Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24282429243024312432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Amartey Leicester'da. 6.60 Milyon Euro. Bir hayal daha suya düştü.

@Cane® Geçmiş olsun... Gökhan İNLER de kesin yolcu o zaman. Pione SISTO ve Daniel AMARTEY`i alıp geleceği garantilemek vardı ama nerde o günler...

sisto yu 6-7 den aşağı bırakmazlar ama şu çocugu alsak yeter.

http://www.transfermarkt.com.tr/valentino-lazaro/profil/spieler/186368

Baktım oyuncuya. Hiç abartılacak topçu değil bence r'das.
    Ahım şahım top sürmüyor.Teknik & oyun zekası vasat.Bi hız mevcut. Almaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@Cane® SISTO ilgilendik ama olmadı maalesef. Bu arada ;

WEBASLAN - 1 : Slaven BILIĆ, GALATASARAY`lı yöneticileri aradı ve Burak YILMAZ`ın transferi için bilgi aldı. Sözlü teklifi : 7.000.000 € (Anadolu Ajansı)

WEBASLAN - 2 : GALATASARAY, West Ham United`ın 7.000.000 €`luk teklifini 'yazılı' olarak istedi ve gündemine alacağını bildirdi. (Anadolu Ajansı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

quote:

quote:

quote:

@Cane® Geçmiş olsun... Gökhan İNLER de kesin yolcu o zaman. Pione SISTO ve Daniel AMARTEY`i alıp geleceği garantilemek vardı ama nerde o günler...

Ahım şahım top sürmüyor.Teknik & oyun zekası vasat.Bi hız mevcut. Almaya degmez.

daha 19 yaşında yaşıtlarına rağmen epey güçlü. zaten daha iyisi 6-7 milyon dan başlıyor. 2-3 milyona alınabliyorsa en iyi transferlerden biri olur.

• Ben bu saatten sonra transfer yapacağımızı falan zannetmiyorum. Yine kaldık Burak ve Umuta.
  • quote:

quote:

@Cane® SISTO ilgilendik ama olmadı maalesef. Bu arada ;

WEBASLAN - 1 : Slaven BILIĆ, GALATASARAY`lı yöneticileri aradı ve Burak YILMAZ`ın transferi için bilgi aldı. Sözlü teklifi : 7.000.000 € (Anadolu Ajansı)

WEBASLAN - 2 : GALATASARAY, West Ham United`ın 7.000.000 €`luk teklifini 'yazılı' olarak istedi ve gündemine alacağını bildirdi. (Anadolu Ajansı)

bu sefer durum ciddi gibi bu teklif kaçmaz hemen satılmalı. 7 milyon bonsveris yıllık 3 milyon maaş 10 milyon bütçe açılacak. spalvis gibi ucuza 1.5 2 milyona bir forvet al 8 milyon kasada kalsın. sezon sonu bunlara da yol ver.

umut
    tarık
    sabri
    hamit
    hakan
    koray
    jem
    jose
    emre

• quote:

Bu adam bizim yeni Melomuz olabilirdi nalet olsun :((

Zaten 4-5 meyrosu kesin vardı...6,6 hiçbir şey değil.

Amartey'i 3-4 yıl sonra Top PL takımlarına 30-40'a satar Leicester
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

daha 19 yaşında yaşıtlarına rağmen epey güçlü. zaten daha iyisi 6-7 milyon dan başlıyor. 2-3 milyona alınabliyorsa en iyi transferlerden biri olur.

