Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24432444244524462447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burakla tottenham ile shngayda ilgileniyormuş. Çinlilerin resmi teklifi var diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marzio doumbia'yı fb'ye yazmış biz alsak ya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Burakla tottenham ile shngayda ilgileniyormuş. Çinlilerin resmi teklifi var diyorlar.

Burak tottenham'a gitsin premier lig in p sini ağzıma almam daha da izlemem.
  • Burak elimizde kalicak bu gidişle sonra yine beleş bi penaltı golü atar taraftara hareket yapar. Spor yorumcularida verir coşkuyu, bakın burak gitsin diyordunuz ama gollerini atmaya devam ediyor derler.
    2019a kadar bu adamın tribini çekeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Burakla tottenham ile shngayda ilgileniyormuş. Çinlilerin resmi teklifi var diyorlar.

Tottenham Burak Yılmaz'ı, West Ham'ın elinden almak istiyor. Stoke City'de Burak Yılmaz ile ilgileniyor. (Mirror)

Bizim görenediğimiz neyi görüyorlar bu yeteneksizde

Biri alsında isterse m.citye gitsin bize uzak olsun.

• quote:

quote:

quote:

Tottenham Burak Yılmaz'ı, West Ham'ın elinden almak istiyor. Stoke City'de Burak Yılmaz ile ilgileniyor. (Mirror)

Bu haberler balon bence...TR gündemine bakıyorlardır her yerde Burak yılmaz ingiltere

haberleri çıkıyor bunlarda bu haberleri referans alarak kendi haberlerini yapıyorlardır.

Burak'ın bu dk'dan sonra gideceğini hiç düşünmüyorum

Adam osmanlı maçından sonra " abi 2-3 içinde belli olur " dediydi daha hiçbir hareketlilik yok.

2019'a kadar qraal ile beraberiz...

• http://metro.co.uk/2016/01/26/spurs-looking-to-rival-west-ham-to-the-signing-of-burak-yilmaz-5645155/

Bence West Ham ilgi gösterince diğerleri de bir bakalım neyin nesiymiş falan dediler herhalde. Eğer böyle 3,4 takım ilgi gösterirse kesin satarız Burak'ı.

Bu dönem sattık sattık bundan sonra hayatta bu fırsat gelmez. Bedava bile gitse razıyım. Maaş yükünden kurtuluruz en azından.
  • Burak gitmeyecek, forvet gelmeyecek.
  • Burak Yılmaz gidebilir ama yerine adam alacaklarından şüpheliyim

• Kimse almaz Burak'ı.
  • quote:

quote:

quote:

Ben sana söyliyim hemen bu adam o kadar nasipli ki buralara gelebildi.Hiç bişey yapmadan gol atıyor adam çok garip.Belki yakından incelemek istiyorlar böyle bir türü

• İlgilenip de alamadımız kim kaldı beyler ?

Bu arada Burak gitmesin demiş mi gerçekten Denizli?
  • Ben bu M.Denizli'ye hiç ısınamadım adam kupa maçlarında bile genç oyuncu deneyemiyor.
    1 şubat son günmüş ayrıca bu kadroyla devam ederiz sezon sonu da üçüncülükle yetiniriz gibi duruyor.
  • Burak Yılmaz gitmez, gidemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

İlgilenip de alamadımız kim kaldı beyler ?

Bu arada Burak gitmesin demiş mi gerçekten Denizli?

"Burak Yılmaz'ın gidişine sıcak bakmam" dedi yani direk karşı değil muhtemelen giderse yerine iyi birini istiyor alınmayacaksa da gitmemesini tercih ediyor diye düşünüyorum ama mutlaka gönderilmeli satın almak isteyen yoksa bile kiralanmalı ve yerine kiralık olarak forvet gelmeli mesela Jelavic. Ya da Jelavic takas olarak düşünülebilir. Kısacası Burak'ın kalması büyük hata olur. Umarım gider ve Jelavic getirilir de rahatlarsınız...
  • http://www.skysports.com/football/news/11668/10144788/pato-finalises-loan-move-from-corinthians-to-chelsea

Pato sezon sonuna kadar Chelsea'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbilek

Ben bu M.Denizli'ye hiç ısınamadım adam kupa maçlarında bile genç oyuncu deneyemiyor.
    1 şubat son günmüş ayrıca bu kadroyla devam ederiz sezon sonu da üçüncülükle yetiniriz gibi duruyor.

3. olursak dua et

• Sinanın şutlarının kalitesine bakar mısınız? Bir de umutun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyona? Forvete felan gerek yok Burak satılsın Umut'u zaten kimse almaz onda umudum yok bu sezonu böyle tamamlıcaz bi şekilde artık önümüzdeki sene içinde tarık jem karacan umut vs vs. gibi futbolcular kadroda olursa artık diyecek bi söz bulamam lanetlenmişiz derim

• Umut 90 dk. oyunda kaldı. Oynadığı futbol ortada. Kasımpaşa talip oldu Denizli göndermedi. Burak'ı isteyen var. Denizli gitmesini istemiyor.
    Bu çöplerde bizim göremediğimiz ne var çözemiyorum. Anlaşılan Hamza'nın şampiyon kadrosunu, bahçıvan Denizli'de budamaya kıyamıyor.
    Konuda 1 kayıtlı 111 misafir kullanıcı var. Boşuna beklemeyin. Transfer falan yok. Gidin yatın derim.

• Burak gitmiyor ,transfer olmayacak

Konuyu kilitleyin,caneride sınırsız çizin

• 
Sayfa: önceki 24432444244524462447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.