Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11441145114611471148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Dursun Özbek: "Beni darağacına götürseler Galatasaray'ın hisselerini sattıramazlar!" 18 Mayıs 2016, Lig TV.

Galatasaray SK, halka açık GS Sportif'in %2.33 hissesini borsada 15.1 mn TL'ye sattığını açıkladı 24 Mayıs 2017

bu herif muazzam dalga geçiyor bizimle

%2.33 hisse için 15.1M TL çok az değil mi?
  • Habere göre; Galatasaray’da geçen yıl açıklanan borca göre bu sene duyurulan borç miktarında yüzde 60’lık artış var!!!

31 Mart 2016’da 1 milyar 494 milyon lira olan borç, 31 Mart 2017’de 2 milyar 391 milyon liraya yükseldi.

Kulübün borç-alacak farkı ise geçen yıl 963 milyon lirayken, bu sene 792 milyon liraya düştü. Borçtaki yüzde 60’lık artışa rağmen, borç-alacak farkının düşmesinin en önemli sebebi, sarı-kırmızılı kulübün Riva ve Florya’daki arazilerini değerlendirmesi oldu.

Allah aşkına birisi bana izah etsin borcumuz nasıl oldu da sadece 1 senede 900 milyon TL birden arttı??? 111 senede borcun ulaştığı rakam 1 milyar 494 milyon lira iken; 1 yıl sonra bu rakam nasıl olur da 2 milyar 391 milyon lira ya yükselir ??? biz bu 1 sene içerisinde nereye 900 milyon tl harcadık??? Sakın kur farkı demeyin, kur farkı bu borcu maximum 1 milyar 900 milyon tl ye çıkarabilir, Transfere 20 milyon euro (80 milyon TL) harcadık, geriye kalan 411 milyon tl nereye gitti??? Riva gitti, Florya gitti. Borç - alacak farkımızı sadece 170 milyon TL azaltabildik. Yani hala 792 milyon lira borcumuz var!!!

LÜTFEN BİRİLERİ ARAŞTIRSIN BU YÖNETİMİN HARCAMALARINI. Çünkü bu olay; basit bir sportif başarısızlığa, yanlış hoca seçimine, ligde 1 yıl şampiyon olamamaya falan benzemez çok çok dada ağır ve önemli bir konu. Kulübün paralarının, gayrimenkullerinin, yani özetle GALATASARAY'ın buharlaş(tırıl)ması konusu. Lütfen borçdaki bu fahiş artışın gerekçesini bilenler varsa bana da anlatsınlar zira bu kez cehalet mutluluk getirmedi!!!

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    sanırım aşağıya eklediğim haberi okuyunca hisselerin neden satıldığını anlayacaksınız.

Geçtiğimiz gün; sözleşmesinin usulsüz şekilde feshedilmesi nedeniyle Uyuşmazlık Çözüm Kurul’u sarı kırmızılı kulübü Olcan Adın’ a 2.9 milyon Euro ödenmesi kararını vermişti. Kurul şimdi de Karabükspor’da futbol hayatını sürdüren Galatasaray’ın eski futbolcusu Dany için benzer bir karara imza attı. Galatasaray yine aynı sebeplerden dolayı Kamerunlu futbolcuya 1.7 milyon euro ödemekle cezalandırıldı. Böylece iki futbolcudan dolayı kulübe çıkan fatura 4.9 milyon euro’yu buldu. Yaklaşık 18.4 milyon liralık bu borç taraftarları da isyan ettirdi.

Yani Bu eşsiz yönetimimiz; henüz yeni sezon başlamadan, yaklaşık 5 milyon euro değerindeki ilk transfer harcamasını gerçekleştirmiş oldu! Ama bir farkla, bu dahiyane transfer yönteminde parayı ödüyorsunuz fakat karşılığında oyuncu almıyorsunuz!

Ayrıca mali durumumuzun vehametinin büyüklüğüne bakınız ki; Rivayı ve Floryayı satmış olmamıza rağmen bu 5 milyon euroyu dahi ödeyebilecek durumumuz olmadığı için hisse senedi satıyoruz.

