Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denayer'in yanına Ahmet'i Semih'i koyarsan bom boş bir transfer olur. kesinlikle uzun boylu fizik olarak güçlü tecrübeli biri şart.
  • Ben size sosyal medyaya bakıp yönetiyorlar diyice inanmıyordunuz. Bu seneden de bir şey beklemeyin sosyal medyadaki vizyoncu fubol fakirlerini dinleyip yine 5. oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Ben size sosyal medyaya bakıp yönetiyorlar diyice inanmıyordunuz. Bu seneden de bir şey beklemeyin sosyal medyadaki vizyoncu fubol fakirlerini dinleyip yine 5. oluruz.

quakerboy dursun özbeğin sosyal medyayı takip ettiğini , taraftarı susturmak için yıldız oyuncu almayı düşündüğünü söyledi. deli para bayacak belli oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QUAKERBOY :

"sinan gümüş

2510 . kendisi ile ilgilenen ve menajerinin şampiyonlar liginde direk oynayan takım olarak tarif ettiği takım rb leipzig'dir."

Sinan GÜMÜŞ gidiyorsa (ki bence kiralık gönderilmeli) bari küme düşen GaziantepSpor ve RizeSpor`dan Orkan ÇINAR ile Oğulcan ÇAĞLAYAN`ı almayı akıl edebilseler. Saçma sapan yerli oyuncuların adı çıkıyor. Bu ikisi yaz kampını takımla geçirip Hollanda Eredivisie ya da İspanya La Liga`ya kiralanmalı... Yasin ÖZTEKİN`in gidişine vesile olacaklarsa ikisinden biri takımda kalabilir. Hannover 96`dan Kenan KARAMAN

ve Feyenoord`dan Bilal BAŞAÇIKOĞLU da var ama bu ikisini alamazlar bence talipleri çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FATAL1TY` kullanıcısına yanıt
    sinan gümüş eğer gidecekse kesinlikle kiralık gitmeli ve satın alma opsiyonu konulmamalı. brumada kiralık gitmişti sonra Riekerink sayesinde de kendini daha da geliştirdi.

enes ünal örnek olarak gitti şimdi daha da iyi durumda. sinan gümüş de öyle olabilir. kesinlikle bonservisi satılmamalı, sinan gümüş değerlendirilmeli.
  • FATAL1TY` kullanıcısına yanıt
    Hocam ben rize'liyim o yüzden rizespor'un maçlarını hep takip ederim. Oğulcan bu sene gram top oynayıp varlık gösteremedi, zar zor oyuna giriyor ama senin Oğulcan aşkını bir türlü anlayamadım sürekli yazıyorsun. Bir yol olmaz şuan o çocuktan
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden Alıntı : GANN1CUS

Hocam ben rize'liyim o yüzden rizespor'un maçlarını hep takip ederim. Oğulcan bu sene gram top oynayıp varlık gösteremedi, zar zor oyuna giriyor ama senin Oğulcan aşkını bir türlü anlayamadım sürekli yazıyorsun. Bir yol olmaz şuan o çocuktan

@GANN1CUS Bu sene baya etkisizdi katılıyorum. Ama Orkan ÇINAR da Oğulcan ÇAĞLAYAN da yetenekli oyuncular bence. Tabi eğer saçma sapan bonservis ve maaşa mal olacaklarsa gelmesinler zaten. Takas ağırlıklı özellikle de kiradan gelecek bazı gereksizleri kullanıp alabilirsek bunlardan da kurtulmuş oluruz hem...

• Antep maçından sonra 3. yıldızlı formalar satışa çıkar mı acaba?

edit : Yanlış oldu arkadaşlar yanlış yere yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 22 Mayıs 2017; 19:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Orijinalden Alıntı : GANN1CUS

@GANN1CUS Bu sene baya etkisizdi katılıyorum. Ama Orkan ÇINAR da Oğulcan ÇAĞLAYAN da yetenekli oyuncular bence. Tabi eğer saçma sapan bonservis ve maaşa mal olacaklarsa gelmesinler zaten. Takas ağırlıklı özellikle de kiradan gelecek bazı gereksizleri kullanıp alabilirsek bunlardan da kurtulmuş oluruz hem...

Bence oyuncuları ucuza kapatıp, yurt dışına kiralamaliyiz. City'nin Enes Ünal'a yaptığı gibi hocam. Zaten bunlar başarı getirir, sistemli çalışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Antep maçından sonra 3. yıldızlı formalar satışa çıkar mı acaba?

edit : Yanlış oldu arkadaşlar yanlış yere yazıldı

Biz 4.yıldızı taktığımız için 3.yıldız formaları satılmıyor artık. O kadar çok başarıdan sonra halen daha modası geçmiş 3. yıldızı mı sürecekler piyasaya?

•  Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 22 Mayıs 2017; 20:29:14 >
  • Bazılarına bu sporların nasıl bir şey olduğunu anlatmak gerekiyor; Basketbol elle oynanan bir oyun, futbol ayakla oynanan bir oyun. Basketbol'da kazanılan bir kupayı futbolda kazanılan bir kupayla kıyaslamak nasıl bir şeydir ben anlayamıyorum? Tenis'te kazanılan kupayla Voleybol'da kazanılan kupayı kıyaslayabilir misiniz? Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ederim gerçekten iyi bir iş başardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 22 Mayıs 2017; 21:42:13 >
  • Fenerbahçelilere üzülüyorum aldıkları kupayı başarı sayıyorlar.Kupaya katılan en değerli 3. takım fb miş zaten kupanın ödülüde 1m euro.Sokaklarda falan kutluyorlar bide yazık.Ligde onları geçersek daha büyük başarı olur euroleague den

• quote:

Ben size sosyal medyaya bakıp yönetiyorlar diyice inanmıyordunuz. Bu seneden de bir şey beklemeyin sosyal medyadaki vizyoncu fubol fakirlerini dinleyip yine 5. oluruz.

