Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24332434243524362437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

" allowfullscreen onload="frameLoaded(113849240)">

• donk kötü değil çok kötü futbolcu bu adamın neyini beğendiler koşma yok ileri olumlu pas yok hiç bi bk yok burak'ın orta sahadaki hali bitmişiz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Ulan temiz lig be

" allowfullscreen onload="frameLoaded(113849424)">

Lan bi yürü git işine zaten sinirliyiz.Osmanlının ikinci golunü forvetlerinin ikinci sarılık pozisyonuda eklesene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman herşeyi unutturuyor dede daha üç hafta once nesteri vurucam budayacam falan diyordu ama zaman gecti vazgecti joseyi tarığı jemi gondersem yeter dedi herhalde.

Yada malum, yaşı geldi alzhemier hastalığıda başlamış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli geldi değişen bişey yok taffarel de bu futbolu oynatırdı ne anladım ben bu işten

• Mustafa Denizli: "5 tane transfer yapmayı düşünüyorduk, koşullar şu anda değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki, yapamayacağız"

Mustafa Denizli: ''Şu anda zorlaştı. Ancak Donk ve Linnes ile bu dönemi geçireceğiz gibi görünüyor.''

Mustafa Denizli: "Burak Yılmaz’ın ayrılmasına sıcak bakmam."
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Mustafa Denizli: "5 tane transfer yapmayı düşünüyorduk, koşullar şu anda değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki, yapamayacağız"

Mustafa Denizli: ''Şu anda zorlaştı. Ancak Donk ve Linnes ile bu dönemi geçireceğiz gibi görünüyor.''

Laan bitirdiniz takımı gitsinler artık stada desteklesinler sabriyi - umutu - burak'ı

Çıldıracam ya bu kadar kötü yönetilir mi takım

• Geçmiş olsun,ne gelen olacak ne de giden. Gs taraftarına sesleniyorum bu sezon maçları izleyip kendinizi kanser etmeyin şahsen ben bi daha maç izlemicem

• Martin linnes neden alındı madem yedek duracak tarık çamdalda yedek durur ben anlam veremiyorum bu ne sabri Sarıoğlu hastalığıymış arkadaş yaa

• quote:

Mustafa Denizli: "5 tane transfer yapmayı düşünüyorduk, koşullar şu anda değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki, yapamayacağız"

Burak ın satılmasına Denizli engel olursa sene sonu denizliyide göndermeyen adam değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nafile Filinta

Geçmiş olsun,ne gelen olacak ne de giden. Gs taraftarına sesleniyorum bu sezon maçları izleyip kendinizi kanser etmeyin şahsen ben bi daha maç izlemicem

işte takıma ve kulübe kötü zamanlarında destek verecek gerçek taraftar profili...Galatasaray ve futbol sevgini ayakta alkışlıyorum...
  • Birkaç gün önce ameliyat oldum, otuz kadar dikiş var.O halde acaba maça gidebilir miyim diye doktoru zorladım, iğne oldum adam ayarladım.Ama sabri bey fedakarlık yaparmış, burak bey iğne yemiş onlar Galatasaray'ın çocuğuymuş.Defolup giderler inşallah.Altyapıdan çocuklar oynasın en kötü bu kadar oynar.
  • Transferi dönemini kapadıttık yani öylemi şimdi

• quote:

Birde budama yapacam diye taraftarı kandırıyor dedeye bak hele

• Sinan Gümüş, Olcan Adın, Cenk Gönen dışında tüm yerlileri satın, Hepsinin karakteri 5 para etmez.
  • FLAŞ! - Burak Yılmaz: "Gidip gitmeyeceğim 2 gün içinde belli olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

bir de şöyle birşey var arkadaşlar

burak diyelim ki westhama gitti... orada gol makinesi olursa (ki burakta o potansiyel var, biliç onu iyi kullanır) (arda da sizdeyken son sezonunda kötü oynamıştı sonra atleticoda kendini buldu) o zaman transfer konularınızda veya bölümünüzde pişmanlık duyabilirsiniz...

fenerlilerin salih uçanla ilgili konuları, bizim demba ba konumuz, sizinse arda konunuz buna paralel...

Salih Uçan ve Demba Ba'yı Arda örneği ile nasıl eşleştirdin hayretler içerisindeyim. Biri Çin liginde, diğeri 18'e giremiyor Roma'da. Bu adamlarla Barcelona'da yıldız transferi olarak yapılan bir transferi aynı cümlede kullanabilmen gerçekten trajik.

Ek olarak Arda o sezon kötü oynamadı, Arda'yı magazin basını Galatasaray taraftarı ile karşı karşıya getirdi. Sürekli karalama kampanyaları düzenlendi. Sinema kapattı bilmem ne yaptı diye. Burak'ın gidip gidebileceği maksimum seviye West Ham'dır. Arda ile karıştırma.

Klasik Galatasaray'lı cevabı :D Hocam adam sana ne demiş sen ne demişsin. Yapmayın etmeyin lütfen okurken ayar oldum.

• Play-0ff sistemi ile başlayan,Fatih terim'i milli takıma çekmeyle olgunlaşan ve yabancı sınırlaması ile devam eden Galatasaray'ı baltalama operasyonu sonunda hedefine ulaştı....

Hafızalarınızı yoklayın...Neler yaptılar el birliği ile...Tam bir Şampiyonlar ligi takımı idik..Fatih terim hem kendi kadrosunu kurmuştu hem de başarıya çok açtı...

O kadar güçlü bir yapı vardı ki 4 senede zor yıktılar...Şampiyon ola ola düşüş olur mu ? Oldu işte....

Mali durum değil asıl çöken Galatasaray ruhu oldu...Ne mancinisi kaldı takımı mıncıklatmadıkları ne de prandellisi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

İyi gün taraftarı diye boşuna demiyorlar...

İyi gündede eleştirdik yönetimi ve takımı boş yapma uza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

quote:

Burak ın satılmasına Denizli engel olursa sene sonu denizliyide göndermeyen adam değildir

Umutu göndermeyende kendisi.Düşman olsa bunu yapmazdı yaw

• 
Sayfa: önceki 24332434243524362437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.