Bu yönetimin bize yaşattığı skandallar serüveni; benim hayal gücümün sınırlarını çoktan aştı!!! Şunu merak ediyorum; daha fazla batabilmemiz yada batırılabilmemiz mümkünmüdür? Ya da bu kulübü; yönetmesi için En büyük rakibimizin başkanı olan Aziz Yıldırım'a emanet etse idik durumumuz şu anki ile kıyaslandığında ne kadar daha kötü olabilirdi?

Özetle asıl merakım şudur ki; yönetimimizin kötü yönetmek hususundaki meziyetlerinin bir sınırı var mıdır? var ise bu sınır daha ne kadar yukarıdadır. Cidden merak ediyorum.

• Bruma 17
    Sneijder 5-6
    Yasin 2-3
    keske satabilseler
  • Bruma nın kalması için sosyal medyada baskı yapmayalız gerekirse florya ya gidip protesto yapmalıyız

Scenario 15m € incoming from Bruma

2m € Adem 5m € Andre Castro 5m € Deniz Türüç 3m € Welliton outgoing

Ps:I'm a worst case scenario man

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Arabam olsa ben de yapardım

• Yakinda gs diye birsey birakmayacak onun bunun cocugu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son of a witch demek istedin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedicmen

quote:

Orijinalden alıntı: paramedicmen

nereden başlasam bilmiyorum beyler

ben çok üzülüyorum cimbomumun işine

bruma şu an adam gibi yönetim olsa en az 20 ye satılırdı

hatta daha da iyi yönetim olsa bir kaç sene daha oynar geliştirir kendini golleri artar şöhretini arttırır 25-30 a bile satılır

zaten fikret orman olsa şimdi bile satar çine falan 25 e

o yüzden bence kalmalı, çoğu maçta takımı taşıyan bu çocuk

gitse kim oynicak yerinde ? lider ruhlu oyuncular lazım

al 1 defans, 2 forvet, 1 orta saha, hem bruma yı coştur hem takımı coştur

inşallah 15 milyon gibi paralara, kar yapılmadan satılmaz, boşa gitmiş olur...

+ olarak

Burak'a 25 milyon vermişlerdi yanlış hatırlamıyosam onu da bedavaya sattılar sonunda

Musleraya verdiler 25 milyon onu satmadılar

Alıyolar 15 e satıyolar 2 ye.

tam mal bunlar ya.

en başta 8-10 futbolcu gitmeli takımdan.

temizlik şart.

Burak ve Muslera'ya 25er milyon verildigine inanacak kadar ne yaptiniz yahu?

• Galatasaray'ın durumu The Walking Dead dizisinde ki olaylara benziyor.Menajerler Negan rolünde biz de Rick Grimes. Negan ın repliği:"I just slipped my d*ck down your throat and you thanked me for it.Biz de Rick ile aynı durumdayız.Ama Dursun Rick gii karşı koyamaz.Yeni bir lidere ihtiyacımız var.

• Dünyada hiç bir takım bir kaleciye o kadar para vermez,ha de gea buffona verirler ama muslera gibi ilk 5te değilse vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

Bruma nın kalması için sosyal medyada baskı yapmayalız gerekirse florya ya gidip protesto yapmalıyız

Satışın %25'i Sporting'e gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

Bruma nın kalması için sosyal medyada baskı yapmayalız gerekirse florya ya gidip protesto yapmalıyız

Satışın %25'i Sporting'e gidecek.

Gitmeyecek, Galatasaray ödenmesi gereken bütün bonuslari ödemiş sporting'e. Satılırsa bütün para bizim.

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    25-30 Milyon?
    Neye göre, kime göre?
    Monaco'nun 25M ödediği Tielamans'a 20M fiyat biçen Transfermarkt sitesi Bruma için 8M fiyat biçmiş.
    Azıcık günceli takip edin, haber okuyun, internette araştırın gençler. 25-30M nedir yahu?
    25M Euro fiyat biçtiğiniz adam, ***tünün kılları ağarmış, bizdeki birçok taraftarın aldığı para çok dediği Q7'nin çağrıldığı Portekiz milli takımının aday kadrosuna giremeyen bir oyuncu. Fiyatı nasıl 25-30M oluyor?

Te Allah'ım!
    Sonra da bize tinerci dersiniz.