Hocam mümkünse transfer önerisinde bulunma olur mu?Takımın küme düşmesini istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

quote:

Hocam mümkünse transfer önerisinde bulunma olur mu?Takımın küme düşmesini istemiyorum

Abim MERTER YÜCE'yi aldıracağım...

Şaka falan keşke bizi dinleseler diyeceğim de yine aysalcı vizyoncu tayfayı dinleyip 2 senedir olduğumuz gibi ilk 3'e giremicez yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 22 Mayıs 2017; 22:10:22 >

• quote:

quote:

quote:

Şaka falan keşke bizi dinleseler diyeceğim de yine aysalcı vizyoncu tayfayı dinleyip 2 senedir olduğumuz gibi ilk 3'e giremicez yine.

hocam tam tersi aysalcı vizyoncu bakış açısıyla baksaydık drogba sneijder gibi transferlerin peşinde olurduk belki. onun yerine yüksek maaşlar yüksek bonservisler ve ilk 11 de olmayan yada zor bir şekilde 11 de olan transferler yaptık.

asıl drogba sniejder transferleri gibi transfer yapacaksın. taraftar havaya girecek bir baktın şampiyonlar liginde juventusu geçmişiz karlı bir günde. böyle isimler olmasaydı o zamanlar için juventusla real madridle böyle oynayabilirmiydik sence?

• ayrıca basketbolda euroleague ne kadar saçma bir sistemleride olsa şaimpyonlar ligi nasıl futbolda büyük kupaysa, eurolig de öyledir. evet fenerbahçenin bütçesi fazlaydı. ve bu bütçeyi nasıl karşıladılarsa artık sanırım o da fenerli büyük şirketlerin desteğiyle işadamlarıyla oldu. ama bunların hiçbiri küçültmez başarısını.

nasıl galatasaray eurocup ı aldığında çok önemliyse, euroligde daha üstü dür. eurocup ı, futboldaki uefa euroleague gibi yada eski adıyla uefa kupası olarak görebiliriz.

ve bu bir tarihi başarıdır bana göre. basketbol yada voleybol diye küçümsememeliyiz. söz gelimi galatasaray bir spor kulübüdür, sadece futbol kulübü değildir. her branş çok önemlidir. engelsiz aslanlar tarihi başarılar yakaladı ve yakalıyorda. ve benim için engelsiz aslanlar büyük sevinç kaynağıdır. bunu bütün branşlar için söyleyebilirim. maratona kadar gidebilirim de branş olarak..hepsi çok önemlidir, küçümsenmemeli aksine daha çok önem verilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 22 Mayıs 2017; 22:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

quote:

quote:

quote:

hocam tam tersi aysalcı vizyoncu bakış açısıyla baksaydık drogba sneijder gibi transferlerin peşinde olurduk belki. onun yerine yüksek maaşlar yüksek bonservisler ve ilk 11 de olmayan yada zor bir şekilde 11 de olan transferler yaptık.

asıl drogba sniejder transferleri gibi transfer yapacaksın. taraftar havaya girecek bir baktın şampiyonlar liginde juventusu geçmişiz karlı bir günde. böyle isimler olmasaydı o zamanlar için juventusla real madridle böyle oynayabilirmiydik sence?

Sneıjder evet Drogba hayır. Drogba'ya 1 yıl için verilen parayla Avrupa'dan 23,24 yaşlarında taş gibi forvet alır senelerce kullanırdık. Vizyon budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

quote:

quote:

quote:

Sneıjder evet Drogba hayır. Drogba'ya 1 yıl için verilen parayla Avrupa'dan 23,24 yaşlarında taş gibi forvet alır senelerce kullanırdık. Vizyon budur.

hocam drogba ayarında birini getirmek için bonserviside hesaba katman lazım. ve ayrıca bence drogba kalsaydı hala iş yapardı. hatırlıyorum bütün topları drogbaya atıyorduk. gerçi frikiklerin başına geçme durumu vardı o ayrı ama drogbanın yanında bruma gibi gary yada sinan yada efektif kanat oyuncuları yoktu gerçi sağ kanat için hala ilk 11 de sürekli oynayan biri yok

ama drogbanın yaşına takılmasaydık hala çok iş yapabilirdi. yada bir ara dembele vardı o dediğiniz gibi oyunculardan en büyük artısı bonservissiz olmasıydı dembelenin. ama almadık nedense. bu konuda böyle oyuncular bulmalıyız. yoksa drogba ayarında kalitesi olan bir oyuncuyu getirmek zordur bonservis olarak.

ayrıca juventus maçını hatırlıyorum o bahsetttiğim karlı günde sneijder golü atmıştı. peki ya ona o pasi atan kimdi? Drogba. başka söze gerek yok sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 22 Mayıs 2017; 22:44:37 >

• 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.