Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
149
Favori
1.222.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın bunları : gokhan d. , maxı , vlaar , guray , bılal , podolskı , gıgnac kapatın transferı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray da bu sezon en çok yapan oyuncu Burak Yılmaz(70). Arkadaş biri bunu bana açıklasın bütün yeteneklerini geçtim şunu açıklayabilsin Burak kalsın diyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Galatasaray da bu sezon en çok yapan oyuncu Burak Yılmaz(70). Arkadaş biri bunu bana açıklasın bütün yeteneklerini geçtim şunu açıklayabilsin Burak kalsın diyeceğim

• Melo ile Guarini takas edersek okeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galatasaray da bu sezon en çok yapan oyuncu Burak Yılmaz(70). Arkadaş biri bunu bana açıklasın bütün yeteneklerini geçtim şunu açıklayabilsin Burak kalsın diyeceğim

Yav en çok yapan derken en çok faul yapan yazamamışım. Faul
  • quote:

Fernandao,Ozan,Bilal,Gökhan iyi olur. Güray gereksiz. Serdar da eğer Semih giderse gelsin onun dışında gereksiz

şampiyonlar liginde görürüm ben fernandao ozanı bilali ne yapacaklar bakalım
  • Muslera - Sneijder ikilisinden biri giderse, takımı takip etmeyi bırakırım.

İsterlerse 40 milyon euro versinler. MUSLERA bu takımın davasıdır! Futboldan az biraz anlayan herkese göre de Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biridir.

Muslerayı satan davayı satar.
  • Gignac
    Podolski
    Vlaar

ve zorlansın alınabiliyorsa Dani Alves ve iyi bir sol bek alınmalı.

Orta sahaya Kevin Prince Boateng gibi bir oyuncu şart. Dzemaili ve Pandev yollanacaktır. Bruma ve Telles de satılmalı.

Eğer Melo da giderse bu 5 oyuncunun yerine yukardaki 5 isim ve Mbia alınmalı.

Kalan yabancı haklarımızı da Amrabat'ı geri kadroya katarak ve genç kiralık oyuncu alarak bitirmeliyiz.

Yerlilere gelecek olursak; Tarık, Umut Bulut, Sinan Bolat, Aydın gibi isimler yollanmalı.

Yerlerine Güray, Bilal , Serdar Aziz alınmalı. Gaziantepten Muhammed'i veya Eskişehirden Emre Güral'ı alabilirsek süper olur.
  • WE ARE THE CHAMPIONS @AslanStatistic 33 dk.33 dakika önce

Abdurrahim Albayrak'ın prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Gökhan Değirmenci, Kayseri Erciyesspor'a veda etti
  • Yabancı sınırı kalksın diye bir tarafımızı yırttık, ne çileler çektik kadro kuramadık. Şimdi sınır kalktı yerli futbolcu alıyoruz hocamız sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal Edilen

---Gignac
    Amrabat Sneijder Podolski
    -----Selçuk Melo
    Telles Chedjou Semih Alves
    --------Muslera

Aslında olan

--M.Akyüz Umut
    Yasin Bilal Güray
    ---Ozan Selçuk
    Telles Semih Hakan Sabri
    ----Gökhan

• Yorumların bazılarına çok güldüm arkadaşlar kusura bakmasın. Bazıları öyle bi kadro kurmuş ki
  • Abi ismi geçenler de satılacak denilen isimler de taraftarın saçma yorumları da şaka gibi.

Şu forumda Melo gitsin diyen ilk insanlardan biriyim.Fakat Aysal varken sene sonu gitsin diyordum.Şimdi hayatında ilk kez başkanlık yapacak yepyeni bir yönetim var.Adamın vizyonu da kusura bakmasın fakat fail gibi duruyor.

Melo'yu verdik diyelim Inter'e.Bu adamlar daha iyisini bulabilecek mi ? Hiç sanmıyorum.Bakın tekrar diyorum.Melo bence de miladını doldurdu.Türk futbolunda "bi bitmeyen" romantik taraftarlığın lüzumu yok.Galatasaray küçük bir camia değil.Melo Galatasaray seviyesinde değil artık.Takıma da zarar veriyor.

Eğer daha iyisini bulamayacaksak 1 sene daha kalsın.Yok buluruz diyorsak moon walk yaparak satsınlar.

2. Telles

Adamın neyi yetersiz geliyor ? Neyi istiyorsunuz ? Alaba'yı mı alacağız gönderirsek Alex Sandro'yu mu Marcelo'yu mu Filipe Luis'i mi ? Saçma sapan yorum yapmayın la.Telles'i satıp Güral mıdır nedir o tarz adam getirecekler sonra 2. Hakan Balta'lı Volkan Yaman'lı Alparslan Erdem'li sol bek şenliğine dönecek sol taraf.

