Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Nightmare

15-20 de vermez kimse.Seneye sözleşmesi bitecek adama 10'dan fazla verilirse o transferden şüphelenirim.

Seneye sözleşmesinin bitmesi önemli bir dezavantaj fakat piyasası olmasından dolayı, transferi bitirmek isteyen parayı basabilir.

Bruma 22 yaşında ve hala gelişim gösteriyor, bu sezon yaptıkları ortada bence ideal bir rakama gidebilir.

Tabi sözleşmesinin son senesi olması durumu zorlaştırıyor, fakat yinede piyasası olmasından dolayı yüksek maliyetlere satabiliriz.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesinin 1 sene kalmasının nasıl önemi yok? Bruma cimbom diye ölüyor da biz mi bilmiyoruz? Cimbom para kazansın diye sözleşme uzatacak hali yok ya bu adamın, öyle duygusal bir yaklaşımı bir bağlılığı olduğunu zannetmiyorum.. Bruma, cimbom çok iyi maaş vermediği sürece sözleşme uzatmaz, hem fikir miyiz? Eğer iyi maaş verirseniz de, sizin verdiğiniz maaşı Avrupa'da başka takım vermez. Bruma da hiçbir yere gitmez. Sonuç; seneye bedava gider veyahut yılda 3,5M Euroluk bir pahalı eşşeğiniz daha olur. Burası Türkiye! Şartlar bu. Bu bizim yabancı futbolcular için de geçerli, takım ayırmıyorum.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Kim dedi ise halt etmiş. Biz(aklı başında taraftarlar) GT için 12M'a fittik ama Bilic yemedi. Satamadık. Ozzie için konuşulan rakam da 15M Euro'dur. 30M gibi rakamları dile getirenleri ciddiye ben bile almıyorum. Kısacası; 15 veriyorlarsa kendi ellerinizle götürün verin.. 10M bile çok iyi rakam. Burası Türkiye unutma. Bruma bu performansı Portekiz'de gösterseydi değil 15, 30M'a bile giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Sözleşmesinin 1 sene kalmasının nasıl önemi yok? Bruma cimbom diye ölüyor da biz mi bilmiyoruz? Cimbom para kazansın diye sözleşme uzatacak hali yok ya bu adamın, öyle duygusal bir yaklaşımı bir bağlılığı olduğunu zannetmiyorum.. Bruma, cimbom çok iyi maaş vermediği sürece sözleşme uzatmaz, hem fikir miyiz? Eğer iyi maaş verirseniz de, sizin verdiğiniz maaşı Avrupa'da başka takım vermez. Bruma da hiçbir yere gitmez. Sonuç; seneye bedava gider veyahut yılda 3,5M Euroluk bir pahalı eşşeğiniz daha olur. Burası Türkiye! Şartlar bu. Bu bizim yabancı futbolcular için de geçerli, takım ayırmıyorum.

Dostum sen söylediklerimi anlamak için değil, sen bir şekilde haklı çıkayım eksik yada fazla yorumlayayım fark etmez diyerek yazıyorsun...

Şimdi şöyle düşün, bu adamın sözleşmesinin bitmesine 1 sene var ve hala serbest durumda değil...Şimdi bu adamı Leipzig istiyor, bizde diyoruz ki 15 m euro yada neyse getirin satalım, hadi diyelim onlarda 15 çok vermiyoruz 1 sene bekleriz bedava alırız diyor. Eee Galatasaray bu yaz dönemi adamı başka yere satamaz mı ? onlar istediğini vermezse başka kulüp verir. Çünkü futbolcunun hali hazırda bir piyasası var, bu sezon yeterince dikkat çekmeyi başardı. Leipzig başkasına kaptırmak istemiyorsa o bedellere çıkar, çıkmazsa başkasına kaptırır...

Demek istediğim nokta bu, yoksa sözleşmesinin son senesi olması ciddi dezavantaj

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu söylediğin stratejiyi belki bizim Fikret başkan uygular ama ben sizinkilerden endişeliyim.

