Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43184319432043214322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı sınırı bu sene değişmeyecek ondan sonraki seneye 3 veya 4 tane türk sahada olacak gibi duruyor.

Bu şuan avantaj asla astronomik ücretlerle türk oyuncu almamalıyız önümüzde

1 sene var altyapıdan 1 sene içinde 3 4 tane türk oyuncu yetiştirilmeli. ölü fiyata düşen türkler varsa kapılmalı.

umarım bunları avantaja çeviririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar anlaşılan önünüzdeki sezon yabancı sınırlamayı göze alamadılar ve şimdiden uyarıyoruz sonra ağlamayın sözleşme falan filan diye. Artık önümüzde çok önemli bir transfer süreci var bu sene kaliteli ve 1 2 de orta seviye türk oyuncu alınmalı. Ben ardanın gelmesine bu kararlardan sonra daha da önemli buluyorum. Şener, arda, fatih, gökhan töre, 1 2 tane gurbetçi türk ile seneyede hazırlık yapmış oluruz. Bu sene satacagımız yabancılar yerine kaliteli adamlar alırsak önümüz açılır. Tabi bunları yönetim ve fatih hoca bizden daha iyi düşünüyordur ben heyecanlıyım transfer döneminde 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arda bedavaya oynayacak bile olsa kesinlikle gelmemeli
    Takimda cete islerinden yeterince cektik, bu kadari yeterli

Imbula ve Lemina vardi hatirlayanlar olur, bu adamlari suan istesek getirebilir miyiz ve is yapar mi acep ?
    Edit: Thomas Delaney de vardi adam ucup gitmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 23 Mayıs 2019; 15:27:24 >
  • Yerli oyuncu transferi icin ugrasmak yerine altyapidan 5 tane adam cikarmak zor olmamali

• Arda gelirse ne lig tv alırım ne forma ne bilet. Öyle midemiz bulanıyor diyip kral ilan edenlerden değilim. Bu adam kulüpte herhangi bir sıfatla bulunursa cidden kendi çapımda her türlü desteğimi çekerim. Dedikodusu bile mide bulandırıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolda yerli diye ağlayan beceriksizler, konu basketbol olunca tamamı yabancı olsun diye ağlıyor. Bilin bakalım bu hangi takım?

Eğer olurda sahada 2-3 yerli mecburi derlerse 3 kuruşluk adamlara 5er milyon verecegimize direkt alt yapıdan çıkarıp, yabancilarimizi da vasat olmayan iyi oyunculardan secersek daha makul olur.

Hem kendi çocuklarımız gelişir hem de ise yaramaz yerlilere para sacmayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Futbolda yerli diye ağlayan beceriksizler, konu basketbol olunca tamamı yabancı olsun diye ağlıyor. Bilin bakalım bu hangi takım?

Eğer olurda sahada 2-3 yerli mecburi derlerse 3 kuruşluk adamlara 5er milyon verecegimize direkt alt yapıdan çıkarıp, yabancilarimizi da vasat olmayan iyi oyunculardan secersek daha makul olur.

Hem kendi çocuklarımız gelişir hem de ise yaramaz yerlilere para sacmayiz.
    bu seneden, seneye bize kazıklayacakları 5 10 m € 'u alt yapıya yatırım yapalım emin olun şükür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

sen admin misin karar merci misin, Tehdit ve Aşşağılmadan şikayet edildin.

Alıntıları Göster
    Şikayet et istediğin kadar, benim yazdıklarıma ban verirlerse sen ağla mağla yazdın diye sana bir sene ceza vermeleri lazım.

Ne kadar uğraşsanız da sizin tahriklerinize kapılmam, istediğin kadar hakaret, tahrik et. Şikayet edip geçerim. Düzgün tartışamayacak insanlarla işim olmaz.

• Bursa küme düşerse Ertuğrul ve Kubilay'ı paket yapsınlar.Atalay ve Mustafa Kapı seneye yavaştan takıma monte edilmeli.

edit:Bir de Uğur Karakullukçu'nun durmadan övdüğü bir diğer genç Abdussamed Karnuçu da Fernando yerine denenmeli.

edit2:Düşününce Gökay ve celil de var Altyapıya bak genç fırlatıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 23 Mayıs 2019; 15:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Bursa küme düşerse Ertuğrul ve Kubilay'ı paket yapsınlar.Atalay ve Mustafa Kapı seneye yavaştan takıma monte edilmeli.

edit:Bir de Uğur Karakullukçu'nun durmadan övdüğü bir diğer genç Abdussamed Karnuçu da Fernando yerine denenmeli.

edit2:Düşününce Gökay ve celil de var Altyapıya bak genç fırlatıyor resmen
    O saydıkların hiç bir ise yaramaz belki ziraatte oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tortote -- 23 Mayıs 2019; 15:58:0 >
  • Ligden almaktansa araştırıp bulsunlar gurbetçi oyuncuları, eminin çoğu ligdeki yerlilerden iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

O saydıkların hiç bir ise yaramaz belki ziraatte oynar

Alıntıları Göster
    Geçen sene Ozan içinde aynı şeyleri söylüyorlardı. Zamanında Semih ve Emre Çolak içinde aynısı söylendi.Milyonlar döküp Türk almak yerine altyapıdaki gençleri pişirsek yeter de artar bile. Özellikle Atalay yetenek olarak kötü bir oyuncu değil.

