Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43194320432143224323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan Töre ve Şener Özbayraklı gelmeli yerli kaliteli futbolcu kıtlığımız var.
  • Rakip takım taraftarlarının sembollerini dile getirdiğim için ceza almıştım.

Yazamadık bir süre.

Arda Turan olayında her ne kadar karşı çıksakta F.Terim hocamız affeder, çıkar medya önünde taraftarlardan ve hocadan özür dilerse maalesef kimse bir şey söyleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Gökhan Töre ve Şener Özbayraklı gelmeli yerli kaliteli futbolcu kıtlığımız var.
    Rodop, Kaan Ayhan ile ilgileniyorlar diyor. Umaırn doğrudur. Şener yerine çok daha iyi olur. Hem daha genç hemde daha iyi üstelik ast mevkii stopper olan birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Töre denenebilir. Bonservis ödenmeyecek. Verim alabileceğimizi düşünüyorum.

Ama Şener kim ya? Asla böyle bir şey olmamalı.

Deniz içinde 5 M euro bonservis konuşuluyor. Sattığın kadar al ortadayken böyle bir rakamı sadece YEDEK kulübesinde oturacak bir oyuncuya asla vereceğimizi düşünmüyorum.
  • Valla ben de c şıkkını yazayim, bize gokhan toreden de şenerden de hayir gelmez.

• Ya ben böyle işin içine bu nedir ya getirecekler yine yabancı sınırını yerli çöpleri izleyeceğiz mecbur off
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Valla ben de c şıkkını yazayim, bize gokhan toreden de şenerden de hayir gelmez.
    Aga bizde biliyoruz çöp olduklarını ama bedavalar ve yabancı sınırı var parayla anadolu'dan adam alsak bizi soyup soğana çevirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Aga bizde biliyoruz çöp olduklarını ama bedavalar ve yabancı sınırı var parayla anadolu'dan adam alsak bizi soyup soğana çevirirler.

Alıntıları Göster
    bunlar bedavaya alınır eldeki eski çöpler gönderilmeli bunlarda çöp ama malesef 5 6 tane oyle oyuncu olması gerekıyor seneye rahat kadro kurabılmek ıcın belki tutarlar diye bekleyecegız :/

• Bizi umutlandırmaya ne hakkın var be Balotelli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda her transfer sezonunda aynı şeyi yapıyor git biraz da başka numara öğren kardeşim her sene aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

buda her transfer sezonunda aynı şeyi yapıyor git biraz da başka numara öğren kardeşim her sene aynı şey
    Muhtemelen takipçi kasmak için yapıyordur. Ya da büyük ihtimalle Lyon'a gidecek.

• abiadamlar şampiyon oldular. tebrik etmek gerek. tebrikler :)
  • Forumda Gökhan Töre’ye amma dilenen var, şaka gibi resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bunlar bedavaya alınır eldeki eski çöpler gönderilmeli bunlarda çöp ama malesef 5 6 tane oyle oyuncu olması gerekıyor seneye rahat kadro kurabılmek ıcın belki tutarlar diye bekleyecegız :/

Alıntıları Göster
    Maalesef hocam anadoludan 5 M vererek çöp alacağımıza bedava çöp alalım.
  • gökhan töre dediğiniz adam 1,5 yıldır topa değmemiş bir adam 1,5 yıl oynamayan bir adamı almak yedek dahi olsa mantıksız maç başı paralar ödenerek alınabilir ancak oda yerli sıkıntısından dolayı
  • Gökhan töre mi? Yok abi veli’yi alın siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Ozan bambaşka bir çocuk, Cengiz, Merih, Çağlar gibi ileride çok çok iyi futbolcu olacak.Hiçbirisini Ozan ile kıyaslamıyorum ama ondaki istek bu gençlerde de var.
    Emre ve Semih'i büyük topçu oldular diye yazmadım.Zamanında Fatih hocanın şans verip kullandığı gençler olarak yazdım.Emre biraz beynini kullanıp kendisini geliştirseydi iyi topçu olabilirdi.Semih'e değinmiyorum o zaten çarpılmış

Demem o ki Atalay Keçiören'e karşı oynanan maçta sırıtmamıştı aksine güzel de gol atmıştı.Bu arkadaşa alt Milli takımlarda yıldız olacak gözüyle bakılıyor.Sen bunlara şans vermezsen gidip Milyonlar döküp topçu alırsan kapat altyapıyı git.

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi iş kendisinde biter oyuncunun. Ozan kendine baktı, schalke porto vs tüm şl maçlarında oynadı, sırıtmadı fiziksel olarak çok diri ve sprintleri başarılıydı 19 yaşındaki oyuncuya göre. Bu yaşta stoperler saatli bomba gibidir aslında.

Türk oyuncuların temel sıkıntısı kendilerine bakmaması. Fatih hocaya güveniyorum yine bir yıldız çıkaracaktır altyapıdan. Ama sinan gümüş gibi kendine bakmayan, 5 senedir gram ilerlemeyen ama o 'müthiş sol ayak' olarak kalan çok balonlarda olucak malesef.

• Şener asla gelmesin.Her izlediğimde ayağının atından topu kaçırıyor.Feghouli'nin verdiği paslarının yarısını tutamaz diğer yarısını pas vericem diye taca atar.
  • Zeki Çelik bu sezon Fransa Ligue 1'de 34 maça çıkmış
    Lille takımının kilit oyuncusuymuş hiç takip etmemiştim, şaşırdım
  • Ribery 1+1 sözlesme imzalanmalı. Bizi ligde şampiyon yapar.Onyekuru gibi İQ'su 0'ın altında bir adamın bile 15 attığı ligde Ribery 20-25 maç kasıp kavurur.
  • 
Sayfa: önceki 43194320432143224323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.