Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24472448244924502451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

dostum haklısın ama kimi getirebilirsin bak yapmamız gereken umutu kovup burağın selçuğun maaşlarını 2 ye çekeceğiz alt yapıdan oyuncuları çıkaracağız.Sabredeceğiz.Şu an ki durum onlara bu zamları yapan ünaldır.Yönetim maaş konusunda komple bir yapılanmaya gitmeli ve uymayan kim olursa olsun yollamalıdır.Gitmek isteyen hiç durmasın bize bizden adamlar lazım artık.çünkü bittik okeye dönüyoruz

Kimi getirebilirsin demiş arkadaş piyasada santrafor mu kalmadı arkadaş ? Burak ve Umut'un yerine kimi koyarsak koyalım çok daha iyi olacak bunu neden anlamak istemiyorsunuz yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forvette Burak yada Umut oynatıldığı sürece bu sezon 3. lük tehlikede demektir.
    4-6-0 Oynayalım ama bu yeteneksizler oynatılmasın.
    Bu şekilde UEFA ceza vermese bile biz kendi kendimizi cezalandıracağız.
    Hala gitseler kimi bulacağız diyenler var. Kimseyi bulmasınlar. Bunlar oynatılmadın yetecek. Bunu söyleyenler GS maçlarını izlediklerinden emin mi? Her durumda 10 kişi oynuyoruz. Üstüne gollük pozisyonları bu kazmalara harcatıyoruz.

• Arkadaş kim gelecek diye soru mu olur beceriksiziz demiyor da FFP diyor bunun adına bizimkiler.. Mesela Fb büyük ihtimal kiralık olarak Doumbia'yı alacak geliyor diyorlar, arkadaş hadi para veremeyiz diyelim, kiralık adam da mı bulamayız?

Burak, Sabri, Umut, Selçuk vs maaşta indirim de değil, direkt gönderilmeli.. Takımda bunlar oynuyor, ve zaten kötü olmamızın sebebi de bu adamlar. Bakın yetersiz değiller, direkt kötüler ve bu yüzden kötüyüz de

Yani Tarık, Koray, Jem vs gönderdik diyelim, en fazla para anlamında biraz rahatlarız, e ama bunlar zaten oynamıyor ki, gönderince aynı kötü oyun yine olacak çünkü 11 değişmeyecek

1 hafta, 1 ay değil, 6 ay değil 2 senedir kötüler, demekki düzelmiyorlar zorlamanın anlamı yok, sabır da bir yere kadar.. Takımda o kötü oyundan sorumlu olanları da göndermemiz lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan bari transfer yoksa en azindan alt yapidan 1 forvet + 1 stoper cikarin da bari gencleri izleyelim !

• Takım çok yaşlı ve doymuş durumda, başarıya aç bu formanın ağırlığını kaldırabilecek oyuncular lazım Galatasarayımıza. Ancak bu yönetim ve hoca ile bunların olmayacağı aşikar aslında verilebilecek ceza bizim için bir fırsata dönüştürülebilir. Takımın yaş ortalaması düşürülüp doğru gözlemci tespitleriyle oyuncu transferi yapılabilir. Tabi şuan bu mümkün değil maalesef çünkü takımımızın başında vasat yönetici ve idareciler var. Yine bir yaprak dökümü ve sarsantılı bir dönem bekliyor bizi maalesef. Bu dönem transfer yapmamayı anlayabilirim sonuçta devre arası transferleri nedeniyle bu konumdayız bu sene gitti elimizden önemli olan sezon sonunda bonservisi elinde olan genç oyunculardan 2-3 tane kapabilmek. Örnek vermek gerekirse bu sene başı jordan ayew gibi bonservisi elinde yetenekli ve bizim takım yaş ortalamasından daha genç oyuncular fazla beklemeden transfer edilebilir.

• Yaa inanmıyorum ben bu yönetime dzemaili geri çağırın keza brumayı olmuyorsa umut Tarık jem ve Burak bunları bir şekilde başka takımlara satın gitmeyen maaşına güvenen varsa cezalandırıp pafa yolla kadro dışı bırak vs vs sonra gelen parayla ki enaz 5milyon yapar Burak umuttan daha iyi birini alabiliriz sonra oyunculardan maaşlarda mütevazi bir indirime gidilmesi talebinde bulunsunlar her birinden 400-500 indirip yapsak dünya para çıkar ve bu dönemi fazlasıyla kurtarır en basitinden HAMİT EDENDİYLE oturup parasında epey bir indirim ya da hemen bu dönem yollama konuşulur ... Ama bunların hiçbirini yapmadılar uefa ya sunum yapacaz savunacaz konuşacaz gibi boş laflar ceza belli men edilecez tasarruf moduna geçeceklerine halen taraftarı kandırıyorlar dursun gitmeden bu takım düzelmez !!!