Yaşını da hesaba kattim ama bana sıradan gibi geldi.. Dediğin gibi güçlü de denebilir. Ama bizle ismi geçen Zivkovic, Kaputska hatta Benitez'den daha alt seviye bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Bu yıl yaz sezonunda en az 30a alıcaklar bu adamı ya city alır yada liverpool 3 4 yıla kalmaz leicster iyi çıkış yakaladı bu yıl ve oyuncuları sezon sonunda peynir ekmek gibi gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Özellikle Mahrez ve bi nebze Vardy

• Valla yasak ceza bir yana forvet alamazsak taraftar yönetimi takımı desteklemez şahsen ben desteklemem gerekirse umut Burak sat düzgün birini al yeterki bunlardan kurtulalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

3 haftadan bu yana Florya'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Emre Çolak'ın kaderi belli oldu. Süper Lig temsilcileri Antalyaspor ve Rizespor'un talip olduğu genç futbolcu iki kulübe de 'hayır' dedi.

Özellikle Antalyaspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Galatasaray’ın genç oyuncusu bu teklife olumsuz yanıt verdi.
    Galatasaray Kulübünün transfer izni vermesi üzerine Antalyaspor ile görüşen Emre Çolak, bu görüşmede kendisine teklif edilen rakamlara karşın olumsuz yanıt verip Florya'dan ayrılmak istemediğini dile getirdi.

Sezon sonunda Galatasaray ile kontratı sona erecek olan Emre Çolak, Mustafa Denizli'nin gözüne girmeyi ve en azından Mayıs'a kadar Galatasaray'da kalma kararı aldı.

Bari bu gitse

• Santrafor transferi bitirilmeden Denizli Burak'ın takımdan ayrılmasına kesinlikle karşı çıkar.
  • Ben inanmıyorum artık forvet transferi yapacaklarını

• Tukurdugumun west hami teklifini niye adam gibi sterlin ile degil de euro ile yapiyor anlamadim?

• quote:

quote:

Amartey fifa16da inanilmaz hem acayip guclu hem de tam bir cigersiz mac boyunca tam saha kosturuyorum 2 gun sonraki macta kondisyon full

Turkiyedeki klupler transferlerini fmye gore yapsa bence basarisiz olmazlar en azindan suanki durumdan kotu halde olmazlar zaten fmdeki scoutlar inanilmaz wonderkidlerin tutma orani %90. Benim fm15 kadromun yarisi suanda en iyi 20 takimin birinde nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Bu yıl yaz sezonunda en az 30a alıcaklar bu adamı ya city alır yada liverpool 3 4 yıla kalmaz leicster iyi çıkış yakaladı bu yıl ve oyuncuları sezon sonunda peynir ekmek gibi gidecek.

Yarım sezon oynattıktan sonra satacaklarını sanmam...Ama 30m teklif ederlerse satarlar tabi

ki bunun olması içinde oturmuş kadroda süre alması ve alışması + sivrilmesi falan lazım amartey'in

zor bence...Bence bi 2 yıl kalır leicester'da.

@LossMaho Vardy'nin hikayesi falan iyide "One Season Wonder" 28 yaşına gelmiş anca liverpool para gömer

buna 2.Andy Carroll vakası olur.

Mahrez ise Reus satılırsa dortmund'a çok yakışır. İyi skor yapıyor asist yeteneği de var bir de bunları PL'de yapıyor...dahası epey

soğukkanlı ilginç bi oyunu var rakibi paralize eden.

• quote:

Orijinalden alıntı: U and I

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Ahh ah.
    ne güzel olurdu
    Konoplyanka (bonservissiz)
    llorente (bonservissiz)
    mbia (bonservissiz)
    bu üçlüyü sezon başında "0" tl bonservisle alsaydık

Ah be kardeşim sadece onlar mı?

Ayew bonservissizdi,
    Maxi Pereira bonservissizdi,
    Pierre Gignac yanlış hatırlamıyorsam bonservissizdi

daha sürüyle isim vardı böyle ve biz bir kaç işe yaramaz adam alıp yeni sezona başladık. Balık baştan kokar demişler, baştan belliydi bu duruma düşeceğimiz. Ek olarak orta alanda savunma-ofans hatları arasında köprü olan en kilit oyuncumuzu İnter'e gönderdik. Yerine adını sanını daha önce duymadığımız bir İspanyol getirdik. Şimdi düşünüyorum da Hamza ciddi hayal gücüne sahip bir adammış.

