Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Yılmaz West Ham United Transfer oldu hayırlı olsun 8.5 9 civarı bönservis bedeli kendisi 2 2.5 civarı alacak 3 yıllık anlaşma Hayırlısı olsun
  • ben en çok burak west hama transfer olursa bir kaç maç oynadıktan sonra west ham taraftarlarının forumlardaki yorumlarını merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Burak Yılmaz West Ham United Transfer oldu hayırlı olsun 8.5 9 civarı bönservis bedeli kendisi 2 2.5 civarı alacak 3 yıllık anlaşma Hayırlısı olsun

Kaymak ?
  • Burak eğerki WestHam yada başka bir ingiliz klübüne giderse çok iyi bir performans sergileyecek gibi bir his var içimde. Hırsla oynayacaktır ayrıca orada tek forvet değil çift forvet oynayacağını tahmin ediyorum buda Burakta iyi bir artışa sebep oluyor zaten. Ama GS de kalırsa yine bize saç baş yoldurur.
  • İngiltereye giderse ben iyinin de üstüne çıkacağını düşünüyorum. Burdaki laubalilikleri yapamaz orda. Hem de düzgün futbol oynanıyor. Disiplin var, belli bi tempoda çalışmak zorunda. Zaten burak da hırslı biri.

Muslera olayı doğruysa hakikaten ben de çok üzülürüm. Gidicekse de umarım hakettiği paradab gider, öbür türlü her nekadar bu sene ligi takip etmesem de çok üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

ben en çok burak west hama transfer olursa bir kaç maç oynadıktan sonra west ham taraftarlarının forumlardaki yorumlarını merak ediyorum

Burak yanında ıyı bır partnerle super ısler yapar ıngılterede. Mac basına 0.5 gol ortalamasını rahat yakalar, dahada ustune cıkar bence..
  • Beyler,

Haftasonu Türkiye Kupası maçları oynanacakmış. Bizim maç Arena'damı olur?

Türkiye kupası maçlarında passolig istiyorlarmı?

12 yaşında kız çocuğu götüreceğim. Bilet gerekirmi?

Saygılar.
  • Selahattin Duman vurdu gool oldu

• Saçmalamayın ya topu 5 metrede kontrol eden adam İngiltere'de Nasıl başarılı olsun ? Tek özelliği ara koşularıydı İngiltere'de de öyle geniş alan bulacağını hiç sanmıyorum.Eğer giderse iki sene içinde geri yollarlar.
  • o zaman arazi bizim değil.Haberlerde mecidiyeköydeki otelden galatasaraya yılda 5 milyon dolar para gelecek diyo.Bu otel stadın yerine yapılan otel mi yoksa başka bi yere mi yapılıyor.Eğer stadın yerine yapılıyorsa arazi bizim olmadığı için nasıl yapıyorlar?
  • Haberlerde mecidiyeköye yapılan otelden galatasaraya yılda 5 milyon dolar geliecek diyo.Bu otel eski stadın yerine yapılan otel mi?Eğer öyleyese arazi bizim değilse nasıl yapıyorlar bu oteli?
  • Selahattin Duman vurdu gol oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

İngiltereye giderse ben iyinin de üstüne çıkacağını düşünüyorum. Burdaki laubalilikleri yapamaz orda. Hem de düzgün futbol oynanıyor. Disiplin var, belli bi tempoda çalışmak zorunda. Zaten burak da hırslı biri.

Muslera olayı doğruysa hakikaten ben de çok üzülürüm. Gidicekse de umarım hakettiği paradab gider, öbür türlü her nekadar bu sene ligi takip etmesem de çok üzülürüm.

İngilterede iyi olma ihtimali yok.Giderse sene sonu şutlarlar.Adamın 1 tane kaleci üzerinden aşırtması bile yok.Adam kaval kemiği ile top kontrol ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Selahattin Duman vurdu gol oldu

Gideceği yok zaten.Seneye transfer yasağı gelirse işimiz yaş.Kankası Umutla kanser eder, ilk ona girme mücadelesi veririz.
  • Slaven Bilic: Burak Yılmaz ve Emenike dünyanın her yerinde oynayabilecek kalitede futbolcular. Burak çok iyi bir golcü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Burak eğerki WestHam yada başka bir ingiliz klübüne giderse çok iyi bir performans sergileyecek gibi bir his var içimde. Hırsla oynayacaktır ayrıca orada tek forvet değil çift forvet oynayacağını tahmin ediyorum buda Burakta iyi bir artışa sebep oluyor zaten. Ama GS de kalırsa yine bize saç baş yoldurur.

sanmıyorum daha türkiyede hava topu alamayan adam ingilterede başarılı olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Slaven Bilic: Burak Yılmaz ve Emenike dünyanın her yerinde oynayabilecek kalitede futbolcular. Burak çok iyi bir golcü.

