Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24352436243724382439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Galatasaray'da mutluluk hemen ardından gelecek mutsuzluğun habercisidir, mutluluk cezasız kalmaz."

3 Haziran 2015'te Türkiye kupasını aldığımız gün yazılmış bir şey...Bunu terse çevirmek için kimse uğraşmadı

hamzasson bildiğini okudu...yönetim ona uydu...Takımı birlikte oyuncak ettiler.

23 Ocak 2016 Osmanlı'ya yenildik ligdeki 4.yenilgimizi aldık...Dede budayacam diyerek geldi başa, her maç

bizi buduyorlar !!!...Ne heyecan kaldı ne coşku koca bir 0...Transfer'de yapılmayacakmış...Şubatta Uefa'dan ceza

yiyeceğiz...Ne desek boş bile bile lades olduk resmen...
  • Sen de haklısın. Ama en azından oyuncu satma işini iyi yapamıyorlarsa bile oyuncularınıza teklif geliyorsa kabul etmeleri lazım o saydığım 3 isim dışında kim olursa olsun. Ve evet yıllarca en çok puanı siz topladınız biraz da bizim toplamamız lazım ama bakarsın sadece 1 senelik ara olur sonrasında da toplamaya devam edersiniz futbolda her şey mümkün yeter ki iyi yönetilebilsin kulüp ancak şu anki şartlarda zor tabi.
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Cidden keşke burak, hamit, selçuk, umut, tarık ve aklıma gelmeyen bilimum uçuk ücretli futbolcuyu şutlasalar, yerine sneijderin çevresinde gençler oynasa. Bu sene kaybedeceğimiz bir şey kalmadı zaten, hiç olmazsa gençlerden 2 oyuncu kazansak kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

Orijinalden alynty: armindotuenabangnabruma

quote:

Orijinalden alynty: san lorenzo

quote:

Orijinalden alynty: armindotuenabangnabruma

quote:

quote:

Orijinalden alynty: Dar-ül Harb

quote:

Sneijder'i, Muslera'yy ?u kadar teklif gelirse sat diye dü?ünen adamlarla bi halt yapamaz bu camia. Yabancy synyry kalkmy?, elinde sana adapte olmu? 3 tane dünya stary var. Bizzati skora etki edebilecek adamlar bunlar ve bunlary sat diyor arkada?.

Sat anasyny satayym, kaleye yeni bir Zapata gelsin, 10 numaraya yeni bir Culio, e kanatlara da Podolski yerine yepyeni bir Pino alyrsyn. Ne güzel di mi?

Bak bak.
    Birader, sanki kulüp ekonomik sykyntylar cekmiyormus gibi konu?mu?sun.Rahat ?artlarda olsak, Sneijder'de, Muslera'da gitmesin tabi.
    Fakat, borç batagindaki, 1-2 yyl men tehlikesiyle kar?y kar?yya kalmy? kulüp için, 2.5 mn euro yukarysy oyuncu maa?y lükstür.Hele hele bu oyuncular 30 ya? civaryndaysa fazlasyyla lükstür.Sonra neden borc katlanyyor.
    Sneijder 4.5 milyon euro maa?, Muslera 3.3 milyon euro maa?, Podolski 3 milyon euro maa?.Etti mi senede 10.8 milyon euro.Euro kuru olmus 3.25; yani 35 trilyon demek bu, tek senede.Bir de ücünü satip toplam 28 milyon euro bonservis kazandy?yny dü?ün; 90 trilyon. 90+35= 120 milyon TL para, tek senede.
    ?imdi gelip bana,"efendim bunlary satarsak sportif ba?ary gelmez,sportif ba?ary gelmezse de borcu döndüremeyiz" deme, alakasy yokki bu kulüp 4 yyldyr sportif ba?ary kazanyyor, tek ba?yna CL'ye katylyyor fakat buna ra?men borç sürekli artyyor ve her sene zarar ediyoruz. 2 sene kupa almayyvereceksin ama düzlü?e çykacaksyn arkada?ym, bu kadar basit. Sana Culio al diyen yok, Linnes al,Denayer al,Carole al.Oyuncu bulmak kolay. Artyk her yerde yeti?iyor topçu.
    Ho?, kime anlatyyoruz; daha 6 ay evvel 34 ya?yndaki adama senelik 8 milyon euro verilmedi diye twitterda TT yapyp yönetime söven taraftaryz biz.

