Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43134314431543164317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veeee cezam sonunda bitti, 22. şampiyonluğumuz gecikmeli olarak kutlu olsun!

Aşkım fegulimin golünden sonra beni burada etiketleyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım unutmadıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

ya arkadaş sezonu+6m ile kapatmışken neden luyindama nın bonservisi almadık
    Bonservis alma zorunluluğu var. Ffp için "şimdi kirala + sonra al" olayını yaptık. 3+5 olması lazım toplamda.
  • Bruma Onyekuru'yu yer bitirir saçmalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ne çabuk unuttunuz acaba adamın sakatlığını ? O 1 yıllık sakatlık adamı ne kadar geriye atıyor düşündün mü hiç ?
    Bruma kötü oyuncu degil. Ama GS'ye geldi ondan bitti olayi yanlis. Kaliteli oyuncu gittigi her takimda fark yaratir. Onyekuru 1 gömlek üstte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Belhanda ve Feghouliden biri mecbur satılacak bence. Diagne ise 10M üstü bir fiyata satılmalı zaten Luyindama için 5M verilecek direk -5M bütçe ile başlıyoruz.

Douglas boşa çıkıyor bence ligde ofansif anlamda çok iş yapar. Defansif olarak üzebilir özellikle evimizde ki maçlarda çok çok iyi katkı sağlar.
    Douglas'i ne yapacagiz anlamadim. Takimda 2 tane sag bek var. 3 yabanci sag bek niye? Fanatik FB'li Nihat Özdemir TFF baskani olacak. Ilk icraati yabanci sinirini düsürmek olacak. O zaman tursunu mu kuracagiz bu kadar oyuncunun? Takimin acilen kaliteli yerli oyuncuya ihtiyaci var.

BJK'de Dorukhan, Güven, Burak, Gökhan, Caner
    TS'de Abdulkadir Ömür, Abdukadir Parmak, Yusuf, Hüseyin, Ugurcan
    FB'de Serdar, Sadik, Emre, HasanAli, Harun, Ekici, Tolgay,
    Bizde Selcuk mu? Sinan mi? 1 tane bile sayamiyorum.

Umarim bunun önlemini simdiden almaya baslarlar.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    11 Ozan, 9 Garry, 6 Gomis, 750 Carol, 1.750 Maicon, 2.4 Cavanda
    4 Akbaba, 4 Marcao, 10 Cagne, 2.5 Nagatomo, 3 Luyindama, 800 Onyekuru, 750 Ndiaye, 400 Ömer
    Unutulan var mı artida olmamız gerekiyor sanki bi Maiconun gidişi transfer sezonu bittikten sonraydı heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazın scout transferleriyle beraber bilindik 2 oyuncu gelecek.
  • onyekuru almanyada bir takımla anlaştı denildi avrupa spor ajanslarından biri.Kiralık olarak gs ye verilmek istenmiyor çünkü.15-20m euro arası bir fiyata gidecek gibi görünüyor zira avrupada 25 yaş altı oyuncu performansında 2. sırada onyekuru,böyle oyuncuyuda avrupa takımları bırakmaz.

Belhandaya gelince bence terimin istemediği bir oyuncu.Terim bu sezon eldeki kadronun kısıtlı olması ve transfer yapamama durumu sebebiyle arası kötü olan feguli ile iyi iletişim kurup bu oyunvuyu şaha kaldırdı zira fegulinin pozitif oyunu belhandayı etkiliyordu.Terim bir taşla iki kuş vurup sezonu şampiyon yapacak adımları attı takımda ve başardı zira belhandayı bu sezon kurtaran isim fegulidir.devre arasındada arap külüplerinden teklif gelmiş ama terim mecburen olumsuz cevap verip belhandayı takımda bırakmıştı.

kısaca belhanda ve onyekuru gidecek,1 haftaya yollar resmen ayrılır.