Telles kesin kalmalı.Muslera'yı Wenger istiyor diyorlar.Szczesny tırt Ospina iyi olsa da kaleye daha iyi birini istiyor.De Gea Madrid'e giderse ManU da isteyebilir.Satılmasını hiç istemem fakat gideceğim derse de iyi fiyata satarlar inşallah 2+1 fiyatına satmazlar.

Sneijder kalacaktır diye düşünüyorum.30 yaşını geçti.Takımda seviliyor.İyi maaş alıyor.Adam kalır.

Telles'i Bruma'yı piyasada dönen fiyatlara satmak salaklıktan başka bir şey değil.Devlet kurumlarını işletmeyi beceremeyip özelleştiren 1 yıllık karına satan uzun adam zekasıyla hareket etmenin manası yok.Telles ve Bruma kesinlikle kalmalı.Muslera'nın kalmasını çok istiyorum.

Hamza Hamzaoğlu muhtemel seneye böyle bir kadro çıkarır.

Muslera

X Chedjou X Telles

X Selçuk X Sneijder

Burak X

Medyada Podolski Gignac ve Dominguez isimleri dönüyor.Eğer öyleyse çok harika bir hücum hattı olur ve savunmayı toparlarız.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşte asıl sorun şu ki ilk geldiği günkü Melo'nun daha iyisini bulabilir miyiz ? İlk geldiği sene Selçuk'un veremediği agresifliği de savunma yükünü de çekiyordu Melo.Zaten ne zaman yapamamaya başladı Selçuk leşleri oynadı.

Dünyada en sakat futbolcu tipi Selçuk tipi oyuncu.Orta saha merkezi için yeteri kadar dinamik ve hareketli değil.Dikine top süremez.Ön libero için savunması ve agresifliği yetersiz.Dünya futbolunda 10 yıl sonra kalkacak bu oyuncular.Hepsi evriliyor.Registalar ölüyor.Hatta şöyle diyeyim Selçuk PS oyunlarında bile yarardan çok zarar veriyor takıma.

Kesinlikle Melo gidiyorsa yerine daha iyisini almamız şart.Çünkü görünen o ki Hamza hoca da kesmeye cesaret edemiyor Burak ve Selçuk'u.

Umarım yanılırım fakat leş bir transfer dönemi geçirecekmişiz gibi bir his var içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Yabancı sınırı kalksın diye bir tarafımızı yırttık, ne çileler çektik kadro kuramadık. Şimdi sınır kalktı yerli futbolcu alıyoruz hocamız sağolsun.

Hadi Gökhan yedek kaleci, çok da önemli değil de, gidip Güray'ı, Serdar Aziz'i falan 3-5 milyon verip alırsak çıldırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Hayal Edilen

---Gignac
    -----Selçuk Melo
    --------Muslera

Aslında olan

--M.Akyüz Umut
    Yasin Bilal Güray
    ---Ozan Selçuk
    Telles Semih Hakan Sabri
    ----Gökhan

Evet aslında 12 kişiyle oynuyoruz aydinlattığın için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    2-3 hafta önce bir konuya yazmıştım, şampiyon olsak sevinemeyeceğiz demiştim ki öyle oldu. Rezil bir transfer dönemi bizi bekliyor, umarım yönetim beni şaşırtır ve fail olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Hayal Edilen

---Gignac
    -----Selçuk Melo
    --------Muslera

Aslında olan

--M.Akyüz Umut
    Yasin Bilal Güray
    ---Ozan Selçuk
    Telles Semih Hakan Sabri
    ----Gökhan

Evet aslında 12 kişiyle oynuyoruz aydinlattığın için teşekkürler.

4-2-3-1'le 4-4-2 arasında o kadar kalınca 4-2-3-2 olmuş.

Melo Inter haberleri çok dönüyor, umarım Melo'yu elde tutarız takımın bu sene 3te 1'i Melo'ydu.

• de jong diyorlar melo yerine
    bence saçma olur, melonun derdi para aynı maaşa 1 2 yıl daha istesek uzatırdı
    de jong dediğin adamda melodan az paraya gelmez,imza parası filanda ister en azda 3 yıl kontrat alır
    de jong melo kadar kırık + savunma yönü iyi ama melonun yaptığı hücum aksiyonlarını yapamaz.melodan kısa hava hakimiyetide ondan kötü

bence saçma transfer olur, en iyisi mbia yı almak olur
  • eto bitmiş.
  • Melo niye gidiyor lan ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.