Kendini başka branşlara verse, mesela sinema, dizi veya roman falan güzel işler çıkarabilir bu hayal gücü ile. Bu kadar güçlü hayal gücü heralde Lucas'ta hatta Tolkien'de bile yoktur.

Hala aklıma geldikçe donup kalıyorum. Kadro sezon başı şöyle olabilirdi biraz zahmet edilse.

----------------------------Muslera---------------------------------

Carole-------------Denayer------------Balta----------------Pereira

---------------------Melo(Mbia)-----Selçuk-----------------------

Ayew-----------------------Sneijder--------------------------Podolski

------------------------------Gignac----------------------------

bu kadroyla direkt batardık zaten bonservise 0 diyorsunuz ama imza paraları ve maaşları artıyor bonservissiz olunca

Niye batasın arkadaş?
    Jem'e yıllık 600.000 euro garanti ücret veriyorsun. Belli bir süre maça çıkarsa 400.000 euro zamlanacak ücreti. Oldu mu sana 1 milyon euro.
    Sabri Bey yıllık 1.8 milyon euro,
    Rodriguez için 4 yılda 3,300,000 Euro
    Tarık Çamdal bu yıl için 1.284.000 Euro (seneye 1.391.000 olacak)
    Donk yıllık 1.500.000 Euro
    Hamit Altıntop yıllık 2.750.000 Euro
    (Dzemaili'yi, Eray'ı vs falan katmıyorum bile)

Yukarıda ki adamların hiçbirisinden gram verim alamıyorsun ve yılda toplam 8.759.000 Euro sabit ücret. Bonusları maç başılarını da ekle düz hesap 10-15 milyon civarı yapar.

15 milyon euro çöpe atıyorsun bu yıl. Pereira 2 milyon euro istemişti, Ayew 2.5, Gignac 3 sabit ücret. Mbia bonuslarla 2600.000 alıyor Trabzon'dan. Emin ol sana daha ucuza gelirdi.

Hadi kaba bir hesap yapalım ekstralarla birlikte.

3 milyon Pereira diyelim bonuslarla birlikte
    3,5 milyon Ayew
    4 milyon Gignac
    3 milyon Mbia

Toplam: 13.500.000 Euro yaptı mı sana? İmza paraları falan Düz hesap diyelim 20.000.000 Euro verdin bu adamlara. Diğer çöplerden maksimum 6 milyon euro fazla para vermiş olacaktın.

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalış ücreti 12,000,000 Euro
    Guruptan çıkmak için en az 3 maç kazanman lazım. Bu sene ki guruptan rahat 3 maç kazanırdın yukarıdaki kadro ile 1.500.000 maç maşı galibiyet ücreti, 3 galibiyet eder 4.500.000 euro yaptımı sana toplam 16.500.000 Euro?

20.000.000 - 16.500.000 = 3.500.000 Euro zarar.

Sana şimdi deseler 3.500.000 Euro versin Galatasaray ve çok daha iyi bir takım ile, elindeki çöplerin çoğundan kurtularak, daha kaliteli futbolcular ile ligde daha iyi bir konumda olsun ve Şampiyonlar liginde devam etsin. Ne cevap verirdin?

Hesap yapmasını bilirsen batmazsın koçum benim merak etme. İş ki taraftarı dinleyebilseler keşke.

1-O kadrodaki çöpleri göndermek o kadar kolay değil işte niye gitsin ki baska kuluplerden buradaki aldigi maasin yarisina

2- ayew senelik 7m euro aliyor gittigi kulupte bonservissiz futbolcularin maliyetleride artiyor derken bundan bahsediyordum

Düz hesap yapmasi kolay .mesele zaten takimdaki fazla maas alan çöpleri gönderebilmede

Canım benim o çöplerin çoğu bu sezon aldı bu ücretleri zaten. Sabri'nin mukavelesi bitmişti, Jem ile Rodriguez bu sezon geldi. Mbia'yı alsaydın zaten Donk'a gerek yoktu ya da mukavelesini uzattığın Melo'yu tutabilseydin. Hamit ile de oturup anlaşırdın ve yıllık bu kadar vereceğine daha makul bir ücrete postalardın.