Terimin planı ise gelecek sezon için çok farklı;

öncelikle takımı diagne üzerine kurmayı hedefliyor ve diagne ile uyumlu olacak oyunculardan kurulu bir takım dizayn etme niyetinde.
    sivaslı douglas ilk hedef,ardından büyük ihtimalle diagneyi ve ligi iyi tanıyan kasımpaşalı trezege ile anlaşılacak.Avrupada şuan ciddi takip edilen ve fransa lig1de asist kralı olan teji savainer transfer listesinde başlarda şuan.Belhanda yerine ise külüp yıldız bir isim ile tribünleri coşturma peşinde ancak sattığın kadar al uefa kriteri yüzünden nokta atışı transfer yapmak isteniliyor.zaten takımdan 6-7 kişi ayrılacak,terim altyapıdan da oyuncu alıp gelecek sezon daha derinlikli ve yerli olarak da fazla nufuslü bir kadro oluşturmak istiyor.zaten gs altyapı kadroları u17-19 ve 21ler şampiyon oldular.buradan ileriki yıllar için ciddi oyuncular gelecek dolayısı ile gelecek sezon yeni yüzlerle karşılaşmamız olası.

yönetiminde yolu muallak zira seçim alınması muhtemel ancak bu yönetimde devam etmeli,istikrar bozulmamalı.bunca hengame ve maddi sıkıntılar içinde iyi yönetim gösterdiler.sadece transfer döneminde bu sezon çok acemi işler oldu maddi şartlardan ötürü ama ikinci kez bu hataları yapacaklarını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: archdark

11 Ozan, 9 Garry, 6 Gomis, 750 Carol, 1.750 Maicon, 2.4 Cavanda
    4 Akbaba, 4 Marcao, 10 Cagne, 2.5 Nagatomo, 3 Luyindama, 800 Onyekuru, 750 Ndiaye, 400 Ömer
    Unutulan var mı artida olmamız gerekiyor sanki bi Maiconun gidişi transfer sezonu bittikten sonraydı heralde
    Diagne'nin bonusuyla giden-gelen denk oldu. Maksimum 1M falan artida kapatmisizdir. Bildigim kadariyla her transfer dönemi ayri ayri hesaplaniyor. Yani sene basinda alayim, CL'de parlatip satayim olayi yok.

Bu yüzden Luyindama'yi almak icin direk bir oyuncu satmak zorundayiz. Para edecek sadece 3 oyuncu var. Diagne, Feghouli, Belhanda. Bu oyunculardan en az 1 tanesi gelecek sezon kadroda olmayacak. Umarim Feghouli kalir. Diagne gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

onyekuru almanyada bir takımla anlaştı denildi avrupa spor ajanslarından biri.Kiralık olarak gs ye verilmek istenmiyor çünkü.15-20m euro arası bir fiyata gidecek gibi görünüyor zira avrupada 25 yaş altı oyuncu performansında 2. sırada onyekuru,böyle oyuncuyuda avrupa takımları bırakmaz.

Belhandaya gelince bence terimin istemediği bir oyuncu.Terim bu sezon eldeki kadronun kısıtlı olması ve transfer yapamama durumu sebebiyle arası kötü olan feguli ile iyi iletişim kurup bu oyunvuyu şaha kaldırdı zira fegulinin pozitif oyunu belhandayı etkiliyordu.Terim bir taşla iki kuş vurup sezonu şampiyon yapacak adımları attı takımda ve başardı zira belhandayı bu sezon kurtaran isim fegulidir.devre arasındada arap külüplerinden teklif gelmiş ama terim mecburen olumsuz cevap verip belhandayı takımda bırakmıştı.

kısaca belhanda ve onyekuru gidecek,1 haftaya yollar resmen ayrılır.

Terimin planı ise gelecek sezon için çok farklı;

öncelikle takımı diagne üzerine kurmayı hedefliyor ve diagne ile uyumlu olacak oyunculardan kurulu bir takım dizayn etme niyetinde.
    sivaslı douglas ilk hedef,ardından büyük ihtimalle diagneyi ve ligi iyi tanıyan kasımpaşalı trezege ile anlaşılacak.Avrupada şuan ciddi takip edilen ve fransa lig1de asist kralı olan teji savainer transfer listesinde başlarda şuan.Belhanda yerine ise külüp yıldız bir isim ile tribünleri coşturma peşinde ancak sattığın kadar al uefa kriteri yüzünden nokta atışı transfer yapmak isteniliyor.zaten takımdan 6-7 kişi ayrılacak,terim altyapıdan da oyuncu alıp gelecek sezon daha derinlikli ve yerli olarak da fazla nufuslü bir kadro oluşturmak istiyor.zaten gs altyapı kadroları u17-19 ve 21ler şampiyon oldular.buradan ileriki yıllar için ciddi oyuncular gelecek dolayısı ile gelecek sezon yeni yüzlerle karşılaşmamız olası.

yönetiminde yolu muallak zira seçim alınması muhtemel ancak bu yönetimde devam etmeli,istikrar bozulmamalı.bunca hengame ve maddi sıkıntılar içinde iyi yönetim gösterdiler.sadece transfer döneminde bu sezon çok acemi işler oldu maddi şartlardan ötürü ama ikinci kez bu hataları yapacaklarını düşünmüyorum.
    Korkutucu bir plan. Diagne'nin üzerine takim kurmak falan... Kasimpasa'dan Trezeguet icin bir kazik daha yemek... Aklini peynir ekmekle yemek gibi birsey. Fatih Terim kariyerinin en büyük hatasini yapmis olur.

