Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (4510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45084509451045114512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevilla'nin elden cikarmak istedigi soyleniyor, ne kadar dogru bilemem, eger dogruysa 10 m olmaz cok daha az olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Bilal kısa >>>>>> belhanda
  • beyler siz burada yorum yaparken aklınızı kullandığınıza emin misiniz? kimse sneijder ilk 11 için gelsin demiyor ki. adam son 20 dakika girer,2-3 kilit pas ile skor yapar veya etkili olur. uygun ücrete gelir,1 sene oynar,hak ettiği gibi emekli olur burada. biz sneijdersporlu değiliz ama siz belhandasporlusunuz. takıma yararı olmayan bir futbolcuyu ergen fan boyluğunuz yüzünden savunuyorsunuz. adam hiç bir halt yapmıyor,saçma sapan argümanlarla savunuyorsunuz. belhanda gitmeli bu kadar basit.
  • Ben sene başı paso belhandayı savundum yorumlarımda ss alır atarım ama o kadar pişman oldum ki. Hiç birşey olmaz o herifden. İlla sneijder olsun demiyoruz sneijder yeteneğinde oyun stili benzer bi adam olsun istiyorum valbuena gibi , Talisca gibi taliscayı bunlardan ayrı tutarım o adam çok ayrı yerlere gelicek aklını kullanırsa safi yetenek.

Belhandaya bir kişi güveniyormu şu forumda şampiyonlar liginde iş yapar diye. Arap almıayacaksın arkadaş bu adamların hepsinde aynı şey var amrabat,feguli,belhanda, fenerde ki dirar. Adamlarda öyle birşey var ki sanki biz yetenekliyiz ama sadece bu kadarını yapabiliyoruz bizim sınırlarımız var modu var yazılım yüklü gibi heriflerde bi noktadan sonrasını aşamıyolar iq eksikliği had safhada adamlarda.

Hiç öyle modern futbol cart curt bırakın bunları aykut kocamana bağladınız bal gibide bi 10 numara lazım bu takıma. Valla terimin heykelini dikmeliyiz abi ben kadromuzu hiç beğenmiyordum bu sene inanılır gibi değil yoktan var ettik.

Elden çıkarma şansımız varsa aldığımız noktalara yakın bi ücrete alıcaklarsa şu 3 oyuncuyu direk göndermemiz lazım maicon,belhanda,feguli.

Yevhen Konoplyanka'yı bilmiyorum verirlermi ama alıcaksın sol kanata , rodride sağda. Ortasahayada talisca yeteneğinde aynı seviyede olmasada olur benzeri stillere sahip olan bi oyuncu çektinmi bu takım 2011 galatasarayını izletir bize.

Tabi bunları uefadan gelecek cezanın dışında konuşuyorum hayırlısı ile iyi bi haber gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 21 Mayıs 2018; 12:15:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzi_ko

İnşallah farkına varırız, ben böyle bir organizasyon da yer alırım. Çoğu arkadaş bir eğlencemiz bu var diyor ve konuyu kesip atıyor. Farkında olsa şu an geleceğimiz söz konusu, eğlenmek bizim hakkımız ama öncelikli olan temel ihtiyaçlar. Keşke futbolcular gibi kazansak, yarın ne yiyeceğimizi düşünmeden top peşinde koşup eğlensek.

Alıntıları Göster
    Yılın en güzel mesajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder'i alacağına Cabella veya Emre Akbaba al.Tutarsa devamlılık sağlar iskelete oturt. Sneijder'i değil de altyapıya Riekerink'i tekrar isterim.

• Fb'nin Alex'i bulduğu gibi daha uygun fiyatlı Brezilya'dan bir scout başarısı alsak yine güzel olur.

• Kjaer ve Denayer çok iyi bir ikili olur. Urfalı-Semih etkisi yaratır. Umarım alabiliriz.
  • Arkadaşlar Maicon'a sallıyoruz ama bu adamı bu sezon görmemiz lazım bence. Erkenden kesip atıyoruz
  • elmander'in önerdiği futbolculardan biriymiş bu linkteki arkadaş.https://www.youtube.com/watch?v=Ki6Y66HUCus&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaşlar Maicon'a sallıyoruz ama bu adamı bu sezon görmemiz lazım bence. Erkenden kesip atıyoruz
    60 maça çıkmış adam . Formunun düşmesi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaşlar Maicon'a sallıyoruz ama bu adamı bu sezon görmemiz lazım bence. Erkenden kesip atıyoruz
    Uzun süredir dinlenmediği için formu düştü ama şampiyonlar liginde bence yeterli gelmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

elmander'in önerdiği futbolculardan biriymiş bu linkteki arkadaş.https://www.youtube.com/watch?v=Ki6Y66HUCus&feature=youtu.be
    Hızlı bir santrafora benziyor.
  • Stadın üstüne açılan bayrağın güzel bir açıdan çekilmiş hali var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Stadın üstüne açılan bayrağın güzel bir açıdan çekilmiş hali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 21 Mayıs 2018; 13:30:53 >
  • Süper Lig’in en iyi 8 numarası ve dünyadaki en tatlı çocuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

Ndiaye kiralansa 2 3 m e

Nagatomo al 3 m e

Visca yi al 4 5 m e

Çok makul fiyata güzel bir kadro olacak konuma geliriz.

Kjaer yazanlar 10 m verilmez.

Sneijder yazanlar. Gönül bağını anlıyorum ama.

Adam fransa da tutmadı katara gitti bari melo deseniz anlarım :) melo candır.
    Hocam bu sezon ligde 9 gol 15 asist yapmış birini ucuza alamayız bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

elmander'in önerdiği futbolculardan biriymiş bu linkteki arkadaş.https://www.youtube.com/watch?v=Ki6Y66HUCus&feature=youtu.be
    Videodan izlediğim kadarıyla söylüyorum, Galatasaray'a lazım olan bir santrafor tipi. Özellikle Gomis, hızlı oyuncularla çok iyi ver-kaç yapıyor. Rodrigues örneğindeki gibi. Tabi bunları gol videosunu izleyerek söylüyorum. 90 dakika nasıl oynuyor bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45084509451045114512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.