1- Sen zaten çöp kaynayan kadronda ki en gereksiz adamla zamlı mukavele imzalıyorsun. Hali hazırda ilk 11'de oynayan savunma-hücum hattı arasında köprü görevi gören adamını gönderip ne idüğü belirsiz bir İspanyol ile İngiltere alt liglerinde oynayan birini getiriyorsun.

2- Ayew yıllık 7 milyon almıyor, 4.600.000 küsur sterlin alıyor yani yaklaşık 6.100.000 euro yapması lazım. İngiltere'de futbolcular aldıkları ücretin yarısını vergiye veriyorlar. 3.000.000 Euro para kalıyor cebinde. Biz kaçtan hesaplamıştık Ayew'i? 3.500.000 euro'dan. Hemde Swensa gibi asansör bir takımda değil, Galatasaray gibi şampiyonluk adayı bir takımda ve CL'de oynayacaktı bu adam.

Zaten West Ham'a gidiyordu çok daha düşük bir ücrete Swensa son anda piyangodan çıkıp aldı. Sen sezon sonu bittiğinde bitirmen lazımdı hemen bu transferleri. Son ana kadar beklersen elbette fiyatlar artar. Akıl var mantık var.

Bu sezon çöplere giden para sabri 2 jem 600. J.rodriguez 750b

Birtek maxinin maaşı çıkar burdan

Hamit rızkından vazgecmez.d

Donk yerine mbia alinabilirdi o konuda haklisin

Maxi, Gignaci Mbia ve Ayew'e verilebilinecek maksimum maaşla ilgili açıklamayı yukarıda yaptım. Detaylı oku tekrar istersen aynı şeyleri yazamayacağım tekrar.

• Sneijder'i, Muslera'yı şu kadar teklif gelirse sat diye düşünen adamlarla bi halt yapamaz bu camia. Yabancı sınırı kalkmış, elinde sana adapte olmuş 3 tane dünya starı var. Bizzati skora etki edebilecek adamlar bunlar ve bunları sat diyor arkadaş.

Sat anasını satayım, kaleye yeni bir Zapata gelsin, 10 numaraya yeni bir Culio, e kanatlara da Podolski yerine yepyeni bir Pino alırsın. Ne güzel di mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Ahh ah.
    ne güzel olurdu
    Konoplyanka (bonservissiz)
    llorente (bonservissiz)
    mbia (bonservissiz)
    bu üçlüyü sezon başında "0" tl bonservisle alsaydık

Ah be kardeşim sadece onlar mı?

Ayew bonservissizdi,
    Maxi Pereira bonservissizdi,
    Pierre Gignac yanlış hatırlamıyorsam bonservissizdi

daha sürüyle isim vardı böyle ve biz bir kaç işe yaramaz adam alıp yeni sezona başladık. Balık baştan kokar demişler, baştan belliydi bu duruma düşeceğimiz. Ek olarak orta alanda savunma-ofans hatları arasında köprü olan en kilit oyuncumuzu İnter'e gönderdik. Yerine adını sanını daha önce duymadığımız bir İspanyol getirdik. Şimdi düşünüyorum da Hamza ciddi hayal gücüne sahip bir adammış.

Kendini başka branşlara verse, mesela sinema, dizi veya roman falan güzel işler çıkarabilir bu hayal gücü ile. Bu kadar güçlü hayal gücü heralde Lucas'ta hatta Tolkien'de bile yoktur.

Hala aklıma geldikçe donup kalıyorum. Kadro sezon başı şöyle olabilirdi biraz zahmet edilse.

