Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43244325432643274328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbolda 6-7 yıldır doğru düzgün bir başarı yakalayamayınca canları sıkıldı fb yerine gs ye sıcak takip yapıyorlar resmen hakemin küfrettiği ve süresiz men alması gerekirken bir ay aldığı yerde hoca en fazla 5 maç almalı ama biliyoruzki en az 10 maç verecekler
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Sorun yok
  • O değil de 2. keşke başak değil Bjk olsaydı. CL'de bir halt edemez başak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

O değil de 2. keşke başak değil Bjk olsaydı. CL'de bir halt edemez başak
    salla yayın geliri bize kalsın
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    iyiki 1.liği aldık bundan 6 da 0 çeker gelirdi umursamıyor çünkü lig dışını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

futbolda 6-7 yıldır doğru düzgün bir başarı yakalayamayınca canları sıkıldı fb yerine gs ye sıcak takip yapıyorlar resmen hakemin küfrettiği ve süresiz men alması gerekirken bir ay aldığı yerde hoca en fazla 5 maç almalı ama biliyoruzki en az 10 maç verecekler
    Hocam benim anlamadığım, yaşanan olayların tarafı Galatasaray ve Başakşehir. İki tarafta hatalı bu belli oluyor videolardan. Fatih hocayı savunmuyorum bu arada.

Ancak, TFF'nin de tarafısz bir yönetim sergilemediği, bugüne kadar Galatasaray'a verilen cezalarla ve hakemlerin Galatasaray aleyhine verdiği kararlar neticesinde ortada.

Bu sezon Fatih hoca kaç maç ceza aldı ? 7 maç. Yani Galatasaray'a ceza verilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Söz konusu Galatasaray kulübü ise, yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla öder. Yaptığı yanına kar kalmaz, çünkü burası Galatasaray. Sıradan bir kulüp değil ki burada yapılan bir yanlış yanına kar kalsın.

Yaptığı hatanın bedelini ödediği gibi kendisi aleyhine yapılan art niyetli çalışmaların da bedelini itinayla ödetir. Tıpkı bu sezon, forvetsiz takımla, 3 kulvarda mücadele ederken 2 kulvarda şampiyonluğu almasını bildiği gibi. Burası Galatasaray, ceza alması gerekirse cezasını alır, küme düşmesi gerekirse düşer, bedel ödenecekse ödenir. Yeri gelir 14 sene şampiyonluktan da uzak kalmasını bilir. Yine de sarsılmaz.

Benim anlamadığım husus, Galatasaray ve Başakşehir arasındaki olaylar hakkında diğer takım taraftarları Galatasaray bölümüne gelip neden provakasyon yapma peşinde ?

Benim takımım bir sezonda tam 16 yeni transfer yapıp, transferlere yıllık ücretler dahil 50.000.000 € para harcayıp, sezon içinde 3 teknik adam değiştirip küme düşme hattından son haftalarda kurtulduysa ve forvetsiz kalmış, 3 kulvarda mücadele eden ezeli rakibi şampiyon olduysa, başka takımlarla ilgilenmek yerine kendi takımımın haline bakarım. Bu takım nasıl düzlüğe çıkar, bu borçlar nasıl ödenir, son 6 sezonda ligde şampiyonluğum yok nasıl yeniden şampiyon olurum, nasıl Şampiyonlar ligine gider, gelirlerimi yükseltirim onun hesabını yaparım. Bunun derdine düşerim.

Çünkü bilirim ki rakibimin ceza alması bana fayda sağlamıyor. Sağlasaydı bu sezon sağlardı. Değil mi ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 24 Mayıs 2019; 1:25:32 >

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    hocam bunlarda bu kafa yapısı yok varsın galatasaray başarısız olsun da fenerbahçe 5000 sezon şampiyonluk yaşamasa hatta kulup olarak batsa dahi kendi kuluplerini düşünmezler kendi beceriksiz ve kendilerini 500 maçtır oyalayan ersun u konuşmaz fatih hocayı konuşurlar

bu arada ümit öztürk nerde bitirdiler peki ali palabıyık a ne oldu hiç bir şey hatta ödül olarak final maçında var a verildi yani şunu görüp hala kollanıyorlar diyenlere çok ta kulak asmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 24 Mayıs 2019; 1:32:47 >
  • bu ffp'nin sattığın kadar al davasının bi dezavantajı oluyor. bizim takım, yönetim sonlara doğru iyi yönetemediğinden çok yaşadı bunu. hatta bu kurala tabii olan ilk takım biz olabiliriz türkiye'de, taa 4 yıl falan bu hesapları yaptığımızı hatırlıyorum. bitti şu an neyse ki.

