Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

sizin beğenmediğiniz gs bitime 2 hafta kala avrupa ligine gitmeyi garantiledi

Trollüyor musun, buna sevinmemiz mi gerektiğini söylüyorsun, anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

https://twitter.com/Aslanews/status/706545526758625282

• quote:

Beşiktaş şampiyon oldu, Fenerbahçe Euroleauge'i aldı, ben adam gibi adamım diyen bir gazeteci gitsin Dursun'a GS nerede şampiyon oldu diye sorsun, biz de öğrenek?!

Daha dur hocam adem büyük ve deniz türüç gelecek daha.

Milletin başkanları takımını düşünüyor bizimki gibi başka işler peşinde değil.

• Tudor'da komisyoncunun tillahı çıktı bizden birşey olmaz biz bitmişiz.

• quote:

quote:

quote:

https://twitter.com/Aslanews/status/706545526758625282

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Beşiktaş şampiyon oldu, Fenerbahçe Euroleauge'i aldı, ben adam gibi adamım diyen bir gazeteci gitsin Dursun'a GS nerede şampiyon oldu diye sorsun, biz de öğrenek?!

Bunlar gelse de sen de biliyorsun iyi isimli oyuncu alacaklar, bu yapmamız gereken bir şey mi, bize faydası olur mu dersen ben şahsen istemem. Sneijder'e 5 milyon veriyoruz, aldığımız verim ortada. Görünen o ki bu paraya yakın maaş alacak en az iki üç oyuncu alınacak, şampiyonluk gelmezse yine fena biteriz seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 21 Mayıs 2017; 23:22:19 >

• quote:

quote:

quote:

Bunlar gelse de sen de biliyorsun iyi isimli oyuncu alacaklar, bu yapmamız gereken bir şey mi, bize faydası olur mu dersen ben şahsen istemem. Sneijder'e 5 milyon veriyoruz, aldığımız verim ortada. Görünen o ki bu paraya yakın maaş alacak en az iki üç oyuncu alınacak, şampiyonluk gelmezse yine fena biteriz seneye.

Koltuğu kaptırmamak için bu sene bencede baya para harcayacaklar. Ama işe yarar adam alacak kapasite yok bunlarda mathieu gibi müzmin sakat adamlara bol para saçarak hiç edecekler riva'dan gelen üç kuruş parayı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Koltuğu kaptırmamak için bu sene bencede baya para harcayacaklar. Ama işe yarar adam alacak kapasite yok bunlarda mathieu gibi müzmin sakat adamlara bol para saçarak hiç edecekler riva'dan gelen üç kuruş parayı.

Para harcayacakları kesin, bonservise çok para dökmeseler bile maaş olarak fena açılacaklar bunu tüm GS muhabirleri, facebooktaki GS için haber veren sayfalar yazıyor. Sonumuz hayrola. Bana kalsa scout olarak ismi geçen oyuncular alsak daha iyi olur, geçen sene ismi geçen Delaney, Willian Jose, Dembele falan bile aldığımız oyunculardan kat be kat daha fazla katkı verirdi, bu tip oyuncular alsalar daha mantıklı olur.

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Real Madrid kollanmasaydı şl de yarı final deydik ilk maç 3 0 yenildigimiz 2 penaltı verilmedi arbeolanın dı galiba Kırmızısı es geçildi.
    Burda ki maçta da Ronaldo yine ofsayttan gol attı yoksa belki şl yi alabilirdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslan News‏ @Aslanews 5 sa.5 saat önce

Galatasaray ligi 2. bitirebilseydi, 58.840 puanla Şampiyonlar Ligi play-off'unda seribaşı olan ilk Türk takımı olacaktı. (@ukarakullukcu)
  • Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 19 May

Atalay, Ozan da yaşıtları Lyon'da, Ajax'ta oynarken Galatasaray forması hayali kursun... O forma, menajerler kimi uygun görürse onların.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 19 May

Yarın öbür gün Galatasaray kulübü menajerlere kızmasın, "Bize bunları sattılar" diye... Adamın işi o zaten, işini yapmayan sizlersiniz.
  • Yönetim bu kafayla giderse seneye de bir şey olmayacak. İlk sene çok eleştirmedim ikinci sene transferleri genel oalrak beğendim ama verim alamadık. Yönetimsel anlamda bir şey yapamadılar, çok pasif kaldılar şimdi bu sene de gitmeyeceklerini söylüyorlar. Bu iki senedeki duruma bakınca bu sene daha da kötü olabilir. Ayrıca Tudor'un bazı oyuncular da ısrar etmesi de özellikle defansta Tudor hakkında bazı soru işaretleri oluşturuyor. Bakalım neler olacak?
  • Dursun Özbek varken mümkünse transfer falan yapmasınlar bu sezon daha da batirmasin kulübü vizyonsuz

Cenk Gönen

Semih Kaya

Carole

Cavanda

De Jong

Tolga

Yasin

Eren

Bu çöpleri yollasinlar genç oyuncular ile çıksınlar maça

Galatasaray'a yapacakları en büyük iyilik olur

• Negredo bizim ligde deli atar , attırır

• Abi şu Denayer'i niye alıyoruz ki anlamıyorum gelmesini istemiyorum.Ha eğer diceklerse 1 tane tecrübeli stoper alcaz yanına Denayer'i koycaz tamam derim de yönetimden de böyle bi hamleyi beklemek için Polyanna olmak gerek.
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Kadıköyde de attırır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomis Negredo Bruma Sneijder Hücum hattı

Ama aklıma dursun gelince

• şimdide milandan bacca diyorlar bismillah bismillah
  • Dursun'dan hala kalite transferler bekleyen mi var ?

Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde poldi'yi aldı o kadar...Onu da yok parasına sattı zaten vasıfsız.

Tek ümidim oyuncuların bunu reddetmesi en hayırlı bu olur az para harcanmalı.

Yoksa FB'nin 2015 yazında yaptığı gibi paraları gelişi güzel saçacak, üstüne bir de şampiyon olamazsak yağlı kazık çıkmaz.

Üstüne kulüp küme düşer.
  • Geçen senede önemli oyuncuların isimleri geçiyordu gelenleri gördük vizyon işi oda bu yönetimde yok

• 
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.