Bu güne kadar elinde ki i?e arar oyunculary satyp düzlü?e çykmy? hangi kulüp var de bana hele? Hayatymda böyle saçma mantyk görmedim. Takymda topu topu adam gibi 3 futbolcu var onlary satalym diyor. Kimi oynatacaksyn yerine? Avrupa'da ya da Güney Amerika'da dü?memeye oynayan takymlaryn futbolcularyny my transfer edeceksin? Yoksa yeni bir yerli tayfasy getirip takymy iyice yeniçeri oca?yna my döndüreceksin?

Oyuncu bulmak kolaymy?, e hadi bul. Denayer'i oynatyrsyn Sneijder'in yerine di mi? Ha bu arada o Denayer'in bonservisini bir ara?tyr bakalym sana yedirirler mi? Bu akyllardan çok çektik son 10 yyldyr. Pahaly futbolcu almayaca?yz diye Carrusca tarzy genç yetenek aya?yna yy?ynla para döktük i?e yaramaz futbolculara. Hala ayny akylda adamlar var.

Sen Galatasaray'syn. Türkiyenin en büyük takymy, en çok kupa sahibi olan takymy. 2 sene ?ampiyon olamayabilirsin hatta 3, 4, 5 farketmez. Ama sen her sene ?ampiyonlu?a oynamak zorundasyn. Seni büyük yapan budur zaten. O ?ampiyonlu?a oynamak istiyorsan da elinde i? yapan futbolculary tutmayy bileceksin öncelikle. Juve küme dü?tü Del Pierro, Buffon, Trezeguet gibi takymyn mihenk ta?laryny ne yapyp edip kadroda tuttu buna ra?men.

Galatasaray futbolcu satmakla de?il. Elinde sap gibi duran gayrimenkulleri elden çykarmakla düzlü?e çykar. Bir Melo'nun yerini dolduramyyorsun. 2 sezondur adam aradyn bulamadyn yerine. Adam Sneijder, Muslera, Podolski'yi gönderelim diyor.

Hey Allah'ym Yarabbim ya.

adam diyorki culio falan alyn demiyorum denayer carole linnes gibi adam alalym diyor sen diyorsun "satyp ne yapaca?yz carruscamy alaca?yz?"
    biz zaten bu pahaly transferlerle bu duruma dü?tük gider alyrsyn spalvisi serbest kalma bedeli ile 1.6m euroya
    yok sneijder yerine denayerimi oynatycaz demi?sin kendini hakly çykarmak için saçmalamy?syn her bölgeye uygun ücretli kendi mevkisinin adamyny alyrsyn
    be?ikta? ?uan bizden daha iyi onlar çok mu para verdiler hayyr bizimkinin yarysyny veriyorlar

not:yyldyz transferine kar?y de?ilim podolski gibi sneijder gibi uygun ücretli buldu?unda kapacaksyn

Bak canym karde?im ben 30 ya?yndayym. Sneijder, Podolski, Nani, Mario Gomez, Muslera bu tarz adamlar kolay gelmez bu ülkeye. Sen gidip genç yetenek alamazsyn. Türkiye tarihinde 2 defa ya?andy bu vaka. Biri Ferdinand, di?eri Ribery. Sen alsan dahi wonderkidleri bu ülkede yeti?tiremezsin. Ezersin, yok edersin. Bu ülke futbolunda barynamaz o isimler. Bizim yeti?tirebilece?imiz adamlar anca Türk gençler. Bunun dy?ynda dy?arydan yabancy ithal topçu yeti?tiremezsin.

Denayer diyorsun, Denayer kiralyk geldi ve sana yedirmezler onu. Geçen sene Celtic'e vermediler adamy. Carol desen orta düzey futbolcu ne abartylacak bir yany var ne de farkly bir ?eyi. Sen 20 ya? alty dünya kupasynyn en parlak ismini aldyn ve 2 yyldyr oynatamadyn do?ru düzgün. Gelmi? Sneijder'lere para vermeyelim öyle adamlar alalym diyorsun. Defaatle denendi bu. Carrusca, Culio, Bratu, Petre, Stancu, Tamas, Emilliano Ynsua vs. daha dünya kadar sayarym sana.