----------------------------Muslera---------------------------------

Carole-------------Denayer------------Balta----------------Pereira

---------------------Melo(Mbia)-----Selçuk-----------------------

Ayew-----------------------Sneijder--------------------------Podolski

------------------------------Gignac----------------------------

bu kadroyla direkt batardık zaten bonservise 0 diyorsunuz ama imza paraları ve maaşları artıyor bonservissiz olunca

Niye batasın arkadaş?
    Jem'e yıllık 600.000 euro garanti ücret veriyorsun. Belli bir süre maça çıkarsa 400.000 euro zamlanacak ücreti. Oldu mu sana 1 milyon euro.
    Sabri Bey yıllık 1.8 milyon euro,
    Rodriguez için 4 yılda 3,300,000 Euro
    Tarık Çamdal bu yıl için 1.284.000 Euro (seneye 1.391.000 olacak)
    Donk yıllık 1.500.000 Euro
    Hamit Altıntop yıllık 2.750.000 Euro
    (Dzemaili'yi, Eray'ı vs falan katmıyorum bile)

Yukarıda ki adamların hiçbirisinden gram verim alamıyorsun ve yılda toplam 8.759.000 Euro sabit ücret. Bonusları maç başılarını da ekle düz hesap 10-15 milyon civarı yapar.

15 milyon euro çöpe atıyorsun bu yıl. Pereira 2 milyon euro istemişti, Ayew 2.5, Gignac 3 sabit ücret. Mbia bonuslarla 2600.000 alıyor Trabzon'dan. Emin ol sana daha ucuza gelirdi.

Hadi kaba bir hesap yapalım ekstralarla birlikte.

3 milyon Pereira diyelim bonuslarla birlikte
    3,5 milyon Ayew
    4 milyon Gignac
    3 milyon Mbia

Toplam: 13.500.000 Euro yaptı mı sana? İmza paraları falan Düz hesap diyelim 20.000.000 Euro verdin bu adamlara. Diğer çöplerden maksimum 6 milyon euro fazla para vermiş olacaktın.

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalış ücreti 12,000,000 Euro
    Guruptan çıkmak için en az 3 maç kazanman lazım. Bu sene ki guruptan rahat 3 maç kazanırdın yukarıdaki kadro ile 1.500.000 maç maşı galibiyet ücreti, 3 galibiyet eder 4.500.000 euro yaptımı sana toplam 16.500.000 Euro?

20.000.000 - 16.500.000 = 3.500.000 Euro zarar.

Sana şimdi deseler 3.500.000 Euro versin Galatasaray ve çok daha iyi bir takım ile, elindeki çöplerin çoğundan kurtularak, daha kaliteli futbolcular ile ligde daha iyi bir konumda olsun ve Şampiyonlar liginde devam etsin. Ne cevap verirdin?

Hesap yapmasını bilirsen batmazsın koçum benim merak etme. İş ki taraftarı dinleyebilseler keşke.

1-O kadrodaki çöpleri göndermek o kadar kolay değil işte niye gitsin ki baska kuluplerden buradaki aldigi maasin yarisina

2- ayew senelik 7m euro aliyor gittigi kulupte bonservissiz futbolcularin maliyetleride artiyor derken bundan bahsediyordum

Düz hesap yapmasi kolay .mesele zaten takimdaki fazla maas alan çöpleri gönderebilmede

Canım benim o çöplerin çoğu bu sezon aldı bu ücretleri zaten. Sabri'nin mukavelesi bitmişti, Jem ile Rodriguez bu sezon geldi. Mbia'yı alsaydın zaten Donk'a gerek yoktu ya da mukavelesini uzattığın Melo'yu tutabilseydin. Hamit ile de oturup anlaşırdın ve yıllık bu kadar vereceğine daha makul bir ücrete postalardın.