• staywithusDursunBasgan
  • vesalius kullanıcısına yanıt
    2 takımda çıkmayı garantilemis Son maçta alt yapıdan kaç oyuncu vardı gs de? Birde bizim kadroya bak kaç oyuncu vardı. Olumlu karşılanması normal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

2 takımda çıkmayı garantilemis Son maçta alt yapıdan kaç oyuncu vardı gs de? Birde bizim kadroya bak kaç oyuncu vardı. Olumlu karşılanması normal değil mi?

Ben doğruluğunda veya yanlışlığında değilim, ama malesef durum bu

Tıpkı önceden Gs transfer yapıp iyi oynarken, bu paralar nerden geliyor diye dibine kadar araştıran medyanın, "niyeyse" bu sene birden " biz maliyeci miyiz parasından bana ne oynanan oyuna bakarız" kafasına geçmesi zaten sorun olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Sen adamın anasına söv el sallıyor de ben olsam neler sallardım da neyse o yediği küfürler için millet birbirini vuruyor.İyi ki Burak var yoksa ne derdiniz bilmiyorum

Eksi butonu yeniden gelmeli...

• Dursun Özbek: Burak için bana bir teklif gelmedi
    NTV altyazı geçti
  • Burak buldu ekmeği Galatasaray'da dahada gitmez kim verir yıllık o kadar maaşı eşşek yükü para alıyor kim olsa gitmez hamitte öyle selçukta öyle

• Siz olsanız gider misiniz? Biraz empati hocam

Bu arada konu başlığından transfer kelimesi kaldırılsa iyi olacak.

• Burak ve Umut, her sey bir yana zerre de olsa takima fayda sagliyor

Ama hamit denen herif, zerre oynamadan aldigi 2.7 milyon euro rizkinin hesabini diger tarafta nasil verecek bakalim? yaziklar olsun boyle herife !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Dursun Özbek: Burak için bana bir teklif gelmedi
    NTV altyazı geçti

Beyler bu başkan laf oyunlarını seviyor. "Burak Yılmaz'ın transferi için MASAMA gelen teklif yok" dedi. Bu cümledeki masa kısmı önemli. Her türlü teklif gelmiştir ancak masasına teklif gelmemiştir. Belki başka masalara bile bu teklif gitmiş olabilir fakat başkanın masasına gitmemiştir. Artık nasıl bir masaysa. Böyle troll bir başkan ne gördüm ne duydum. Taraftarı trolleyip duruyor. Tövbe tövbe.
  • zaten şampiyonluğun gittiğinin çok önceden farkındaydılar, devre arası bile bu bilinçtelerdi sadece tepki çekmemek adına taraftara şansımız sürüyor hikayelerini yarattılar. Bu ceza falan olayı da bunlar için güzel bahane oldu.. Aynı ibrahimoviç yalanı gibi milleti devre arasında uyuttular uyuttular sonra yok para, yok ceza alacağız cart curt ile bitirdiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Burak ve Umut, her sey bir yana zerre de olsa takima fayda sagliyor

Ama hamit denen herif, zerre oynamadan aldigi 2.7 milyon euro rizkinin hesabini diger tarafta nasil verecek bakalim? yaziklar olsun boyle herife !!!

Hamit zorla almıyor o parayı. Suç ona bu sözleşmeyi yapan yöneticilerde. Kendini onun yerine koy, ne yapardın. Bu para fazla alın yarısıyla transfer yapın diye kulübe mi verirdin?

Bunlar daha iyi günlerimiz. Selçuk ve Burak gitgide cokecekler. 35 yaşına geldiklerinde hala bizimle olacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapmayin etmeyin

Eboue bile gitmeden once 1 yil bedava oynarim teklifi yapti ve cevap gelmeyince oyle gitti

Kulup ceza tehdidiyle karsi karsiya ve bu herif yillardir schalke golu haricinde zerre katki vermedi, zerre...

hamitin yerinde olsaydim samimi diyorum o kadar parayi almaya utanirdim, yeminle utanirdim.

Bir de aciklama yapti, Ronaldo'nun ucretinden girdi, kendi rizkindan cikti

benim gozumde, hamit = sabri = aydin yilmaz = emre b = volkan d

Tum bu sozlesmeleri hazirlayip, kulubu batirip sonra kacip giden unal aysala hesap sormak lazimdi ama ibra edildi, kurtuldu

• the_japan kullanıcısına yanıt
    Adamin sozlesmesi sene sonu bitiyor hocam ne o kendini yorar ne yonetim...

Burak selcuk burada onlara cözüm bulmak lazim..

Sonra umut tarik jem sabri vsvs daha sayilacak adam cok ama önce bu 4lü

• çok gereksiz bi konu
  • 
Sayfa: önceki 24472448244924502451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.