Sen Barcelona alt yapysynyn yani me?hur la masia'nyn en parlak 2 yetene?inden birini getirdin(Giovani Dos Santos), ama oynatamadyn. Genç yetenek sevdasyndan vazgeçin. Bu ülkede yabancy genç yetenek tutmaz. Ülkede bunu kaldyrabilecek bir futbol anlayy?y, ortam, yapy vs yok. Bizi anca belirli bir ya?a gelmi? ve yükselme arayan dünya yyldyzlary ya da orta düzey tecrübeli fakat gereken çyky?y yakalayamamy? yabancy oyuncular kaldyrabilir. Sen 10 yyldyr sa? ben sorununu do?ru düzgün çözemiyorsun. Neden? Çünkü Türkiye'de scout yapysy yerlerde sürünüyor. Bizde avrupa kulüpleri gibi bir te?kilatlanma yok bu düzeyde. Lucescu bunu oturtmak için kaç yyldyr Shaktar'da kendini paralady. Türkiye'de buna sabredebilecek ne kurum var, ne kulüp, ne de taraftar.

Carole, Linnes gibi oyuncular orta düzey oyuncular kategorisine girer ki onlaryn mevkiinde çok fazla adam var böyle. Bu yüzden piyasalary fazla yoktur. Ama Sneijder, Muslera veya Mario Gomez'in oynady?y mevkilere yetenekli genç adam bulmak kolay de?il. Bulsan dahi almak kolay de?il. Alsan dahi oynatabilmek, o oyuncuyu yeti?tirebilmek apayry bir dert canym karde?im benim.

Bu yüzdendir ki Sneijder, Muslera, Podolski gibi oyunculary takyma katabilmek mükemmel bir ?eydir. Bu adamlaryn üzerine kadro kurulur bu adamlar temel direktirler. Bilmem anlayabildiniz mi?

1.Kolay gelmedi?ini bende biliyorum ama böyle transferler yapalym demiyorum zaten benim dedi?im ?ino poldi gibi ucuza buldu?umuzda alalym

2.Denayer kiralyk geldi ve yedirezler sana onu diyorsun ben bonservisini alalym demedimki ?uan bizim stoper ihtiyacymyzy kar?ylayacak düzeydemi ?evet

3.Sneijderlere para vermeyelim diye bi?ey söylemedim aksine buldu?umuzda alalym dedim ama kendini hakly çykarmak için zyrvalamy?syn

4.Biz genç oyuncu yeti?tiremeyiz anca belli bir ya?a gelmi? fakat gereken çyky?y yakalayamamy? yabancy oyunculardan faydalanyryz demi?sin bende aynen buna örnek carole ve linnes gibi transfer yapmalyyyz dedim ki bu oyuncularyn ikiside 24 ya?ynda kendini bir yere kadar geli?tirmi? ve tek yapmalary gereken oynamak kendisini göstermek

5.Sneijder Muslera Gomez in oynady?y mevkilere yetenekli genç adam bulmak kolay de?il bulsan dahi alamazsyn vs. demi?sin Muslera lazio ya 3m euroya transfer oldu Gomez stutgarta gitmeden önce 3 kez bonservissiz takym de?i?tirdi yani bu oyunculary gençken de almak mümkün bulmakta mümkün yeterki maçyn bir anynda çykyp 3-5 çalym atan ama maçyn geri kalanynda ruh gibi gezinen adama yyldyz adayy muamelesi yapyp tonlarca para dökme

Son olarak yazyny "anlayabildiniz mi?" diye bitirmi?sin ama daha sen okuduklaryny anlamamy?syn!

Bak canym karde?im benim.

Öncelikle ben seninle de?il ba?ka biriyle tarty?yyordum öncesinde. Sen cevap verdin bende onun yazdyklaryny okumu?sundur diye dü?ündüm. Belli ki okumamy?syn.

1- Ben de ayny ?eyi söylüyorum fakat senin bir anda ortaya kendini atarak korudu?un arkada?. Sneijder, Muslera ve Poldi'yi satalym yerine ucuz adamlar bakalym babynda bir ?eyler karalamy?ty. Sen ona destek verdi?inde sende ayny kafadasyn sandym. Sana tavsiyem savundu?um dökümanlary öncelikle iyice bir incele bir daha ki sefere.

