Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz transferler yapabilirsek iyi bir kadro kurabilirsek fena olur cünkü Bu sene Arsenal de avrupa liginde yani kupa yine bizim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompany mi FM Fifa turevlerine ara verelim. Alip alabilecegimiz bir forvet bir defansif ortasahayi biliyorum menajer işi olur heralde onlar. Onun haricinde ismini cok duymadigimiz bir ikı isim daha alinir belki.

• Visca yı almak istesen 10m dan kapıyı açarlar

https://m.youtube.com/watch?v=YYdgL6PPrTA

33 maçta 2 gol 12 asisti var 20 yaşında visca dan daha potansiyelli

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

Visca yı almak istesen 10m dan kapıyı açarlar

https://m.youtube.com/watch?v=YYdgL6PPrTA

33 maçta 2 gol 12 asisti var 20 yaşında visca dan daha potansiyelli

Hepsi iyi güzel ama dursun var başımızda. Alamaz ki kaliteli oyuncu.

• İste Sosyal medyaya bakıyolarmıs ya transfer için velki alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray ın sitesinde beğendiğin oyuncuyu mesajla bildirebiliyosun beraber bi kaç isim düşünsek transfer ettiriz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

İste Sosyal medyaya bakıyolarmıs ya transfer için velki alırlar

Taraftar kimi istiyorsa onu mu alacakmış yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Gomis

Kompany

Astori

Coentrao

Delaney

Bir tane Sağ bir tane de on libero aldılar mı tamamdır bu iş :D

Hemen dursuna bildirelimde alabiliyorsa alsın

• Beyler sizce yeni başkanımız Abdurrahim Albayrak olsa nasıl olur sizce ? Aday olacağını söylemişti çünkü.

• Dursun ozbek gitmeden stoper + leiva + dzeko + coentrao da gelse sampiyon olacagimizi sanmam. Takima sadece transfer degil ruh da lazim disiplin de lazim.

Abdurrahim Albayrak + Ali Durust + Adnan Ozturk 3lusu floryada tam bir aile ortami saglamisti... Simdi ise takimda gruplasmalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Dursun ozbek gitmeden stoper + leiva + dzeko + coentrao da gelse sampiyon olacagimizi sanmam. Takima sadece transfer degil ruh da lazim disiplin de lazim.

Abdurrahim Albayrak + Ali Durust + Adnan Ozturk 3lusu floryada tam bir aile ortami saglamisti... Simdi ise takimda gruplasmalar var.

Abdurrahim Albayrak 2018 Mayıs'taki seçime aday olacağını söylemişti. Büyük ihtimal o seçilir. Dursun aday olsada seçmezler heralde.

• quote:

Orijinalden Alıntı : Adoring

Galatasarayin suan hicbir sekilde yuksek bonservis veya maas verme luksu yok eger ganin gelecegini dusunuyorsaniz tamamen genc potansiyelli kadro kurmak zorunda revizyon gerekiyor.yasli yildizlara para yigmaya gerek yok bunlar tasima su olarak geciyor

@Adoring Ben de diyorum ki 33 yaşına merdiven dayamış Bafétimbi GOMIS ya da Álvaro NEGREDO yerine 27 yaşındaki Mario BALOTELLI`yi tercih edelim. En azından piyasası var ve tutmazsa bir şekilde elinden çıkarabilirsin...

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Hem yönetime hem de sahaya bakıyorum gerçekten Negredo'yu alabiliyorlarsa alsınlar yoksa bunlar yine yerli bir forvet getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Galatasarayin suan hicbir sekilde yuksek bonservis veya maas verme luksu yok eger ganin gelecegini dusunuyorsaniz tamamen genc potansiyelli kadro kurmak zorunda revizyon gerekiyor.yasli yildizlara para yigmaya gerek yok bunlar tasima su olarak geciyor

@Adoring Ben de diyorum ki 33 yaşına merdiven dayamış Bafétimbi GOMIS ya da Álvaro NEGREDO yerine 27 yaşındaki Mario BALOTELLI`yi tercih edelim. En azından piyasası var ve tutmazsa bir şekilde elinden çıkarabilirsin...

o oyuncu sorunlu birisi ondan hicbirsey olmaz bizim takima

• Gomis gelirmi beyler?? Başka zenci forvet varmı alzbileceğimiz

• Chiriches i yazmışlar en leş defans....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Yaş konusunda katılıyorum. Lakin Balotelliye en az yıllık 4m para verecekler. Bonservissiz diye az gelebilir. Keşke akil insanlar olsada takımın başında

Chris woodu almak için çaba sarfetse. adama 2m versen gözü döner tahminen. Adam yıllık ortamala 1m€ para kazanıyor şuan.

https://www.transfermarkt.com.tr/chris-wood/profil/spieler/108725

• Halen yazdığımız oyuncular 30+ hatta 32+ oyuncular. Bırakın artık yıldız arayışını . İlla yıldız mı istiyorsunuz alın gözden düşmüş 25 26 yaşında oyuncuları. Kumaşları kaliteli lig de çok zor değil parlatıp satarsınız. Öbür türlü 30 yaşında adamı al 33 yaşında ise maaşını verip sözleşmesini feshet. Alırken de elden çıkarırken de bonservis öde resmen. Genç oyuncu alın yatırım yapın Scout a harcayın. Anlık değil geleceği düşünün . Tabiki anlık ilaçlar da lazım ama 1 olur 2 olur . Drogba gerçeğini unutmayalım . Sneıjder gerçeğini de . Aldıktan sonra formdan düşmeden satıp devir daim yapılmalı . Ve kesinlikle ligden oyuncu alırken çok fazla para verilmemeli elde kalıyor sonra .

• yazılan isimlerden kompany gelmez bence. çünkü sakatlıktan sonra city de gördüğm kadarıyla ilk 11 de oynuyordu. city kolay kolay elden çıkarmaz kompanyi. ayrıca bana kalırsa denayer gelsin

performansı belki beğenilmeyebilir ama galatasaraya gelmek için havaalanında beklemesi, twitter adresinde galatasarayı silmemesi gibi etkenlerden dolayı gelmesini istiyorum aslında

ve niye belli oyuncular üzerinden gidiliyor merak ediyorum. illa alacaksak geniş bir alanda futbolcu aramalıyız. illa bir kaç isim söyleyip onlardan birini seçmek zorunda kalmamalıyız bence.

ve transfer ederken galatasasraya gelmek isteyen ama kaliteli futbolcularıda almalıyız. tabii en önemli faktör maliyeti. ve maliyetine rağmen galatasaraya katacağı katkı fazlaysa ona göre hareket edilmeli.

ve illa transfer gündemine yoğunlaşıp altyapıda başarılar yakalayan oyuncularımız unutulmamalı. a takıma bir an önce katılmaları sağlanmalıdır.

vve ek olarak kesinlikle satılmamalı. gideceksede satın alma opsiyonu konulmadan kiralanmalıdır. tabii sinan gümüş gitmeyi çok istiyorsa o başka. yok illa gitmek istiyorum bonservisimle gideyim demiyorsa kiralık gönderilmeli ve gelişimi takip edilerek galatasaraya katkı sağlanmalıdır. bruma örneğinde olduğu gibi. sinan gümüş değerlendirilmelidir.

•  Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • 
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.