Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43164317431843194320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeen

sen kimsin be nimetten sayıyor kendını sen fenerlisin

esas galatasarylı biziz ve belhanda gidecek. bu takımdaki miladı dolmuştur. sampiyon yapmıstır 2 sene Allah razı olsun ama bu iyi oldugu anlamına gelmıyor diğer takımlar kötü oldugu ıcın sampıyon olduk

sanki sahadaki oyunu görmüyoruz

Belhanda 25 hafta kaleye doğru düzgün şut denemesi bile yok ben 1 senedır vur vur diye diye dilimde tüy bitti şinodan sonra kesmiyor tabiki ama gidecek. o yüzden yeni 10 numara arayın :)

Alıntıları Göster
    Hala Belhanda’ya on numara diyor, ya. Sen önce adamın mevkisini anla aspor 10 numaraya yazınca sahada orada mı oynuyor.

Uzaktan 40 metreden şut atsa o top kaleciyi hiç zorlamayıp kucağına gelse sırf isabetli şut attığı için adamı alkışlayacaksınız. Sizin futbola bakışınızı tebrik etmek lazım. Adam kuru kuru istatistik yapmıyor.

Bu adamın olayı takıma pozisyon hazırlamak, kilit pas yartmak, 3. bölgeye topu taşımak, zaman zaman defans ofans bağlantısını sağlamak bunların hepsini kral gibi yapsın ama kalecinin kucağına gidecek bir şutu aylardır atmadığı için berbat topçu olsun, yapma yav, süpersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Bayernde kac aliyodu?

• snij hagiyi izlemiş insanların belhandayı savunması komik Sat iyi paraya getir yerine gol atan frikik atan takımı yöneten 10 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

İmzamda Sneijder var diye deli gibi fanı mı oluyorum? Güzel kafa yaşıyorsun he.Son yıllarda gelmiş en iyi ve en çok katkı veren oyuncuyu tabiki imzama koyacağım.

Maç maç yapılan hatalara mı bakacağız?Bir de insanlara Belhanda düşmanı diye iğneleyeci laflar sokmaktan vazgeçin, herkesin bu şampiyonlukta büyük katkısı var.1 maç oynayan Mitroğlu bile şampiyonluğun en büyük mimarı olarak geçiyor.Muslera hata yapınca tü kaka Belhanda hata yapınca "o kadarını da yapsın bu adam 10 numara değil" diye ortalıkta geziniyorsunuz.Aynısını Belhanda'yı sevmeyen adamlarda yapıyor.

Bende Fegh. fanıyım hadi bakalım hepinizin topçuları tüü kaka Feg. Kral.

Alıntıları Göster
    Ben senin imzanı bile bilmiyorum, mobilden giriyorum sadece siteye. Mobilde de imza gözükmüyor. Olayı Sneijder’e bağlama.

Maça bile çıkamayan Mitroglou, Akhisar maçında son dakika golü attı diye şampiyonluk getiren oyuncu oldu yani, bu mantıkla bakarsak geçen sene şampiyonluk mimarı Sinan Gümüş sonuçta geçen sene iki tane kritik golü var Alanyaspor ve Konyaspor maçları.

Bu adama geldiğinden biri Sneijder fanlarından ve futbola uzak GS taraftarından linç var, adamın yaptıklarını göremiyorsunuz, linç ediyorsunuz. Sizin görememeniz sizin sorunuz, siz göremeyince adam çöp olmuyor, bunu anlayın. Azıcık maçlarda topun olmadığı yerleri de izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Hocam ben belhanda düşmanı değilim.objektif olmak gerekirse bu adamin takima zararı daha fazla. Her an kırmızı yiyebilir, takkm içi olay cikarabilir (Başak maçındaki frikik mevzusu gibi). Kaldı ki iyi oynadığı maç sayısı çok az. Bu kadar riskli bi adami tutmak mantiksiz,teklif varsa satilmali.