Trabzon Yusuf ve Abdülkadir'i A takıma alırken güvendi forma verdi ve geleceğin Türk yıldızlarından yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Geçen sene Ozan içinde aynı şeyleri söylüyorlardı. Zamanında Semih ve Emre Çolak içinde aynısı söylendi.Milyonlar döküp Türk almak yerine altyapıdaki gençleri pişirsek yeter de artar bile. Özellikle Atalay yetenek olarak kötü bir oyuncu değil.

Trabzon Yusuf ve Abdülkadir'i A takıma alırken güvendi forma verdi ve geleceğin Türk yıldızlarından yaptı.

Alıntıları Göster
    Bu saydıkların ozan hariç ne avrupada tutunabildi, ne türkiye liginde.

Ozan Kabak wonderkid olacağı belliydi zaten ilk 6 ayda. Şuan zaten bayern münih transferi konuşuluyor boateng yerine.

Semih kaya, emre çolak vs yıllardır katlandık altyapı diye diye sonra avrupaya bedavaya gittiler çöp oldular.

Edit: Emre çolak napmış diye baktım çocuk henüz 27 yaşında olmasına rağmen şubattan beri hiç bi takımla anlaşamamış. Arap liginde bi takıma transfer olup , 6 ay sonra şutlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 23 Mayıs 2019; 16:7:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Bu saydıkların ozan hariç ne avrupada tutunabildi, ne türkiye liginde.

Ozan Kabak wonderkid olacağı belliydi zaten ilk 6 ayda. Şuan zaten bayern münih transferi konuşuluyor boateng yerine.

Semih kaya, emre çolak vs yıllardır katlandık altyapı diye diye sonra avrupaya bedavaya gittiler çöp oldular.

Edit: Emre çolak napmış diye baktım çocuk henüz 27 yaşında olmasına rağmen şubattan beri hiç bi takımla anlaşamamış. Arap liginde bi takıma transfer olup , 6 ay sonra şutlamışlar.

Alıntıları Göster
    Ozan bambaşka bir çocuk, Cengiz, Merih, Çağlar gibi ileride çok çok iyi futbolcu olacak.Hiçbirisini Ozan ile kıyaslamıyorum ama ondaki istek bu gençlerde de var.
    Emre ve Semih'i büyük topçu oldular diye yazmadım.Zamanında Fatih hocanın şans verip kullandığı gençler olarak yazdım.Emre biraz beynini kullanıp kendisini geliştirseydi iyi topçu olabilirdi.Semih'e değinmiyorum o zaten çarpılmış

Demem o ki Atalay Keçiören'e karşı oynanan maçta sırıtmamıştı aksine güzel de gol atmıştı.Bu arkadaşa alt Milli takımlarda yıldız olacak gözüyle bakılıyor.Sen bunlara şans vermezsen gidip Milyonlar döküp topçu alırsan kapat altyapıyı git.

• Malum şahsın takımla isminin anılmasından utanç duydum umarım öyle bir şey olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yabancı sınırı 6-7 falan olursa büyük ihtimalle ligi takip etmeyi bırakırım.

Zaten bu Nihat Özdemir TFF başkanı olursa Türk futbolu iyice batar. Ben Holding sahiplerinin değil gerçek sporcuların başa geçmesini istiyorum artık. İktidar yalakaları her şeyin başına geçmesin artık.

Bizi hiçbir zaman affetmeyecek adam TFF başkanı olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 23 Mayıs 2019; 16:49:56 >

• arda umarım gelmez teklif yalanmış belhanda ya yapılan zaten kimse 13 m euro vermez bu adama rahatladım belhandayı gönderip yunus mallı felan diyordu haberler bu arada dünde yazmıştım diagne %90 takımda kalıyor başkan yine açıklama yapmış hürriyete desteklemiş ve uluslar arasında iyi bir marka olacak demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Yabancı sınırı 6-7 falan olursa büyük ihtimalle ligi takip etmeyi bırakırım.

Zaten bu Nihat Özdemir TFF başkanı olursa Türk futbolu iyice batar. Ben Holding sahiplerinin değil gerçek sporcuların başa geçmesini istiyorum artık. İktidar yalakaları her şeyin başına geçmesin artık.
    https://twitter.com/asysny/status/1129172798574858242

Bizi hiçbir zaman affetmeyecek adam TFF başkanı olacak!
    mecbur takip edicez ama 8 yabancıdan düşük olursa skandal olur.

avrupa başarılarına direk ket vurulmuş olur.

• Deniz Türüç ve Gökhan Töre transferlerini yapıp hücum oyuncularının rotasyonun Türk oyuncuları ile güzelce tamamlamış oluruz.

Sol Açık Transferi(Gökhan Töre)
    10 Numara Transferi(Emre Akbaba)
    Feghouli(Deniz Türüç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 23 Mayıs 2019; 16:53:51 >
  • Fransada kume dusen guıngampın sol açığı marcus thuram alınabilir.yaşı 21 çok iyi fiziği var.boyuna göre ok hızlı.Bitiriciliği zayıf geliştirmesi lazım.

Buda linki

• 
Sayfa: önceki 43184319432043214322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.