Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43114312431343144315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

Bruma giderkende aynı şeyler söylenmiyor muydu

Alıntıları Göster
    Onyekuru>Bruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Onyekuru>Bruma

Alıntıları Göster
    İsimler değişse bile muhabbet hep aynı

[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ahahah bizim cahillere sorsan beyni yok, bencil, orta yapamiyor, vs. demediklerini birakmadilar. Geldiginden beri söylüyorum bu adam Türkiye liginin üstünde bir oyuncu. Ribery geldiginde nasil farkini belli ettiyse Onyekuru da ilk macta belli etmistir.

Bayern'e gitmesi bizim icin olumlu. Bir sene daha kiralayabilirler.
    Hakikaten yahu, sezon başında bu tarz karalamalar vardı. Onyekuru çok kötü, bu takımın oyuncusu değil, as oynayamaz, oynamamalı tarzında. Hocam ne bekliyorsun ki. Türkiye burası.Nagatomo kötü transferdir ama Cavanda yıldız olur, Carole süper bek. Muslera sezon sonu anında gönderilmeli denir. Yerine Rizespor'un kalecisi alınır. Alınması tavsiyesi verilir.

Serdar Aziz için 6-7.000.000 € para harcanır, mükemmel transfer denir. İleride aldığımız fiyattan fazlasına satacaktık güya. Öyle deniyordu zamanında. Tolga Ciğerci mükemmel bir orta sahadır.

Tudor'a methiyeler dizilir. Fatih Terim'in her transferi kötüdür ama Dursun Özbek yere göğe sığdırılamaz. Eren,Serdar,Kevin,Jose,Jem,Tolga,Cavanda,Carole,Kolbein,Latovlevici,Maicon gibi transferleri Fatih Terim yapmıştır.

Türkiye hocam burası, fazla dikkate almamak lazım.

Hep söyledim, yine söylerim. Onyekuru bu genç yaşında, kiralık ve alternatif olarak geldiği takımda olağanüstü performans sergilemiştir. Şampiyonluğun mimarlarındandır. Bayern Münih gibi takımların dikkatini çekmesi de normaldir. Ha bu sezon gider mi bilemem ama bu performansını devam ettirir, üzerine koyarsa en geç 2 sezon sonra o seviye takımların birinde oynar.

Senin orta sahan istediği kadar iyi oyun kursun ya da iyi mücadele etsin. Eğer ki skor üretemiyorsan şampiyon olamazsın. Orta saha oyuncuların koca sezonda sadece 11 gol atabilmiş.
    Bu sezon bu takım 70 üzeri gol bulduysa, bunda Onyekuru,Feghouli gibi isimlerin katkısı çok fazladır. Aksi halde 10 kere deneyip, 2 kere olumlu iş yapan ve asist hanesinde 7-8 gibi rakamları gören isimler, rakamsal olarak hepten dibe vururdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 22 Mayıs 2019; 21:45:28 >

• İnşallah doğrudur. 13 milyon euro deniyor

• Arap basınında yer alan habere göre Al Hilal, Belhanda’yı 13 Milyon Euro karşılığında transfer etti. Belhanda, Sivasspor maçı ile son kez forma giyecek.
  • çok iyi para umarım doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Arap basınında yer alan habere göre Al Hilal, Belhanda’yı 13 Milyon Euro karşılığında transfer etti. Belhanda, Sivasspor maçı ile son kez forma giyecek.
    Ne 13, 13, 13.000.000 € mu ? Ne diyorsun, Allah be....

Şu Ramazan gününde, sahura kadar herkese benden çay. Şakir'e çay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Ne 13, 13, 13.000.000 € mu ? Ne diyorsun, Allah be....

Şu Ramazan gününde, sahura kadar herkese benden çay. Şakir'e çay yok.

Alıntıları Göster
    Ancak Dursun Aydın Özbek'i tekrar anmamıza sebep olacak bir durum var. Zamanında Belhanda'nın sözleşmesini yaparken bonus işinin dibine vurmuştu. 500 bin euro şampiyonluk geliri, 1 milyon euro satışı geliri Kiev'e ödenecek. Yani bize kalan para 11.5 milyon euro

• Belhanda için 13 az, 15 üstüne rahat satılır. Bu adam elde kaldı, yediğimiz kazığın haddi hesabı yok diyen ulemalar nerede acaba?

Tabi umarım satılmaz, sözleşmesini bizde tamamlar, çünkü bu yönetim Belhanda’dan iyisini alamaz.

• quote:

Ancak Dursun Aydın Özbek'i tekrar anmamıza sebep olacak bir durum var. Zamanında Belhanda'nın sözleşmesini yaparken bonus işinin dibine vurmuştu. 500 bin euro şampiyonluk geliri, 1 milyon euro satışı geliri Kiev'e ödenecek. Yani bize kalan para 11.5 milyon euro

Alıntıları Göster
    Mustafa Cengiz’i napalım o zaman, idam mı edelim, Diagne için şampiyonluk bonusu 3 milyon Euro çünkü. Bu şampiyonluk bonuslarına takılmanın anlamı yok, sonuçta şampiyon olunca verdiğin bonus elde ettiğin gelirin yanına çok ama çok küçük bir şey kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Belhanda için 13 az, 15 üstüne rahat satılır. Bu adam elde kaldı, yediğimiz kazığın haddi hesabı yok diyen ulemalar nerede acaba?