Tabi yerine adam alinmayacaksa kesinlikle satilmamali

Alıntıları Göster
    Boşuna kendini neden yoruyorsun bu kadar cümle kurarak. "Benim düşüncemde değilsen düşmansın, benim fikrimi savunmuyorsan bu takımın taraftarı değilsin" zihniyetiyle düzeyli ve kaliteli bir tartışma ortamı bulamazsın kardeşim. Bak ben açıkça söylüyorum, o umursamaz o vurdumduymaz belhandayı sevmiyorum, çünkü tüm sezon boyu çıkacak da 1-2 maç kendini gösterecek beyefendi diye 4 milyon euronun üzerinde bir para verecek ve yabancı kontenjanını dolduracak kadar lüksümüz yok. Buradaki konuşmalarımız afaki tabi Fatih hoca en iyisini bilir ve önceliği bu verimsiz arkadaşı satarak yerine efektif bir 10 numara almak olur umarım. Bu arkadaşa aşık olanlar da onunla beraber arabistanın yolunu tutabilir, kimseye mani olmuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 23 Mayıs 2019; 13:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Yaptığı hata için gomuyorsan, bire bir de o golü yemediği için de tebrik edeceksin.

Eleştirince adam olduk sanıyorsunuz, klasik Türk kafası. Şikayet etmeye gelince en önde, tebrik etmeye gelince kimse yok...

Alıntıları Göster
    Atı kendisi kaybedecek sonra o atı da geri bulduğu için tebrik edeceğiz yani, cidden süper bir bakış açısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

snij hagiyi izlemiş insanların belhandayı savunması komik Sat iyi paraya getir yerine gol atan frikik atan takımı yöneten 10 numara.
    Şu an getir 31-32 yaşındaki Hagi’yi, geçmişten bana ne. Geçmişte mi yaşacağız, şu anki kadro önemli önemli, şu andaki oyunculara bakıyoruz. Kimse 32 yaşındaki Hagi Belhanda’dan kötü demiyor, diyemez de. Azıcık yazılanları düzgün okuyup düzgün yorumlayın.

• Kanka hep ben mi savunacağım, nerelerdesin?!

• Teşekkür edelim kendisine takıma sırtını dönmediği için sonra postalayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Ben senin imzanı bile bilmiyorum, mobilden giriyorum sadece siteye. Mobilde de imza gözükmüyor. Olayı Sneijder’e bağlama.

Maça bile çıkamayan Mitroglou, Akhisar maçında son dakika golü attı diye şampiyonluk getiren oyuncu oldu yani, bu mantıkla bakarsak geçen sene şampiyonluk mimarı Sinan Gümüş sonuçta geçen sene iki tane kritik golü var Alanyaspor ve Konyaspor maçları.

Bu adama geldiğinden biri Sneijder fanlarından ve futbola uzak GS taraftarından linç var, adamın yaptıklarını göremiyorsunuz, linç ediyorsunuz. Sizin görememeniz sizin sorunuz, siz göremeyince adam çöp olmuyor, bunu anlayın. Azıcık maçlarda topun olmadığı yerleri de izleyin.

Alıntıları Göster
    Bak sana düzgünce ve güzelce anlatayım.Ben ne Muslera fanıyım ne Belhanda düşmanıyım.Her zaman haksız yere gömüldüğünde veya övüldüğünde yazdım.Muslera hata yapınca Yılmaz ve tayfası gibi her yere yazılar yazıyorsunuz.Belhanda hata yapınca sevmeyen adamlarla birlikte forumun içinden geçiyorsunuz.Belhanda'yı sevmeyen adamlar haklı olarak çok fazla top kaybetmesine ve gol atamamasına dem vuruyor.Sizde haklı olarak bu adam Sneijder değil yanlış beklenti içine giriyorsunuz gibi söylemlerle olay çıkarıyorsunuz.

