Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43234324432543264327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    emrenin sözleşmesi maç başı diye biliyorum ki zaten bana kalırsa iyi de oynamıyor ömerden iyi sadece
  • Altay Bayındır için 5.75 Milyon yazılıyor şaka mı?
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    euromu tl mi euro ise iyi kaleci olmasına rağmen pahalı tl ise komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 23:41:1 >
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Bunu da izle de gerçekleri gör. İşine gelirse tabii.

• İkisi de 15 maç ceza alsın problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

İkisi de 15 maç ceza alsın problem?
    Alsınlar bizim işimize gelir. 23. şampiyonluk için motivasyon kaynağımız olur. Bilirsiniz kaostan beslenen bir yapımız var. Saha içini geçtim, yönetim ibra edilmeyerek camiada kaos çıkarıldı ona rağmen şampiyon olduk.
  • quote:

İkisi de 15 maç ceza alsın problem?
    Direk Fatih Terime ömür boyu men verilsin daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

emrenin sözleşmesi maç başı diye biliyorum ki zaten bana kalırsa iyi de oynamıyor ömerden iyi sadece
    Gökhan ile de maç başı anlaşırsın. Performans bonusu koyarsın çözersin. Oynarsa kazanır.

Benim anlatmaya çalıştığım emre Taşdemir de uzun süre oynamadan geldi gökhan da gelebilir. Oynarsa kalır oynamazsa gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    bende öyle yazmıştım zaten hocam yerli olarak gelmesinde yarar olabilir ama maç başı olarak olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 23:49:21 >
  • archdark kullanıcısına yanıt
    Türk futbolu adına umut dolu bir hamle olur.Mümkünse Hasan Şaş'a da bir men alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Gökhan ile de maç başı anlaşırsın. Performans bonusu koyarsın çözersin. Oynarsa kazanır.

Benim anlatmaya çalıştığım emre Taşdemir de uzun süre oynamadan geldi gökhan da gelebilir. Oynarsa kalır oynamazsa gider.

Alıntıları Göster
    Açıkçası Gökhan Töre son yıllarda bulınduğu her ortamda ciddi disip sıkıntıları yaşamış bir isim. Hoca sever böyle isimleri daha doğrusu verim almasını bilir. Engin Baytar örneğinde olduğu gibi. Ama şahsen ben istemem Gökhan'ı.

Onun yerine Emre Mor daha iyi olur, kiralık olarak. Onun da disiplin sıkıntısı var ama Gökhan'dan birçok anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    https://youtu.be/Niw8NvxzXKI

türk futbolu değilde şampiyonluklar için fenerbahçe adına umut dolu bir hamle olur desek çok daha doğru bir cümle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Mayıs 2019; 23:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Açıkçası Gökhan Töre son yıllarda bulınduğu her ortamda ciddi disip sıkıntıları yaşamış bir isim. Hoca sever böyle isimleri daha doğrusu verim almasını bilir. Engin Baytar örneğinde olduğu gibi. Ama şahsen ben istemem Gökhan'ı.

Onun yerine Emre Mor daha iyi olur, kiralık olarak. Onun da disiplin sıkıntısı var ama Gökhan'dan birçok anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    https://youtu.be/Niw8NvxzXKI

Alıntıları Göster
    Bende emre mor u ilk sıraya yazarım. Birkaç hafta önce kadro dışı kalmıştı yine

Genç yaşta jübile yapmayacağına göre yolu bizden geçebilir.

Aslında imkan varsa ikisi birden de olabilir. İlla ki birinden maksimum fayda sağlanabilir.

Yetmez İrfana omuz atıp yere yapıştırdığı için Belhandaya, Emreyi sıkıştırdığı için Marcaoya da bir ömür boyu alayım oradan ((( : Biz severiz zoru her halükarda yine Mayısta rakip Biz şampiyonlugu kutlarken siz kümede kalmaya sevinirsiniz ((( :

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Emrenin yetenegi Gökhandan iyi ama Emreden artık umudum kalmadı. Risk alip denenebilir ama Gökhandan daha iyi işler yapacagına hiç inanmıyorum. Emrede disiplin degil sadece sorun kişilik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Feguli gitmemeli şl de lazım.

