip ediyorum Bilal çok düzgün paslar veriyor araya attığı toplar ile oyunu ileriye iyi yıkabiliyor ve en önemlisi Hamit, Selçuk, Melo ve Sneijder gibi ayağında top tutup takımı nefes aldırabiliyor.

Gitmesi gereken birisi varsa o da Umut'tur. Ne top tutabiliyor ne de çalım atabiliyor 2. Elmander'dir. Elmander de çok birşey yapamıyordu ama savunmadan oyuncu sakatlanıp tedavi için kenara geldiği zaman savunmaya geçip yardım ediyordu. Yan toplarda etkiliydi ki bugün Rize maçında da gördük Umut'u.

İbra gelmesin kendini beğenmiş adamın birisi. Muhabir Tanrı'dan birşey isteseydiniz ne istersiniz diye soruyor İbra'da şuan kendisiyle konuşuyorsun diyen egoist adam. Gelirse her serbest vuruş için topun başına geçer. Trip atar Hamza hoca İbra'yı oynatamaz.

• Dil-hun kullanıcısına yanıt
    hocam akil var mantik var senede 20 gol atan bonservissiz oyuncuyla anlasirlar diye düşünüyorum. hamza hocaya da guveniyorum eger eski oyuncularini almaya kalkmazsa iyi trabsfsrler yapacak. sadece copler alınmasın da. bir de asil transferden once bosuna maaş alanlari gondermek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Galatasaray, Gökhan Değirmenci ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.Galatasaray 3 yılın sonunda toplam 8.4M TL ödeceyecek. ( via @br_gara )

bu ne saçma sapan anlaşma yedek kaleci 1M Euro alacak yıllık.

yıllık 750.bin TL veriyoruz desek gelmez miydi sanki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnaipCorder

Ya arkadaş sakin olun bi daha kupa maçı var. Heralde öyle diyecek yok ben 5 6 ilk 11 oyuncusu mu istiyorum diyecek. Oda farkında herşeyin öyle bir adam alalım ki selçuk'u yedek bıraksın diye bir şeylerde söyledi. Bir güvenin hocaya ya.

Hamza Hocaya sonuna kadar güveniyorum ama bu yeniçeri tayfaya güvenemiyorum. Burak eğer bu takımdan gitmezse kimse onu yedek bırakamaz benim uzaktan gördüğüm şey o.
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Yayın tekrarını nasıl izliyebiliriz. Digitürk var ama yayını kaçırdım.
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    burak oyundan cikarilinca artistlenen adam. yedek kalirsa oynamaz kaprisli cunku. yedek bırakacak bir forvet gerekli isterse takımı biraksin burak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

hocam akil var mantik var senede 20 gol atan bonservissiz oyuncuyla anlasirlar diye düşünüyorum. hamza hocaya da guveniyorum eger eski oyuncularini almaya kalkmazsa iyi trabsfsrler yapacak. sadece copler alınmasın da. bir de asil transferden once bosuna maaş alanlari gondermek gerek.

bencede hocam belkide kupa maçı var 5-6 yabancı alıcaz dese oyuncuları küstürecek o yüzden temkinli konuşmuş olabilir.bir forver bi sağ açık bir defans oyuncusu şart. sağ tarafta umutu görmeye dayanamaz bu gözler artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

Yayın tekrarını nasıl izliyebiliriz. Digitürk var ama yayını kaçırdım.

bilemiyorum hocam ligtv.com.tr ye koyarlar belki.
  • Eğer takımdan gönderemezsek kesilemez Burak ben söyleyeyim. Ya Sneijder gidecek 4-4-2 ye dönülecek yada Burak gidecek yoksa seneye başarı hayal bence.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.