EMENİKE NE YAPMIŞDA DÜNYANIN HER YERİNDE OYNUYOR

BURAKLA EMENİKE YAN YANA BİLE YAZILAMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Selahattin Duman vurdu gol oldu

işte sırf bu yüzünden yardım etmiyorum forma vs hadi muslera sneijder podolski bugün nerde isteseler avrupada takım bulurlar burda aldıkları 4 ise 2 alırlar ama giderler ama size sorarım biz o kadar yardım ediyoruz devlet vergi vs forma alıyoruz ne için BURAK UMUT SABRİ TARIK SEMİH vs vs vs gibi kazmalar lüks araçlara binsin diye mi? devlete vergi borcu varmış affedilmesi yok yeniden yapılanması ben kabul etmiyorum hakkımıda helal etmiyorum GS ya da diğer kulüplerden söke söke alsın devlet gerekirse el koysun yete birilerini zengin ettik artık uyanma vakti geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Çöpe giden yıllık 16,72 milyon euro

Sonra diyorlar ki Galatasaray ibrahimoviç'in ücretini karşılayamaz. Nasıl karşılayamaz? Burada parayı çöpe atıyorsun. Ki bu tabloda hak ediyor ettiğinden daha fazla alan başka oyuncularda var. Üç büyükler paraları çar çur etmediklerinde bahsi geçen paralar ile pek çok yıldızı İstanbul da görebiliriz. Gerekli olan sadece doğru para yönetimi.

Kaldı ki bu ücrete Dzemaili'ler falan dahil değil. Geçen burada yazdım bu kadar adama para dağıtılıp, saçma sapan bu kadar transfer yapılacağına sezon başı Ayew, Mbia, Gignac ve Maxi Pereira'yı bitirseydin şu an kulüp bu durumda olmamış olacaktı.

Ama bazı arkadaşlar zıplıyordu bu adamlar dünya para alıyorlar gittikleri kulüplerden biz alsak batmıştık diye. Bu adamların aldıkları ücretler ve vergi kesintisi ile ellerine geçen parayı yazıyorum tek tek;

Gignac: Yıllık 3.800.000 Euro, Meksika Vergi Kesintisi: %35(diye biliyorum bütün güney amerikada), Eline geçen para senelik: 1.330.000 milyon Euro

Ayew : Yıllık 5.500.000 Euro (4.100.000 Sterlin), İngiltere Vergi Kesintisi: %45, Eline geçen para senelik: 2.475.000 milyon Euro

Pereira: Yıllık 2.000.000 Euro, Portekiz Vergi Kesintisi: %56.5 , Eline geçen para senelik: 1,13 milyon Euro

Mbia: Yıllık 2.600.000 Euro

Bu adamlar bu ücretlere gittiler ve bonservissizdiler. Elbette imza paraları, ekstra ücretleri falan vardır ama sadece vergi açısından bile Türkiye çok cazip geliyordu hepsine. Kaldı ki böyle güçlü bir kadro ile CL'de en azından bir üst guruba çıkar ve o guruba çıkmak için en az 3 galibiyet alman gerekirdi. Üst guruba çıkma + 3 galibiyet ile birlikte eline geçecek para 10 milyon Euro olacaktı. 12 milyon da giriş parası ile beraber toplam 22 milyon Euro geçecekti.

Futbolu bilmeyen adamlar yönetiyor camiayı, tek kelime ile YAZIK!

• Arkadaş böyle bir şey yok ya

Ya ben cidden bu Fenerliler kadar tuhafını görmedim. Hayır ezik diyor belli kesim deliriyorsunuz ama bu nedir arkadaş?

Sırf West Ham Burak'ı istiyor diye Emenike'yi kakalamaya çalışıyorlar adamlara. Adamlar tweet atmışlar HELP diye yarıldım.

https://twitter.com/WestHam_Central/status/691735676656730112

• 
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.