Diagne 15m
    Belhanda 13m

Kafadan 30 milyon euro lazim transferler için.
    diagne ve belhandaya o paraları veren olmaz.Araplar feguliye kafayı takmış,kulüp kar edeceği bir rakama satabilir ancak belhanda her halükarda terimin istemediği bir oyuncu.zaten bu sezon belhandanın performansını bir kademe yukarda tutan faktör fegulinin muhteşem geri dönüşü oldu zira belhanda devre arası gönderilecekti ancak maddi sıkıntılar yüzünden belhanda yerine oyuncu alınamayacağı anlaşılınca terim feguli ile olan aralarındaki soğuk buzları eritip belhandayıda bu şekilde kazanmış oldu zira belhanda oyunda hep feguli ile oynayan bir oyuncu oldu bu sezon.

diagne konusunda ise daha önce yazdığım üzere terim gelecek sezon takım kurgusunu diagne üzerine kurgulamak istiyor.yani kanatlardan bindirmeler ile diagneyi sürekli pozisyon yaratacak bir orta alan ile desteklemek niyetinde.Diagneyi kulüp 15m euro teklif gelmediği sürece satmaz,o parayıda veren olmayacak zaten dolayısı ile terim uefa kriterlerinin pençesinde yeni stratejiler belirlemek istiyor dolayısıyla diagneyi sezon öncesi kamp döneminde tüm takımın ezberleyip bu oyuncuya servis toplar ile yerni bir takım kurgusu oluşturulacak.bu noktada sivaslı doglas,kasımpaşalı trezege ve babel haziranda ilk gelecek oyuncular gibi görünüyor.diğer transferler konusunda ise gideceklerin durumuna göre hareket edilecek.bir çok oyuncu var gidecek olan.her halükarda potansiyeli olan genç bir yedke forvet şart oldu,belki bir ihtimal altyapıdna takviye edilebilir diagne-mitroglu ikilisi yanına.

onyekuru almanya ligine gidiyor,belhanda yüksek ihtimalle arap takımlarından birine satılacak (oda istiyor gitmeyi) ndiye konusu biraz alengerli zira kendi kulübü kiraya vermek istemiyor,ndiye kalma niyetinde ama para konuşacak yine ama ndiaye konusu bence kiralama ile olacak bir iş gibi görünmüyor bu yıl.Ndiaye yerine ise terimin en çok istediği oyuncu celta vigolu okay yokuşlu.milli takımdan çok iyi bildiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu terim satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor zira kiralıkların takımda verdiği performansdan sonra satın alma opsiyonlarının olmayışı handikap yaratmaya başladı kulüpte.

fenerli şener için terim istekli,beğenilsede beğenilmesede terim serdarı fbye vererek bir anlamda şeneri alma noktasında kapı aralamış oldu.sözleşmeside bitiyor şenerin ve bedelsiz gelme durumu olacak.ben şener konusunda çok ümitsiz değilim zira kötü olan bir takımda messi bile sırıtırdı.terim birazda yerli oyunculara yönelik bir operasyon başlattı arkaplanda.deniz türüçte düşünülen başka bir oyuncu.Her iki oyuncununda farklı alternatif pozisyonlarda kullanılabilmesi olayı terimin beğendiği özelliklerden olduğu için listede bu oyuncular.

ribery ismi ise bana afaki geliyor.36 yaşına girmiş bir oyuncu futbol hayatında yaşayacağını yaşadı ve sakatlık problemleri ilede uzun süre cebelleşen ribery tek devrelik ciğeri ile oynayacaksa selçukla 3 yıl sözleşme imzalansın daha mantıklıdır bana göre.bu arada selçuk demişkende yönetim 1 sezon daha selçukla devam edip jübile yapmak istiyor kendisiyle.bencede selçukla 1 sezon daha devam edilmeli.bu sezon az maça çıkıp iyi işler yaptı,görev adamı oldu resmen.

yabancı transferleri konusunda ise dedikodu kazanı şimdiden kaynamaya başladı zaten,sadece ismi sır gibi saklanan belhanda yerine getirilmek istenilen bir yıldız isim var söylenmeyen.herşey haziranda netlik kazanacak.

• Orhan Ak fatih terimi tahrik etmiş.

Hasan şaş da bir konuda kızgınlığını dile getirmiş.

Hiç birşey yok devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Emrenin yetenegi Gökhandan iyi ama Emreden artık umudum kalmadı. Risk alip denenebilir ama Gökhandan daha iyi işler yapacagına hiç inanmıyorum. Emrede disiplin degil sadece sorun kişilik yok
    Adam bir anda bambaşka bir dünyaya giriş yaptı. Para, şöhret, yeni bir ülke vs. saçmalaması normal.

Oyuncuya yaklaşım önemli. Bizde ki ortamda belki kendine gelebilir. Onun için en büyük şans galatasaray olacaktır. Yoksa yolun sonu danimarka ligi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Orhan Ak fatih terimi tahrik etmiş.

Hasan şaş da bir konuda kızgınlığını dile getirmiş.

Hiç birşey yok devam.
    Kızgın olduğum konu için seni tartaklayıp yakana yapışmam ve küfür ederek kızgınlığımı dile getirmem lazım.

Hiç bir şey yok devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 24 Mayıs 2019; 0:13:7 >
  • quote:

Türk futbolu adına umut dolu bir hamle olur.Mümkünse Hasan Şaş'a da bir men alalım.
    Türk futbolu değil de sizin adınıza umut dolu olacağı kesin. Belki o zaman şampiyonluk görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 43234324432543264327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.