Şöyle de düşün, Leipzig'in de illaki alternatifleri vardır. Adamlar ŞL'ye direk katılıyor ve para gibi bir sorunları hiç ama hiç yok. İcap ederse 20M verir daha iyisini alırlar. Bu pazarlıkta eli güçlü olan taraf Leipzig. Bir kere sen satıcısın, üstelik tok da değilsin. Pazarlığa 1-0 geride başlıyorsun. Hatta 2-0 çünkü bu tür pazarlıkları yapamadığı alanen ortada olan bir yönetiminiz var.
    Maalesef.

Benim görüşüm; Bruma'nın senin düşündüğün gibi bir piyasası yok, ikincisi Bruma'ya o parayı Leipzig dışında başka takım vermez(Bknz.Atınç). Bunlar da benim görüşlerim.

Ayrıca. Haklı çıkma gibi bir çabam yok. Sen dezavantaj değil dedin bende neden dezavantaj olduğunu açıkladım. O kadar.

• quote:

Hocam, bu söylediğin stratejiyi belki bizim Fikret başkan uygular ama ben sizinkilerden endişeliyim.

Şöyle de düşün, Leipzig'in de illaki alternatifleri vardır. Adamlar ŞL'ye direk katılıyor ve para gibi bir sorunları hiç ama hiç yok. İcap ederse 20M verir daha iyisini alırlar. Bu pazarlıkta eli güçlü olan taraf Leipzig. Bir kere sen satıcısın, üstelik tok da değilsin. Pazarlığa 1-0 geride başlıyorsun. Hatta 2-0 çünkü bu tür pazarlıkları yapamadığı alanen ortada olan bir yönetiminiz var.
    Maalesef.

Benim görüşüm; Bruma'nın senin düşündüğün gibi bir piyasası yok, ikincisi Bruma'ya o parayı Leipzig dışında başka takım vermez(Bknz.Atınç). Bunlar da benim görüşlerim.

Ayrıca. Haklı çıkma gibi bir çabam yok. Sen dezavantaj değil dedin bende neden dezavantaj olduğunu açıkladım. O kadar.

Girişte yazdıklarından dolayı zaten benim yazdıklarım direkt çürüyor :) Yönetimden dolayı bende böyle gelişmeyeceğini düşünüyorum ve korkuyorum. Sonuçta 1 sene boyunca Bruma sözleşmesini uzatamayan bir yönetim var...

Neyse aslında mantık çerçevesinde benzer şeyleri söylüyoruz, sadece ben biraz iyimser yaklaşıyorum ve yönetimin daha fazla şey yapacağını umuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

Bruma nın kalması için sosyal medyada baskı yapmayalız gerekirse florya ya gidip protesto yapmalıyız

Scenario 15m € incoming from Bruma

2m € Adem 5m € Andre Castro 5m € Deniz Türüç 3m € Welliton outgoing

Ps:I'm a worst case scenario man

Satışın %25'i Sporting'e gidecek.

Gitmeyecek, Galatasaray ödenmesi gereken bütün bonuslari ödemiş sporting'e. Satılırsa bütün para bizim.

Satış yapılmadan bonus nasıl ödenmiş...Kafalarına göre para mı vermişler ??

Bruma 12 meyro'ya alındı...Bir şekilde sözleşme uzatılmalı bu paralar az 3 meyro kar için uğraşılmaz.

Durs***********n bitirdin çürüttün takımı d*rsun.

• Senin ayık halin buysa ben tinerci olayım kabul. Allah ıslah etsin seni.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    öncelikle ben kimseye tinerci demiyorum. ve bu gibi lafların doğru olmadığını düşünüyorum.

bruma konusuna gelirsek belki şimdi 25-30 milyon euro etmeyebilir ama gelişime açık bir oyuncu. tielemans ın son performanslarını tam bilmiyorum ama monaco iyi miktara almış bonservisini. ama bu bruma yada diğer oyuncularında illa öyle olacağı anlamına gelmez. eğer brumanın sözleşmsı uzatılırsa ve galatasaray avrupa da oynarsa ve bruma da bu maçlarda iyi performans gösterirse bonservis teklifleri daha da artabilir.

ama türkiye liginde kalırsa belki bu kadar teklif edilmeyebilir ama ayrıca ingiltere ispanya gibi yerlerde böyle performanslar gösterseydi 25-30 milyon teklifler rahatlıkla gelebilirdi ki bunlar minumumdan başlardı.

bruma biraz daha paslı yada isabetli paslar yaparsa ki bunu geliştirirse dediğim rakamlar avrupada oynamasak bile böyle teklifler gelebilir,
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Yazının iki yukarısına bak seviye gör. Seni ve senin gibileri tenzih ederim ama özellikle bu donanımhaber de çok fazla ergen var. Yaş önemli değil ergen olmak için, bazılarının yaşı büyüse de aklı büyümüyor maalesef.

Aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyorum. Üst sıralarda görüşlerimi paylaştım zaten, aynı şeyleri tekrar etmek istemem ama Bruma Türkiye dışında bu performansı gösterse o paraları ederdi, o konuda hem fikiriz.
    seni adam yerine koydum cevapladım. sende beni aşağılıyorsun yani. verecek düzgün cevabın mı yok ki aşağılama yoluna gitmişsin? sen ne kendini beğenmişsin yahu..

tamam sen kralsın padişahsın, her dediğin doğru. diğer herkesin dediği yanlış. senin dediklerinden farklı söyleyenler ergendir..

daha ne diyeyim ki sana..

Allah seni de ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 26 Mayıs 2017; 16:15:11 >
  • O zat başkan olarak kalırsa seneye ilk yedi içinde olacağımızı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben sana demedim kardeşim. Senin yazının iki üstünde adam bana kapa çeneni tinerci demiş. Ona söylüyorum ben. Seni tenzih ederim de dedim zaten.

Seninle benzer şeyleri söylediğimi de yazdım. Üstüne alınma sen, o ergen lafı bana tinerci diyen arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

O zat başkan olarak kalırsa seneye ilk yedi içinde olacağımızı düşünmüyorum.

ondan daha vahimi, daha çok borçlanacağımızı ve riva floryadan gelen miktarında borcun büyük kısmının karşılamayacağınıyüksek ihtimal olarak öngörüyorum.

umarım bunlar olmaz..
  • quote:

Ben sana demedim kardeşim. Senin yazının iki üstünde adam bana kapa çeneni tinerci demiş. Ona söylüyorum ben. Seni tenzih ederim de dedim zaten.

Seninle benzer şeyleri söylediğimi de yazdım. Üstüne alınma sen, o ergen lafı bana tinerci diyen arkadaşa.

direk beni alıntılayınca ve ergen denince sakin olamadım sanırım ve tam okumadım galiba mesajınızı. kusura bakmayın yanlış anladım.

ama tinerciymiş yok bilmem ne saray yok başka şeymiş( bu lafları yazmak istemiyorum açıkçası) böyle laflarla ele ne geçiyor?

sırf laf atayım ama takımımı savunayım mı oluyor yada karşı takım taraftarını mı aşağılıyorsun bu yolla? veya aşağılayarak kendi takımın daha mı büyüyor?

her takım taraftarı için geçerli dediklerim. belli bir kişiyi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.

ama anlamsızca bunlar..maça giden kaç aile var mesela? gitse bile rahat maç izleme garantisi var mı? savaşa mı gidiliyor maça mı? sözde passolig çıktı ama ne işe yarıyor?

passolig anca daha çok para gitmesine yarıyor ki o da kart ücreti v.s. diye.. bilmiyorum kulüpler yararlanıyor bu passolig den?

hadi kulüpler passoligden para alıyor ayrıca diyelim, ne yapılıyor paralar? paralar nereye harcanıyor?

böyle gider sorular.. biz brumayı konuşuyoruz ama ülke sporunun yöneticilik konusu berbat.. o da yöneticilerin beceriksiz olduğundan değil. beceriksizlikten olduğunu düşünmüyorum. statüsü olan yada adamına göre hareket eden bir anlayıştan olduğunu yada bunun gibi sebeplerden olduğunu büyük ihtimalle yöneticilerin seçildiğini yada yönetime bu gibi nedenlerden girdiklerini büyük ihtimal olarak düşünüyorum.