Bruma->8Mhttps://www.transfermarkt.com.tr/bruma/profil/spieler/139396
    Tielemans->20Mhttps://www.transfermarkt.com.tr/youri-tielemans/profil/spieler/249565

Edit: 15M veriyorlarsa gözünün yaşına bile bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 26 Mayıs 2017; 12:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

25-30 Milyon?
    Neye göre, kime göre?
    Monaco'nun 25M ödediği Tielamans'a 20M fiyat biçen Transfermarkt sitesi Bruma için 8M fiyat biçmiş.
    Azıcık günceli takip edin, haber okuyun, internette araştırın gençler. 25-30M nedir yahu?
    25M Euro fiyat biçtiğiniz adam, ***tünün kılları ağarmış, bizdeki birçok taraftarın aldığı para çok dediği Q7'nin çağrıldığı Portekiz milli takımının aday kadrosuna giremeyen bir oyuncu. Fiyatı nasıl 25-30M oluyor?

Te Allah'ım!

Tielemans->20Mhttps://www.transfermarkt.com.tr/youri-tielemans/profil/spieler/249565

25 30 m euro diyen kim bilmiyorum ama günümüz piyasasında Bruma 15 20 m euro etme ihtimali yüksek, 22 yaşında 32 maçta 10 gol 8 asist yapmış futbolcu ve gayet tatmin edici istatistikler, üstelik çalım/rakibi eksiltme konusunda çok yetenekli...

Transfermarkt verilerine bakarsak işimiz iş, Emre Mor'a 5 m euro bonservis gösteriyor git 5 m euro ver al bakalım ? yada 10 m euro ver al bakalım ?

Mbappe için 10 m euro değer biçilmiş, hadi 10 m euro yada 20 m euro ver al alabiliyor musun ?

O sebeple futbolu yanlış analiz etmeyin, işinize geldiği gibi yorumlamayın

• quote:

25-30 Milyon?
    Neye göre, kime göre?

Te Allah'ım!

Transfermarkt'a göre değer biçenlerin soyu tükendi sanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    25-30 etmez, op konuda mutabıkmıyız? Üstine üstlük sadece 1 sene sözleşmesi kalmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Ayrıca kıyas yapabilmek için bir veri lazım, en sağlıklı veri bankası da Transfermarkt sitesidir benim için.

Bana işine geldiği gibi analiz etme, yorumlama demişsin ama sende Emre Mor ve MBappe ile karşılaştırmışsın. Lütfen. Aklımız ile oynamayın.. ;)
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    15-20 de vermez kimse.Seneye sözleşmesi bitecek adama 10'dan fazla verilirse o transferden şüphelenirim.

• Oğuzhan Özyakup 30 milyon euro len eder diyen adamlar Bruma 10 milyon euro bile etmez diyor. Daha düne kadar Gökhan Töre 40 milyon euro lendi. Evet öyle bir 40 milyon euro etti ki West Ham taraftarı adına atakların a.... k.... diye beste yaptı. Nitekim West Ham satın alma opsiyonundan vazgeçti. Bruma şuan Türkiye liginden Avrupa'nın belirli kalburüstü takımlarına gidecek birkaç oyuncudan biridir. İyi fiyata okutulmalı. Ama okutulan paranın ne olacağı meçhul beni o kuşkulandırıyor. Çünkü Özbek gibi bir başkan var.
  • quote:

25-30 etmez, op konuda mutabıkmıyız? Üstine üstlük sadece 1 sene sözleşmesi kalmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Ayrıca kıyas yapabilmek için bir veri lazım, en sağlıklı veri bankası da Transfermarkt sitesidir benim için.

Bana işine geldiği gibi analiz etme, yorumlama demişsin ama sende Emre Mor ve MBappe ile karşılaştırmışsın. Lütfen. Aklımız ile oynamayın.. ;)

Emre ve Mbappe ile karşılaştırmıyorum, yine sen işine geldiği şekilde yorumlamayı tercih ediyorsun. Ben bu verilerin gerçekçi olmadığını söylüyorum, sadece üstün körü değerlendirmeler bunlar...

Sözleşmesinde 1 sene kalmasının pek bir önemi kalmıyor, sonuç olarak piyasası var ve bu adamı farklı bir kulübe satabiliriz. Bu sebeple acele etmeleri ve bu bedelleri vermek istemeleri normal...

• 
Sayfa: önceki 11441145114611471148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.