Tabi umarım satılmaz, sözleşmesini bizde tamamlar, çünkü bu yönetim Belhanda’dan iyisini alamaz.
    Maicon ve Serdar'ı gönderip daha iyilerini almadılar mı ?
  • Bir dakika, ben bu maddeyi hatırlamıyorum.

1.000.000 € satış geliri maddesi de mi var ? Yani Belhanda için 11.500.000 € mu ödemiş olacağız Kiev'e ?
  • quote:

Belhanda için 13 az, 15 üstüne rahat satılır. Bu adam elde kaldı, yediğimiz kazığın haddi hesabı yok diyen ulemalar nerede acaba?

Avrupa'da hicbir kulüp üstüne bonservis verip Belhanda'nin astronomik sözlesmesinin altina girmez.

Araplar ne yapar bilmem. Sagi solu belli olmuyor onlarin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Bir dakika, ben bu maddeyi hatırlamıyorum.

1.000.000 € satış geliri maddesi de mi var ? Yani Belhanda için 11.500.000 € mu ödemiş olacağız Kiev'e ?

• quote:

Maicon ve Serdar'ı gönderip daha iyilerini almadılar mı ?

Alıntıları Göster
    Luyindama’yı aldığımız zaman 9 milyon bonservis vermiş oluyoruz. 2 sene önce 8 milyon bonservis verdiğin Maicon’u 1.7’ye sattı yönetim, Serdar’ı bedavaya gönderdi. Luyindama transferi bonservis olarak çok makul sayılmaz ama ödenen maaş çok makul, Marcao transferi ise şu an için her haliyle gayet başarılı transfer. Bunlar dışında Onyekuru transferi hariç tüm transferler başarısızlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 22 Mayıs 2019; 22:20:53 >
  • quote:

Avrupa'da hicbir kulüp üstüne bonservis verip Belhanda'nin astronomik sözlesmesinin altina girmez.

Araplar ne yapar bilmem. Sagi solu belli olmuyor onlarin.

Alıntıları Göster
    Almasın çok mu önemli. İki senedir Feghouli ve Belhanda gibi adamlarla şampiyonuz, bu şampiyonluklarla zaten maliyetleri kaç kere çıktı. Belli bir randıman aldığın oyuncuyu satıp yerine ne vereceği oyuncu almak çok mu doğru hamle her zaman. Fenerbahçe Benzia, Zajc vs. aldı sonuç ortada, Beşiktaş Kagawa’yı aldı yedek kulübesinden çıkamıyor.

Ofansif yönü iyi olan bir orta saha almaya kalksan her türlü 10 milyon bonservis vereceksin, ki bu adamları ülkeye getirmek her geçen sene daha da zorlaşıyor. Büyük liglerdeki vasat takımların ekonomisi bile her geçen gün bizden daha da iyi oluyor. Bu gidişle 4-5 seneye şu an burun kıvrılan isimlerin seviyesinde bile adam göremeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 22 Mayıs 2019; 22:25:37 >

• Belhanda'nın sözleşme şartlarını ben bilmiyorum. Bilenler ayrıntılı anlatırsa iyi olur.

Ama asıl "kazık" Diagne için Kasımpaşa'ya şampiyon olduk diye 3M Euro daha ödeyecek miyiz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Valla şuan sevincim burkuldu biraz, ekrana bakakaldım. Bu kadar da beklemiyordum, rezillik resmen.

Neyse, yine de iyi para 11.500.000 €. Tabi haber doğruysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 22 Mayıs 2019; 22:32:1 >

• 13 milyon € iyi para, soso kardeşime o parayla yeni uyumlu bir arkadaş bulmamız lazım
  • quote:

Almasın çok mu önemli. İki senedir Feghouli ve Belhanda gibi adamlarla şampiyonuz, bu şampiyonluklarla zaten maliyetleri kaç kere çıktı. Belli bir randıman aldığın oyuncuyu satıp yerine ne vereceği oyuncu almak çok mu doğru hamle her zaman. Fenerbahçe Benzia, Zajc vs. aldı sonuç ortada, Beşiktaş Kagawa’yı aldı yedek kulübesinden çıkamıyor.

Ofansif yönü iyi olan bir orta saha almaya kalksan her türlü 10 milyon bonservis vereceksin, ki bu adamları ülkeye getirmek her geçen sene daha da zorlaşıyor. Büyük liglerdeki vasat takımların ekonomisi bile her geçen gün bizden daha da iyi oluyor. Bu gidişle 4-5 seneye şu an burun kıvrılan isimlerin seviyesinde bile adam göremeyeceğiz.

Alıntıları Göster
    Luyindama'nin bonservisini almak zorundayiz. Onyekuru ve Ndiaye'nin yerlerini doldurmak zorundayiz. Belhanda'yi satmayacagiz Mugdat'i mi satacagiz 15 milyona?

• 
Sayfa: önceki 43114312431343144315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.