Benim için ve çoğu taraftar için Muslera veya Belhanda takımda kalıyor veya gidiyor sorun değil.Belhanda övdüğünüz kadar iyi bir oyuncu değil ama hatta övdüğünüz kadar iyi 8 numarada değil.Bu adamdan daha iyisini almak istiyorsak ya Sneijder gibi sakat adamı getireceğiz ve uyum sağlamasını umacağız ya da 15-20 milyon bonservis 5 milyon maaş ile para dökeceğiz.Muslera da ona keza aynı şekilde o da fazla hata yapıyor ama onun tecrübesi onun kendini toparladığı zaman verdiği katkıyı almak için aynı paraları dökmek gerekiyor.

Şu an Muslera da satılsa Belhanda da satılsa kimsenin çıkıp ne oluyor diyecek hali yok.Kafamızda FFP denen olay varken en çok para edecek 2-3 oyuncudan birisi Belhanda. Muhtemelen Fatih hoca yerini dolduramayacağı için satmak istemiyor. Fakat adam bulunursa Belhanda 15 milyon gibi bir rakamlara gitse sesiniz çıkar mı? Muslera genç olsa gitse yine kimsenin sesi çıkmaz.Siz boşu boşuna kavga ediyorsunuz, herkes Galatasaray'ın menfaatini istiyor.

• O değil de Galatasaray, 8 puan'dan geri gelip şampiyon olmuş. Ben konuya ne zaman girsem Belhanda'nın performansı konuşuluyor. Konuya bir girdim gene Belhanda konuşuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sorun kimsenin FFP'yi takmaması hocam.Gçen gün bir kadro kurmuşlar FFP'nin içinden geçilmiş ağlatılmış resmen.Sadece Diagne, Mariano satılıyor ama takımın yarısını değiştiriyorlar.

Belhanda satılsın dediler diye kaos çıkıyor, eee satılacak tabi en fazla para eden adamların başında geliyor.
  • Şu takımda 13-15M Euroya girmeyecek adam yok.

Bu arada "Galatasaray şampiyon oldu, Basaksehirimiz ikinci" diyen adam TFF başkanı olacak üstelik yabancı sınırını değiştireceğini ağızlı ile söyledi. Bu adam TFF nin başına gelirse hiç bir şey değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 23 Mayıs 2019; 12:48:8 >

• Şampiyonluk kutlamaları için bu sene bilet satışı yapılıyor, gs storeden alışveriş yapıp bilet dağıtmaları daha iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsıma hakaret eden tüm mesajlar şikayet edildi, adam gibi tartışacaksanız gelin, yoksa gidin başkalarına sataşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Şu adamı başkan yapacaklar ya söylenecek söz yok. Fenerli gidiyor başka Fenerli geliyor. Bakalım bu ne kadar dibe çekecek futbolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Bu babeli bi ben mi istemiyorum ya anlamadım. İyi hoş güzelde, nerde Marcao kafası nerde Babel kafası. Hani takım gençleştirilip doğru yatırım yapılacaktı.
    Doğru yatırım Babel midir ? (Soruda ciddiyim.)
    Yani belki ŞL de oynatıp biraz daha parlatıp araplara felan satmayı düşünüyor olabilirler bilemiyorum.
    Tamam Adam EPL'de takımının iyilerindendi, sağlam goller attı, burada da katkı sağlayacaktır.
    Ama böyle bakıyorsak Ribery-Robbeni getirmek daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    Valla hocam bana sorsan önce Brahimi için her türlü zorlanmalı şartlar derim çünkü Onyekuru’yu geri alamacağız gibi ve Brahimi tartışmaya gerek yok 😃 Ginede Babel gibi 31-32 yaş civarı olanlar 2-3 sene daha gideri olabilir(kendine baktığı sürece) ama Ribery-Robben gibi artık 35-36 civarı isimleri bende istemem şahsen😃 Transfer dönemi takıma yıldız alacağız dediler göreceğiz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Bak sana düzgünce ve güzelce anlatayım.Ben ne Muslera fanıyım ne Belhanda düşmanıyım.Her zaman haksız yere gömüldüğünde veya övüldüğünde yazdım.Muslera hata yapınca Yılmaz ve tayfası gibi her yere yazılar yazıyorsunuz.Belhanda hata yapınca sevmeyen adamlarla birlikte forumun içinden geçiyorsunuz.Belhanda'yı sevmeyen adamlar haklı olarak çok fazla top kaybetmesine ve gol atamamasına dem vuruyor.Sizde haklı olarak bu adam Sneijder değil yanlış beklenti içine giriyorsunuz gibi söylemlerle olay çıkarıyorsunuz.

