Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43204321432243234324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Zeki Çelik bu sezon Fransa Ligue 1'de 34 maça çıkmış
    Lille takımının kilit oyuncusuymuş hiç takip etmemiştim, şaşırdım
    Zeki yi milli takıma ilk olarak Fatih Terim aldı diye biliyorum. Emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray yönetimi, TRT'den Feridun Niğdelioğlu konusunda özür gelmeyince; Şampiyonluk gecesi yayın hakkını (para + reklam gelirlerinin %75’ini teklif etmelerine rağmen) vermedi.
  • SON DAKİKA- Suudi Arabistan kulübü Alfayha FC, Sofiane Feghouli için 16 M € bonservis bedeli ve Feghouli’ye 5.5 M € maaş teklif etti. (Saudi Sky Sport)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

SON DAKİKA- Suudi Arabistan kulübü Alfayha FC, Sofiane Feghouli için 16 M € bonservis bedeli ve Feghouli’ye 5.5 M € maaş teklif etti. (Saudi Sky Sport)
    İyi para, Feghouli’yi severim, ama inşallah teklif doğrudur.

• Feguli gitmemeli şl de lazım.

Diagne 15m
    Belhanda 13m

Kafadan 30 milyon euro lazim transferler için.

• Şu Fernando’ya teklif yok mu hiç. Takımda asıl satılması gereken adam Diagne ile beraber. 5 milyon Euro verseler bile iyidir.

• feghouli gitmez zaten gitmemeside gerek feghouli ve belhanda bu takımın hücum direğidir sökülürse takımın yarısı sökülmüş olur sallantı yaşarız
  • Feghouli nin serbest kalma maddesi yokmydu 5-6m arasi ? Sanki fm den ole bisi hatirliyorum

• Fatih hoca diagneyi göndermiyor.

Daha iyisi olursa alın, ona göre satalım demiş.

• Belhanda için de aynısı geçerli. Geçen seferki gibi olmasini istemiyor hoca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

feghouli gitmez zaten gitmemeside gerek feghouli ve belhanda bu takımın hücum direğidir sökülürse takımın yarısı sökülmüş olur sallantı yaşarız
    16M Euroya Feghoulide gider, Belhanda, Diagne falan herkes gider yani. 16M Euro az para değil ama FT daha iyisi alınmadan bırakmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

16M Euroya Feghoulide gider, Belhanda, Diagne falan herkes gider yani. 16M Euro az para değil ama FT daha iyisi alınmadan bırakmayacak gibi.

Alıntıları Göster
    Terim yönetime güvenmemekle haklı, ama 16 milyona Belhanda’yı satsalar bile üzülmem.

• Belhanda ve Feghouli çok severim ama Galatasarayı daha çok. şuan paraya ihtiyac var bu takımın en önemli oyuncuları olabilirler ama kabuk degiştirmek şart umarım teklifler doğrudur.

• feghouli gibi bir oyuncuyu 16 ya alamayız ama bu yüzden gitmemeli zaten paranın kötü olduğundan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 20:14:4 >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    belhandaya kimse 16 milyon vermez hocam kalır o yüzden o kalmasıda lazım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

belhandaya kimse 16 milyon vermez hocam kalır o yüzden o kalmasıda lazım zaten
    Daha bu tarafları sinir etmeye devam edecek diyorsun yani.

• Terim’in Diagne’yi tuttuğuna inanmıyorum. Oyuncunun değerini düşürmemek için, iyi paraya satmak için böyle konuşuyor bence, yoksa Eren’den iyi olduğu bile tartışılır Diagne’nin.

• Feghouli'yi benden başka daha çok seven olamaz bu forumda, bu teklif doğruysa kesinlikle gitmeli

Ama doğru olduğunu sanmıyorum. Dün Belhandaya 13 bugün Sosoya 16
  • Seneye tekrar şampiyon olursak Ali Koç istifa eder.

• gomisten önce feghouliye teklif gelmişti ama ben daha gencim gitmem demişti 1 yılda yaşlı olacak hali yok yine gitmez belhanda dan feghouliden daha çok gitmesi gereken varken neden onlar gitsin fernado mesela %100 gitmeli mariano gitmeli eboue etkisinde biri alınmalı sağ bek olarak veya kimse alınmayıp linnes oynamalı

ekleme: belhandaya yapılan 13M euroluk teklif de gerçek değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 20:23:13 >
  • 
Sayfa: önceki 43204321432243234324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.