şimdi şampiyonlar ligine gidiyorsun, kaliteyi arttırmak zorundasın ama aynı zamanda sattığın oyuncudan elde ettiğin gelir kadar transfer yapabiliyorsun. eğer çok yüksek satışlar yapamadıysan, dar bütçeler içinde hareket etmek zorunda olduğundan ve bir de kaliteyi arttırmak durumunda olduğundan ister istemez 30 üstü, sözleşmesi biten veya az kalan yıldız isimlere yüksek maaşlı şekilde yönelmek zorunda kalabiliyorsun. bakın babel transferi ve verilen yüksek maaş bunun ilk örneği. bizim pepe, negredo, adriano, gökhan gönül transferleri gibi transferler; aboubakar talisca gibi adamların hep kiralık gelip bonservislerinin alınamaması bu yüzden.

yaş ortalamasına dikkat edilmezse bu senaryoda, ileride zarar veriyor takıma.şimdi galatasaray'ın ilk aşamada santrafor, sol kanat, merkez orta saha ihtiyacı var. sen bunları yapabilmek için feghouli, belhanda satınca hem onların yerini doldurup hem bu transferleri yapmak, hem de kaliteyi yükselterek yapmak zorunda kalıyorsun. zor işler, bunların iyi yönetilmesi gerek.

he neyseki galatasaray'ın scout ekibi iyi. marcao'yu bulan ekip bu işi tolare edebilir. marcao'yu izleyen bilen kişiyi ben biliyorum o yüzden "iyi" diyorum iyi halledilemezse biraz yaş ortalaması yükselir mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 24 Mayıs 2019; 2:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

Adamların bikere fizikleri yok ayrıca hiç izlemedim desem tamamda 3 5 maçlarını izledim göze batan hicbir özellikleri yok daha butun celtic 16 yaşında oyuncu oynatmış kendini belli ediyor kumaşı iyi bizde öyle birini göremiyorum

Alıntıları Göster
    Atalay'ın özelliği mi yok? Neyse size bir şey anlatmaya neden uğraşıyorsam.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir yorum. “Sattığın kadar al” saçma sapan bir ceza. Amacının ne olduğu belli değil. Oyuncuya imza parası olarak 100 milyon versen kimse karışmıyor ama kadrondan adam satmadan 1 kuruş bile harcayamıyorsun. Ekonomi düzeleceği yerde yüksek maaşlar yüzünden kulüp iyice batıyor .
    UEFA belli bir “Bonservis + oyuncu maaşı” belirlesin isteyen maaşa kullansın isteyen bonservise. Bu sayede astronomik para alanları satıp ileride değer kazanacak oyuncular almak zorunda kalırız. UEFA’nın da istediği bu değil mi?

Bundan sonra 2 sene daha cezamız var. Her geçen sene transfer yapmak daha da zorlaşıyor. Sonunda satacak ardan kalmayacak. Sonra saçma sapan bir başkan gelecek paraları dökecek ve yine ceza alacağız ...

Bir başka saçmalık ise UEFA’nın Fenerol kampanyasını futbol gelirlerine dahil etmesi. Yahu yönetici cebinden verince yasak ama kampanyayla verince serbest. Amaç ne yine belli değil. Taşıma su işe değirmen döndürüyorsun.