Takimi bir oyuncunun üzerine kurmaktan cok kendi futbol mentalitesine uygun oyuncular alsin. Ileride pres yapan bir forvet + yirtici bir orta saha olabilir. Elmander-Melo tarzinda bir kombinasyon mesela. Diagne'ye gercekten bu takimda gerek yok. Ileride Feghouli ve Babel olduktan sonra her türlü gol atariz. Mitroglu oynar yine atariz.

Bence asil sikinti oynadigimiz futbol. Fatih Terim kendi taktigini oynayamiyor bu kadroyla. Önde basamiyoruz, pres gücümüz düsük.

• Aga agzinizdan yel alsin diagne kalacak falan demeyin unutun o lafı silin hafizadan tovbe edin ne demek diagne kalacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Korkutucu bir plan. Diagne'nin üzerine takim kurmak falan... Kasimpasa'dan Trezeguet icin bir kazik daha yemek... Aklini peynir ekmekle yemek gibi birsey. Fatih Terim kariyerinin en büyük hatasini yapmis olur.

Takimi bir oyuncunun üzerine kurmaktan cok kendi futbol mentalitesine uygun oyuncular alsin. Ileride pres yapan bir forvet + yirtici bir orta saha olabilir. Elmander-Melo tarzinda bir kombinasyon mesela. Diagne'ye gercekten bu takimda gerek yok. Ileride Feghouli ve Babel olduktan sonra her türlü gol atariz. Mitroglu oynar yine atariz.

Bence asil sikinti oynadigimiz futbol. Fatih Terim kendi taktigini oynayamiyor bu kadroyla. Önde basamiyoruz, pres gücümüz düsük.

Alıntıları Göster
    terimin 4 yıllık şampiyonluk sürecinde futbol mantalitesini yansıtan bir kadro vardı.kalede tafarel,defansda popescu ve bülen,ortada hagi ve ilerde hakan.
    o dönemli futbol mantalitesi zaten tamamen hakan şükür üzerine kuruluydu.10 kişi hakana alan ve pozisyon yaratmak için uğraşıyordu.rakipler hakanı kitleme yapıncada bu sefer hagi gibi maestrolar devreye girip skoru alıyordu.bu tip oyun kurgusunda forveti iyi tanımak çok önemli.takımın forveti ne zaman nasıl hareket eder ezberlemek lazım.diagne tipik bir fırsatçı topçu.ona sürekli servis toplar atmanız lazımki kasımpaşada 20 golü o şekilde attı bu adam.diagnenin bir artısıda rakip defans diagneyi kitleyince orta lan oyuncuları fırsat bulup skor elde edebiliyor,nitekim feguli ve onyekuru ikinci devre bu sebebden ötürü parladılar.aslında çift santroforda denenebilir,bu diagneye daha fazla gol atma fırsatı verebilir zira teriminde çift forvet kurgusunu sevdiğini biliyoruz ancak bu sistemin işlev görmesi içinde orta alandaki oyuncu kurgusun çok kaliteli ayaklardan oluşturulması lazım.ben her nedense diagneyi biraz mario jardele benetiyorum.oda zamanında koşmayan,pres yapmayan bir oyuncu tipiydi ama bitiriciliği üst seviyede olduğu için vede o zaman oynadığı takımda hagi gibi efsane bulunduğu için çok şanslıydı (elbette oturmuş bir kadroda vardı).Bence diagneye bir sezon şans verilmeli diye düşünüyorum ancak orta alandaki pres yapamama sıkıntısınada katılıyorum.bizim orta alanda rakibe alan bırakmadan pres futbolunu uygulayıp diagneye posizyon yaratacak topları sürekli atmamız lazım.bu ritmi tuttur isek yeni transferlerle bence güzel sonuçlar alabiliriz.

