Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43224323432443254326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diagne 15 Feghouli 16 Belhanda 13 Toplam 44 Temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Galatasaray, Ankaragücü kalecisi Altay'ı transfer etti. (TRT Spor)
    Doğrudur inşallah. Yaşının ötesinde, yetenekli,hırslı,aklı başında, disiplinli bir çocuk. İyi eğitimli olduğu belli.

İki lafı bir araya getiremeyen, konuşma üslubundan habersiz olanlardan değil. Herşeyden öte, bu çocuğun okuduğu belli. Cahil olmadığını,kalmadığını hemen anlıyor insan. Yeteneğin yanında bunlar da önemli bence.

Dinlemek isteyenler için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 23 Mayıs 2019; 21:47:6 >

• İsen Buga kullanıcısına yanıt
    belhanda ya verilen 13 milyon gerçek değil feghoulinin ise gideceğini sanmıyorum aynı şekilde ben gitmesini istesemde hocanın diagneyi göndereceğinide sanmıyorum kaldı 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 21:46:29 >
  • Beyler şuan a sporda emre bol denen ....... cocuuu galatasarayimiz hakkinda ileri geri konuşuyor. Bu adam temiz bi dayağı hak ediyor. Açın izleyin .Ahmet akcan'i bile delirtti böyle beyefendi bir adami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PriNCeLy_ -- 23 Mayıs 2019; 21:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

belhanda ya verilen 13 milyon gerçek değil feghoulinin ise gideceğini sanmıyorum aynı şekilde ben gitmesini istesemde hocanın diagneyi göndereceğinide sanmıyorum kaldı 0
    44'e o 3'lüyü doldurur ve eksik bölgeleri de tamamlarız. İyi para belki Cagne'ye daha az verirler 40 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PriNCeLy_

Beyler şuan a sporda emre bol denen ....... cocuuu galatasarayimiz hakkinda ileri geri konuşuyor. Bu adam temiz bi dayağı hak ediyor. Açın izleyin .Ahmet akcan'i bile delirtti böyle beyefendi bir adami.
    Dinliyordum, yayın bitiyor diye kapadım başka bir radyoyu açtım şimdi.

Ahmet Akcan iyi dayanıyor adama.

• Ahmet Akcan ve Evren gibi adamlar gerçek Galatasaray'li adamlar yalan dolana katlanamiyor. bu emre bol denen adam tam fenere yakışan bir adam yani fenerin vücut bulmuş hali.

• Fernando , Mariano , Nagatomo seneye performansı önemli derece düşecek isimler.
    Belhanda 8 numara olarak oynamalı ve önüne 10 numara birisi gelmeli.
    Feguli gayet iyi, sol kanatta babel iş yapabilir ama çok kısa bir sözleşme yapılmalı.
    Fatih hocanın kafasında bir 10 numara muhakak vardır, alacaktır da.
    Forvet konusuna gelirsek mutlaka gene bir forvet alacaklardır.
    Sağ bek sivas'dan douglas geliyor diye biliyorum.
  • Altay haberi üfürme veya menajer işi değildir umarim. Çok iyi takviye olur Okan Koçuk ile Altayı çok beğeniyorum.

• altay haberi inşallah doğrudur iyi bir kaleci hem yetenekli hemde genç üstüne birde türk bulunmaz hint kumaşı gibi bir şey resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 22:5:45 >
  • _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    izleyecektim emre yi gördüm kapadım hemen zaten bir bu emre iki turgay ı görünce anında kaparım dayanılması güç 2 fanatik bunlar ahmet akcan a , evren turhan a helal olsun valla nasıl dayanabiliyor anlamak zor
  • bu abdurrahim elinde varsa yayınlasa keşke yoksa kandırdım kardeşim dese her spor programında bunun sözü konuşuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 22:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Geçen sene Ozan içinde aynı şeyleri söylüyorlardı. Zamanında Semih ve Emre Çolak içinde aynısı söylendi.Milyonlar döküp Türk almak yerine altyapıdaki gençleri pişirsek yeter de artar bile. Özellikle Atalay yetenek olarak kötü bir oyuncu değil.

Trabzon Yusuf ve Abdülkadir'i A takıma alırken güvendi forma verdi ve geleceğin Türk yıldızlarından yaptı.

Alıntıları Göster
    Adamların bikere fizikleri yok ayrıca hiç izlemedim desem tamamda 3 5 maçlarını izledim göze batan hicbir özellikleri yok daha butun celtic 16 yaşında oyuncu oynatmış kendini belli ediyor kumaşı iyi bizde öyle birini göremiyorum

• Ajaxin 15 yasindaki türk oyuncusu alt yapidan. Bu pasi bizim ligten kimse atamaz... https://youtu.be/1ZWMaWCrPUQ

• Beşiktaş bölümünde BJK nickli bir arkadaş var. Adam 7/24 Galatasaray ve Fatih Terim aleyhinde mesajlar atıyor. Artık adminlerin devreye girmesi lazım. Sanki Galatasaray aleyhinde para karşılığında mesaj atan troll gibi çalışıyor herif.

• Transferlerde hosuma giden sey daha lig bitmeden baslamamiz olmasi.

Muslera ( fatih)

Douglas (sener) luyi( kaan) marcao( semih) nago ( emre t.)

Arti iki kanadi yedekleyen linnes, gokay

Fernando ( selcuk) mensah(transfer) belhanda 8 numara oynamali.

Arti donk ve atalay

Feguli(g. Tore) transfer 10 numara ( e akbaba.) Bruma ( emre mor)

Balotelli ( mitroglu)

Kaliteli bir yabanci kaliteli yerli yedek mantigi ile gidelim.

11 den sonra iki tarafi yedekleyen linnes 12, donk 13, mito 14. Yabanci

Babel, ribery, onyekuru gelmesin. Ndiaye kiralanirsa guzel olur.

Yabanci 10 numara kim olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hank Rearden -- 23 Mayıs 2019; 23:20:30 >
  • ilk gün yazdığımız gibi aziz başkanın kötü bir kopyası olmaktan öteye gidemeycek ali

• CarlBenz kullanıcısına yanıt
    İlla 10 numara gelmek zorunda değil ki 4-3-3 Belhanda’nın yanında oynayacak 8 daha iyi hatta. Kabul etsek de etmesekte klasik 10 numaraların devri değil şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Hem press yapmayan, hem bal üretemeyen arı diagne yi fatih terim neden kalmasını istesin ki?

Koşan forvet seviyor fatih hoca. Koşmuyorsan pozisyon üretir yada gol atıcaksın bunları yapamıyorsan koşucaksın.
    Sorduğun soru bulunduğumuz durumla çelişmiyor mu

Diagne ye kim tamam dedi de alındı? Adam iki sezondur süper ligde oynuyor. Bal yapmayan arı olduğunu transfer edince mi anladılar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

gökhan töre dediğiniz adam 1,5 yıldır topa değmemiş bir adam 1,5 yıl oynamayan bir adamı almak yedek dahi olsa mantıksız maç başı paralar ödenerek alınabilir ancak oda yerli sıkıntısından dolayı
    Emre taşdemir oynayarak mı geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43224323432443254326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.