2- Yine ayny mesele, o arkada?la olan tarty?mamyz bonservisi konusuydu.

3- Yine ayny mesele

4- "Biz yabancy genç oyuncu yeti?tiremeyiz anca belli bir ya?a gelmi? veya gereken çyky?y yakalayamamy? orta düzey yabancy oyunculardan faydalanyryz" dedim. Yazdyklarymy iyi okumalysyn öncelikle. Linnes ve Carole bu tarz oyuncular zaten yani orta düzey, yabancy ve gereken çyky?y yakalayamamy?.

5- Sneijder, Muslera ve Gomez gibi topçular 18-19-20'li ya?larda Türkiye'ye gelseydi ?u an bu performansta veya bu durumda olmazlardy. Bir araba yazy yazdym oraya Türkiye'nin mevcut yapysy genç yetenekleri parlatmaya elveri?li de?il diye. Ama okumamy?syn daha öncekilerde oldu?u gibi.

Son olarak daha da tarty?maya gerek yok, nasylsa bo?una kendimi yoruyorum okumuyorsun bile do?ru düzgün. Sen istedi?ini dü?ün ben istedi?imi hadi Allah'a emanet ol.

1- evet onunla aynı kafadayım eğer iyi bonservis ücreti alacaksak zaten avrupaya gidemeyeceğimiz dönemde 30-32 yaşındaki yıldızlarımızı satıp maaş-bonservis ile 30-40 m euro kaynak oluşturabiliriz ayrıca yine böyle ucuza yıldız bulursak 2.5 a poldiyi aldığımız gibi almalıyız
    2-hayır aranızdaki tartışma bonservis konusu değil o adam culio vs. alma carole denayer gibi adamlar oynatalım diyor ki doğru söylüyor bir oyuncuyu illa bonservisiyle almazsın geçici olarak o bölgeyi kiralıkla kapatabilirsin
    3-aynı meselemi? cevap veremediğin için pas geçmişsin
    4-en başından beri bu tür transferler yapmalıyız diyorum
    5-türkiyenin alt yapısı yıldız çıkarmayada yetiştirmeyede elverişli değil fakat zaten kendi oyununu bir yere getirmiş genç yetenekleri alıp 1-2 sene içinde ilk 11 e monte edelim zaten avrupa kupalarında maça çıkınca oyuncunun piyasası olacak iyi bir performans gösterdiğindede güzel fiyata okutursun yani ben yetiştirelim demiyorum

sen benim yazdıklarımı farklı düşünüp yorumlamazsan bu kadar uzamazdı

• ciddi ciddi gidiyor burak galiba. zaten yaşlandı, hele taraftarla da arası bozulmuş, transfer yasağı gelirse seneye de burak ile yürümez bu iş. yerine genç iyi bir forvet alınmalı diyeceğim ama bu yönetimle bu kafayla kimi alırlar, alacakları adam burak'tan çok mu farklı olacak bilemiyorum. zor günler bizi bekliyor.
  • Qral'a üzüldüm gitmese keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz futbol da burak 2 güne belli olur dedi. herhalde bu sefer gidiyor el sallaması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

beyaz futbol da burak 2 güne belli olur dedi. herhalde bu sefer gidiyor el sallaması da cabası.

https://mobile.twitter.com/GSG_SCOUT/status/691020766721216513

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak satılırsa gelecek parayla transfer yaparlarsa yaparlar, yoksa böyle devam edecez...

Taraftarın sağlığı ve takımın geleceği açısından satılıp 2 forvet 1 kanat alınması taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Burak satılırsa gelecek parayla transfer yaparlarsa yaparlar, yoksa böyle devam edecez...

Taraftarın sağlığı ve takımın geleceği açısından satılıp 2 forvet 1 kanat alınması taraftarıyım.

şu bütçeyle şu durumda buraktan daha iyi alacak forvet yok. podolski ve sinan ile bu sene idare ederiz.
  • Sezonu bu gidişle BJK ve FB'den en az 20 puan fark yiyerek kapatırız. Taraftar kahır olur. Klüp yeteneksiz ve ruhsuz karmasını zengin etmek için 40-50 milyon daha zarar eder. Beslemeler milyonlarını alır ve lüks yaşantılarına devam ederler.