• Herkesin ağzında diagne kalacak aman aman başakşehir maçında yendik ama diagnenin karşı karşıya atamadığı çok net pozisyon hala aklımda yendik diye unutuldu heralde.Bir forvetin hicbir özelliği iyi olmazmi arkadaş top sürme yok,hız yok,kafa yok,bitiricilik yok,zamanlama kötü herşeyi 10 üzerinde 5
    Cl bunla hayatta iş yapamayız yaşatmazlar bunu orada.
    Brahimi hiç konusulmuyor gelme ihtimali var ama düşünülmüyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

terimin 4 yıllık şampiyonluk sürecinde futbol mantalitesini yansıtan bir kadro vardı.kalede tafarel,defansda popescu ve bülen,ortada hagi ve ilerde hakan.
    o dönemli futbol mantalitesi zaten tamamen hakan şükür üzerine kuruluydu.10 kişi hakana alan ve pozisyon yaratmak için uğraşıyordu.rakipler hakanı kitleme yapıncada bu sefer hagi gibi maestrolar devreye girip skoru alıyordu.bu tip oyun kurgusunda forveti iyi tanımak çok önemli.takımın forveti ne zaman nasıl hareket eder ezberlemek lazım.diagne tipik bir fırsatçı topçu.ona sürekli servis toplar atmanız lazımki kasımpaşada 20 golü o şekilde attı bu adam.diagnenin bir artısıda rakip defans diagneyi kitleyince orta lan oyuncuları fırsat bulup skor elde edebiliyor,nitekim feguli ve onyekuru ikinci devre bu sebebden ötürü parladılar.aslında çift santroforda denenebilir,bu diagneye daha fazla gol atma fırsatı verebilir zira teriminde çift forvet kurgusunu sevdiğini biliyoruz ancak bu sistemin işlev görmesi içinde orta alandaki oyuncu kurgusun çok kaliteli ayaklardan oluşturulması lazım.ben her nedense diagneyi biraz mario jardele benetiyorum.oda zamanında koşmayan,pres yapmayan bir oyuncu tipiydi ama bitiriciliği üst seviyede olduğu için vede o zaman oynadığı takımda hagi gibi efsane bulunduğu için çok şanslıydı (elbette oturmuş bir kadroda vardı).Bence diagneye bir sezon şans verilmeli diye düşünüyorum ancak orta alandaki pres yapamama sıkıntısınada katılıyorum.bizim orta alanda rakibe alan bırakmadan pres futbolunu uygulayıp diagneye posizyon yaratacak topları sürekli atmamız lazım.bu ritmi tuttur isek yeni transferlerle bence güzel sonuçlar alabiliriz.

Alıntıları Göster
    Hocam Hakan Şükürü siyasi sebeplerden dolayı sevmem bulaşmasaydı iyiydi yanlış yaptı neyse konumuz o değil. Ne kadar sevmesem de Hakan şimdi gelse diagneden daha iyi top oynar diagne futbolcu falan olamaz herhangi bir yetrnek belirtisi yok top gelirse kendine gol atamayağını anladığı için kendini yere atan anadolu topçusu. Bunun üstüne oyun falan kurulmaz en son serkan kurtuluş mu ne vardı sağ bek o bana inanılmaz amatör gelmişti. Bu da onun forvet versiyonu gibi 30 gol attı fakan ama bu ligde kimler kimler gol kralı oldu. Ben fatih terimin bu adamla ilgili herhangi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Douglas'i ne yapacagiz anlamadim. Takimda 2 tane sag bek var. 3 yabanci sag bek niye? Fanatik FB'li Nihat Özdemir TFF baskani olacak. Ilk icraati yabanci sinirini düsürmek olacak. O zaman tursunu mu kuracagiz bu kadar oyuncunun? Takimin acilen kaliteli yerli oyuncuya ihtiyaci var.

BJK'de Dorukhan, Güven, Burak, Gökhan, Caner
    TS'de Abdulkadir Ömür, Abdukadir Parmak, Yusuf, Hüseyin, Ugurcan
    FB'de Serdar, Sadik, Emre, HasanAli, Harun, Ekici, Tolgay,
    Bizde Selcuk mu? Sinan mi? 1 tane bile sayamiyorum.

Umarim bunun önlemini simdiden almaya baslarlar.

Alıntıları Göster
    Marianonun gittiği durumdan bahsediyorum. Yabancı sınırlaması ile ilgili şuanda bir bilgi yok öyle hemen de getiremezler. Kaliteli yerli oyuncu ihtiyacı var tabii ancak Douglas boşta kalacak bu fırsatı değerlendirip Marianoyu 2-3M Euroya okutup en azından burdan kara geçebiliriz.