1- Sen zaten çöp kaynayan kadronda ki en gereksiz adamla zamlı mukavele imzalıyorsun. Hali hazırda ilk 11'de oynayan savunma-hücum hattı arasında köprü görevi gören adamını gönderip ne idüğü belirsiz bir İspanyol ile İngiltere alt liglerinde oynayan birini getiriyorsun.

2- Ayew yıllık 7 milyon almıyor, 4.600.000 küsur sterlin alıyor yani yaklaşık 6.100.000 euro yapması lazım. İngiltere'de futbolcular aldıkları ücretin yarısını vergiye veriyorlar. 3.000.000 Euro para kalıyor cebinde. Biz kaçtan hesaplamıştık Ayew'i? 3.500.000 euro'dan. Hemde Swensa gibi asansör bir takımda değil, Galatasaray gibi şampiyonluk adayı bir takımda ve CL'de oynayacaktı bu adam.

Zaten West Ham'a gidiyordu çok daha düşük bir ücrete Swensa son anda piyangodan çıkıp aldı. Sen sezon sonu bittiğinde bitirmen lazımdı hemen bu transferleri. Son ana kadar beklersen elbette fiyatlar artar. Akıl var mantık var.

Bu sezon çöplere giden para sabri 2 jem 600. J.rodriguez 750b

Birtek maxinin maaşı çıkar burdan

Hamit rızkından vazgecmez.d

Donk yerine mbia alinabilirdi o konuda haklisin

Maxi, Gignaci Mbia ve Ayew'e verilebilinecek maksimum maaşla ilgili açıklamayı yukarıda yaptım. Detaylı oku tekrar istersen aynı şeyleri yazamayacağım tekrar.

Okudum neyse uzatmaya gerek yok maxi ve mbia alinabilirdi rahatça bizim yönetim donk linnes ve çöplere maaş vermeyi seçti

• quote:

Bruma + Telles = 16 Milyon euro

Burak için 7 milyon euro bonservis alsak, %25'i TS'ye bize 5.25 mn euro kalır.1.4 milyon euro yarim sezon + 2.9 milyon euro önümüzdeki sezon maaşı toplamda 4.3 + 5.25 mn euro = 9.5 milyon euro yapar.Yerine 3 milyon euro bonservis + 1 milyon euro maaşlı oyuncu alsak, 1.5 sezonda 4.5 milyon euro yapar. 5 milyon euro kâr.

10-12 gelirse Sneijder'i, 15-20 gelirse Muslera'yi, 5-7 gelirse Podolski'yi,5-7 gelirse Selçuk'u sat.(Yüksek ucretliler bunlar, hem de Muslera dışında yaşlar problemli)Uygun teklif gelmiyorsa da maaşlarını dusur.

Hamit sözleşme bitiyor zaten.Sabri ve Umut'un opsiyonları mevcut sanırım, muhakkak feshet yahud bi kulübe sat

Yasin, Semih, Chedjou, Olcan gibi oyunculara, makul teklifler geldiği takdirde hemen sat.(Makul teklif= 2-6 mn euro civarı)

tarık, jose, jem, koray, hali hazırda kiraladigimiz çöpleri ve adını hatırlayamadıklarimi muhakkak elden çıkar.

linnes ve carolede olduğu gibi, Fransa & İskandinav liglerinden yerlerine 1-2 milyon euroluk oyuncular al.Geniş scout ağı kur.Tüm dünyada futbolcu tarayacak biçimde.Dünyadaki uygun bonservisli + yetenekli topçuları takıma kazandırmaya bak.

Al sana kurtuluş reçetesi.Çok mu zor?
    İyi bir pazarlama + planlı bir yönetim + biraz da mesai ile bu mümkün. 1-2 seneye zımba gibi oluruz.

Takim küme düşmeye oynar artik.Muslera sneijder podolski gibi futbolcular öyle kolay bulunmaz. Ayrica sneijderin 7.5m serbest kalma maddesi var

• 
Sayfa: önceki 24282429243024312432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.