en basit örnek vermek gerekirse kulüp yönetim seçimleri neye göre yapılıyor? projelere, planlara göre mi yoksa kimin daha çok adamı var yada belli gruba yakın ona göre mi seçiliyor? zannetmiyorum iyi plan projeleri olanların çok seçildiğini..

daha çok şey söylenebilir ama fazla yazdım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 26 Mayıs 2017; 16:43:29 >

Futbolu bu tiplerin ellerine bizim başkanlarımız bıraktı. Bu hale gelmesinin sebebi popülist yöneticiler. Bu tipleri tribüne sokarsan düzgün taraftar gelmez tabi. Bizim başkan bedava biletleri biraz kesince hemen havlamalar başladı. Yok biletler pahalıymış da, yok çoluk çocuğumuzun boğazında kesip maça geliyormuşuz da, yok asgari ücretmiş de... Futbo yaşam sürmek için mecburen yapmak zorunda olduğun bir faaliyet değil ki! Bir temaşa unsuru futbol, keyfi unsuru, lüks! Çoluğun çocuğun rızkından kesiyorsan gelme zaten dümbük! Ama amaç o değil ki! Bu işten gerçekten madur olan Beşiktaş sevdalısı öğrenci kardeşlerim, genç arkadaşlar, veyahut ayda bir de olsa maça gitmek isteyen düşük gelirli gerçke Beşiktaş taraftarı değilki arbedeyi çıkaran! Onların amacı demagoji. Ama başkan yemedi. Verdi küsküyü biletlere. İyi de yaptı. Hemen taktik değiştirdiler, bu sefer de aynı menfaatçi tayfa yok tribün ruhunu kaybetmiş miş, yok tezahürat yapamıyorlarmış diye "çekirdekçi" lakabını taktılar parasını verip gelen taraftara. Neymiş, ruhu kaybolmuş! İyiki de kaybolmuş. Çünkü o ruh menfaatçi, şakşakçı, YD'ye "Çıldırt bizi başgan" diye tempo tutan yalaka bir ruh! Öyle ruh olmaz olsun zaten. Neyse, sabaha kadar anlatırım. Çok dertliyim çok.

Türk futbolu çok kötü yönetiliyor, Beşiktaş'tan pay biçelim.. Bence Beşiktaş çok da iyi, profesyonelce yönetilmiyor. Hemen örneklendirelim, başkan bazen duygusal kararlar alıp kimseye danışmadan transfer yapabiliyor. En son Mitrovic, ondan önce Aras ve Sezer gibi transferler buna örnek. Normalde bunu yapamazsın, bunlar çok ciddi ve maliyeti yüksek hatalar. Herhangi işletmede bir profesyonel bu hataları üst üste yaparsa işinden olur. Ama kulüp başkanı işine devam edebiliyor. Bunlara rağmen icraatlarını fazlası ile övüyoruz. Biraz akıllıca işler yapınca, popülist olmayınca hemen diğerlerinin arasından sıyrıldı Beşiktaş. Çünkü diğer kulüpler çok kötü yönetiliyor.

Durumumuz içler acısı, ama biz hala Gomis, Gomez peşindeyiz.

Eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

15-20 de vermez kimse.Seneye sözleşmesi bitecek adama 10'dan fazla verilirse o transferden şüphelenirim.

Seneye sözleşmesinin bitmesi önemli bir dezavantaj fakat piyasası olmasından dolayı, transferi bitirmek isteyen parayı basabilir.

Bruma 22 yaşında ve hala gelişim gösteriyor, bu sezon yaptıkları ortada bence ideal bir rakama gidebilir.

Tabi sözleşmesinin son senesi olması durumu zorlaştırıyor, fakat yinede piyasası olmasından dolayı yüksek maliyetlere satabiliriz.

Soceidad adamın 7.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu bile kullanmadı nasıl piyasası var

• quote:

Senin ayık halin buysa ben tinerci olayım kabul. Allah ıslah etsin seni.

hocam cevap vermeyin şöyle yazanlara sonra iyice azıyorlar bloklayın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Soceidad adamın 7.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu bile kullanmadı nasıl piyasası var

Bile derken ? Adamlarda para mı var ? O dönem feyenord verdi o rakamı zaten. Biz satmadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.