Ayrıca Marcaoyu öyle çok fazla elde tutamayız seneye ŞL de kendini gösterirse çok iyi fiyata satılır daha 22 yaşında. Yedek stoper olarak artık altyapıdan adam çıkarmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 23 Mayıs 2019; 3:13:41 >

• Belhanda gitmemeli kalması gerek yeri dolmayacak gomisten sonra bu adamı kaybedemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cisalpine

Hocam Hakan Şükürü siyasi sebeplerden dolayı sevmem bulaşmasaydı iyiydi yanlış yaptı neyse konumuz o değil. Ne kadar sevmesem de Hakan şimdi gelse diagneden daha iyi top oynar diagne futbolcu falan olamaz herhangi bir yetrnek belirtisi yok top gelirse kendine gol atamayağını anladığı için kendini yere atan anadolu topçusu. Bunun üstüne oyun falan kurulmaz en son serkan kurtuluş mu ne vardı sağ bek o bana inanılmaz amatör gelmişti. Bu da onun forvet versiyonu gibi 30 gol attı fakan ama bu ligde kimler kimler gol kralı oldu. Ben fatih terimin bu adamla ilgili herhangi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    diagneye kimse 10m euro vermez,araplara filanda çok güvenmeyelim.diagne giderse herkes üst seviyede yıldız forvet isteyecek,yönetimde uefa kriterleri yüzünden alamıyor maalesef.gerçekçi yaklaşmak gerekirse kulüp diagneyi 15m euro altında satıp kar etmeden yollamaz.o parayıda veren olmayacağına göre tablo nettir.terim bir ihtimal altyapıdan bir forvet çıkarırsa kendi sistemine uygun o zaman stratejiler değişebilir.Zaten bizim kulüp olarak tarihimizde hep yerli forvetlerle başarıya ulaştığımız görülüyor,bu geleneksel bir durum gibi ancak şartlar artık çok zor,son 20 yılda bir hakan şükür gibi sportif başarı ve sirküle eden bir forvet çıkmadı,çıkmasıda çok zor.96-2000 yılları arasında kafa ile gol sayılarına bir bakın birde şimdki süreçte? olay artık sadece presde değil,ölü topları yeterince iyi kullanamıyoruz,kornerlerimiz yazı-tura şeklinde hep vs .diagne gönderilip yerine mitroglu tipinde adam getirilcekse bununda bir espirisi yok? terimin aklında olan forvet tipi hava toplarına hakim,pres yapan,boğan bir forvet..böyle bir forveti almak ne kadara mal olur onu düşünmek lazım? herşeye karamsarda bakmamak lazım,terimin ben önümüzdeki sezon farklı bir strateji ile başlayacağını düşünüyorum.ama tahminlerimde netim; douglas ve babel kesin gelecek,diagne kalacaksada (bence öyle förünüyor) kasımpaşalı trezege de alınacak.bunların haricinde alınacak her oyuncuda söylediğim sistemi oluşturmak için kadroya dahil edilcek.

birde ş.ligi endişesi var hep.arkdaşlar bu bütçe ve transferlerle takımın çeyrek finalden ötesine gitmesi çok zor.biz masaya 15-20m euro koyup yıldız isimler getirmediğimiz sürece avrupa devleri ile boy ölçmemiz imkansız.ş.l,g,n, er yada geç alacağız ama şu kulüp ekonomisi ile imkansız.biz kademe kademe ilerleyip 3-4 yılda kemik bir kadro oluşturup (yerliler bazında) hedefleri yükseltmemiz lazım.türkiye liginde ise ben yine şampiyonluğa gideceğimizi düşünüyorum,bizim lig bize zor değil ama avrupa işi çok farklı.bizim tek büyük avantajımız altyapımız,oradan geleceklerin katkısıda anca 3-4 yılda olacak zaten.

• Gitmesi gereken yabancılar
    Mariano
    Belhanda
    Mbaye Diagne
    Kostas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebonianus -- 23 Mayıs 2019; 3:29:19 >
  • ne dengesiz taraftarımız var 2 maç önceye kadar henry ye sövenler şimdi bruma dan öte görüyor
    bruma son sezonunda ligde deplasmanda en fazla skor katkısı veren oyuncuydu tam aradığımız isim olur ama babel geldiğine göre ihtimali yok
  • Tahminin takımdan mariano dışında fernando belhanda ve diagne de gidicek. Herkes unutuyorda elde kaliteli bir forvet var zaten, mitroglou.

Bu adamı as forvet yapıp arkasına sağlam bir kadro kurup iyi bir takım elde edilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43134314431543164317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.