Benim için ve çoğu taraftar için Muslera veya Belhanda takımda kalıyor veya gidiyor sorun değil.Belhanda övdüğünüz kadar iyi bir oyuncu değil ama hatta övdüğünüz kadar iyi 8 numarada değil.Bu adamdan daha iyisini almak istiyorsak ya Sneijder gibi sakat adamı getireceğiz ve uyum sağlamasını umacağız ya da 15-20 milyon bonservis 5 milyon maaş ile para dökeceğiz.Muslera da ona keza aynı şekilde o da fazla hata yapıyor ama onun tecrübesi onun kendini toparladığı zaman verdiği katkıyı almak için aynı paraları dökmek gerekiyor.

Şu an Muslera da satılsa Belhanda da satılsa kimsenin çıkıp ne oluyor diyecek hali yok.Kafamızda FFP denen olay varken en çok para edecek 2-3 oyuncudan birisi Belhanda. Muhtemelen Fatih hoca yerini dolduramayacağı için satmak istemiyor. Fakat adam bulunursa Belhanda 15 milyon gibi bir rakamlara gitse sesiniz çıkar mı? Muslera genç olsa gitse yine kimsenin sesi çıkmaz.Siz boşu boşuna kavga ediyorsunuz, herkes Galatasaray'ın menfaatini istiyor.

Alıntıları Göster
    Adama geçen sene sosyal medya hesaplarını kapattıran tipler GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Penaltı atacakken maç kopmuş 2-0 Diagne diyen bağıran adamlar GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Belhanda özelini geçtim Diagne’ye instagramdan küfür edip duranlar GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Galatasaray’ın menfaatini istiyor dediğin çoğu adan Galatasaray’ın menfaatinin ne olduğu konusunda hiçbir fikri yok. Açıyorlar FM, transfermarkt sözleşmesi bitecek birkaç oyuncu bulup bunları transfer edip takımdan bir iki oyuncu gönderip hayali transferler yapıyorlar, bu mudur Galatasaray menfaati?!

Benim aklı başında GS tarafarları ile hiçbir sorunum yok, ama iki senedir çok daha düşük performans sergileyen Fernando, Ndiaye, Mariano gibi adamlar varken bazı tipler sabah akşam bir adamı karalayıp dururlarsa tartışırım, asla da tartışmaktan vazgeçmem. Ben maç dönüşünde metroda bile tartışıyorum insanlarla, klavye delikanlısı tipler gitsin başka yerde takılsın.

Bu yönetim Gomis’i 6’ya satıp yarısı etmeyecek adamı 13e aldı. Ndiaye gidince yerine 1-2 milyona bile bir adam koyamadı. İki senedir yedek sol bek diye vasat Emre ve Ömerlerle bu takımı doldurdu. Gidecek Belhanda’yı satacaklar 11-12’ye yerine daha iyisini koyabileceklerini ciddi ciddi düşünüyor musun? Tabi iyi teklif varsa herkesi satabilirler, ama bunlara transfer konusunda bu kadar güvenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 23 Mayıs 2019; 13:2:5 >

• Savaş Çorlu: ‘Seneye Galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonluğuna oynayacak bir kadro kuracak.’

• 
Sayfa: önceki 43164317431843194320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.