Bu şartlarda sorumluları eleştirmek iyi gün taraftarlığıysa, bu durumu kabullenip, devam etmek kötü gün taraftarlığı değil enayiliktir.

Ne yapacak bu kötü gün taraftarları armayı hak etmeyenlere teslim edenleri ve teslim edilenleri alkışlayıp, bağırlarına mı basacaklar ? Benim sevgim armaya ve onu taşımaya layık olanlaradır. Geriye kalanların yüzünü kötü gün taraftarları görsün ...
  • Muslera//Linnes-Chedjou-Denayer-Balta(Carole)//Donk-Selçuk//Emre Çolak(Sinan)-Sneijder-Podolski(Yasin)//Burak(Podolski)
    Bu şekildeki bir 11'in kötü olduğunu düşünmüyorum. Emre Çolak'ta neden oynamıyor anlamış değilim Hamza'nın ilk dönemde gayet iyiydi. Fatih hocanın takımında sol çizgide çok iyi işler çıkardı. Bu kadar yoklukta bence em 3-4 maç denenmeli hem kendiside kalmak isterken

• https://mobile.twitter.com/WestHam_Central

Hoşgeldin demişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak gider de umuta kalirsak buyrun cenaze namazina

• the_japan kullanıcısına yanıt
    santrafor olarak zaten başka adam yok ki..

Burak gitse de kalsa da umut hep oynayacak....Yedek santrafor yok takımda....Burak gitti diyelim ve diyelim ki yerine bi adam bile aldık...UMUT YİNE OYNAYACAK !!!

O alınan adam en az 2 maç antrenman ve adapte süreci geçirecek...Umut yine oynayacak....

Santrafor sakatlansa kart cezalısı olsa UMUT YİNE OYNAYACAK !!!!

Türkiye kupası maçı olucak rotasyon gerekicek UMUT YİNE OYNAYACAK !!

Denizli açıkladı başka transfer yapmayacağız diye...Burak'ın gitmesine sıcak bakmam dedi....Yani tam da senin dediğin gibi Burak giderse

UMUT OYNAYACAK !!!!
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    Ne farkederki Lazio bizi zaten eleyecek ligde bitmiş.
  • Gerçekten transfer yapılmazsa ki durum onu gösteriyor.
    Üstüne UEFA transfer cezası verirse kabus ötesi bir şey olur.
    Bu durumda herkes kendi takımlarından başka takım tutmasın
    Yoksa bu 1,5 sezonluk işkence kolay kolay bitmez ...
  • Burak'ın giderse Umut oynar, o yüzden kalmalı diye düşünen bence ya futboldan anlamıyordur ya da Galatasaraylı falan değildir. Arkadaşlar mesela santrafor alınıp alınmaması değil. Burak gibi takıma kambur olmuş, küsecek diye uğruna transfer yapılmayan, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan zihniyetin artık takımda yer bulamayacağına bir işaret.

Geçen yıl Dzemaili ve Pandev'i yerin dibine batırıp çıkaran Hamit bey hani nerede? Ağzı laf yapan, ya da taraftara trip atan değil Elmander gibi canını dişine takan adamlara ihtiyacımız var.

V for Vandetta'da diyor ya hani, binaları patlatmak baş kaldırışın bir sembolü diye. Aha bu adamı da göndermek artık bu kulüpte kendini üstün gören adam istemiyoruz demenin sembolik bir yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

donk kötü değil çok kötü futbolcu bu adamın neyini beğendiler koşma yok ileri olumlu pas yok hiç bi bk yok burak'ın orta sahadaki hali bitmişiz biz

Dedik hocam burada. Adam bir kere fiziksel olarak çok iri ve bu yavaş olmasına neden oluyor. Geçen günlerde ikisinin resmini attım arka arkaya. Donk'un bel çevresi çok geniş ve bu onun ağır olduğunun en büyük ispatı. Melo tabiri caizse tay gibiydi. Agresifliği, rakibi bezdirmesi, diagonal pasları, oyunu her iki yönde de eşit ağırlıkla oynayabilmesi vs bunlardan bahsetmiyorum bile. Sneijder'in geçen sezon ki formuna bak, bir de bu sezon ki.

Takımda ki kilit oyuncuların performansı yarıdan da fazla düştü Melo'nun gidişiyle. Gitmesinde emeği geçen herkesi Allah'a havale ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 24352436243724382439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.