• Belhanda gidecek. Soso kalması durumunda 10 numarayı giyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revengee35 -- 24 Mayıs 2019; 2:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Çok doğru bir yorum. “Sattığın kadar al” saçma sapan bir ceza. Amacının ne olduğu belli değil. Oyuncuya imza parası olarak 100 milyon versen kimse karışmıyor ama kadrondan adam satmadan 1 kuruş bile harcayamıyorsun. Ekonomi düzeleceği yerde yüksek maaşlar yüzünden kulüp iyice batıyor .
    UEFA belli bir “Bonservis + oyuncu maaşı” belirlesin isteyen maaşa kullansın isteyen bonservise. Bu sayede astronomik para alanları satıp ileride değer kazanacak oyuncular almak zorunda kalırız. UEFA’nın da istediği bu değil mi?

Bundan sonra 2 sene daha cezamız var. Her geçen sene transfer yapmak daha da zorlaşıyor. Sonunda satacak ardan kalmayacak. Sonra saçma sapan bir başkan gelecek paraları dökecek ve yine ceza alacağız ...

Bir başka saçmalık ise UEFA’nın Fenerol kampanyasını futbol gelirlerine dahil etmesi. Yahu yönetici cebinden verince yasak ama kampanyayla verince serbest. Amaç ne yine belli değil. Taşıma su işe değirmen döndürüyorsun.
    aslında çıkış noktası iyi niyetli olan ama iyi düşünülmemiş bi kural. bunu yaptıysan imza parasına da kısıtlama getirirsin mesela. ya atıyorum şimdi almanya'da, italya'da, fransa'da falan orta-üst sıra bir takım olsa bu kural onları ileri taşıyabilir fakat bizim ligde 3 büyükler her daim şampiyon olmak durumunda olduklarından, daima kaliteli oyunculara yönelmek zorunda kaldıklarından ve şampiyonlar liginden dolayı kuralın sonucu olarak yaş ortalaması yükseliyor.

şimdi galatasaray luyuindama'yı da alırsa -5 milyon euro ile başlıyor galiba. bir de diagne'nin bonusu dahil mi değil mi bilmiyorum. bu durumda oyuncu satılmak zorunda, satılırsa onların da yeri dolmalı. daima babel gibi oyunculara yönelmekten ziyade onyekuru tipi kiralık isimlere de gitmeli galatasaray. bu işin tek çıkış yolu o.

bu sene başı da bu kurala bağlıydı yanılmıyorsam galatasaray. dikkat edin galatasaray'a 2 yıldır şampiyonluk getiren kadro bi önceki sezon bu kurala bağlı değilken, hatta belki bu kural göze alınarak yüksek bonservisle yapılmış transferler zaten. bu kural içerisinde yapılan 2 olumlu iş var; ozan>> marcao+luyundama ve onyekuru'nun kiralanması. böyle şeyleri daha fazla yapması lazım glatasaray'ın. belhanda'yı 10'a satayım, 15'e başka 10 numara alayım gibi şeyler beklemeyin, kulüp de yapmaz zaten. belhada 10'a gidersen o 10 milyonla 2 transfer yapılacak demektir bu.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    işin dahada saçması var mesela devre arasında atıyorum 50 milyon a adam sattın 30 u kaldı onu yaz transfer sezonunda da kullandırmıyor onu hiçe sayacaksın yeniden satacaksın adam diyor gerçekten saçmalıgın daniskası bir kural bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

bu ffp'nin sattığın kadar al davasının bi dezavantajı oluyor. bizim takım, yönetim sonlara doğru iyi yönetemediğinden çok yaşadı bunu. hatta bu kurala tabii olan ilk takım biz olabiliriz türkiye'de, taa 4 yıl falan bu hesapları yaptığımızı hatırlıyorum. bitti şu an neyse ki.

şimdi şampiyonlar ligine gidiyorsun, kaliteyi arttırmak zorundasın ama aynı zamanda sattığın oyuncudan elde ettiğin gelir kadar transfer yapabiliyorsun. eğer çok yüksek satışlar yapamadıysan, dar bütçeler içinde hareket etmek zorunda olduğundan ve bir de kaliteyi arttırmak durumunda olduğundan ister istemez 30 üstü, sözleşmesi biten veya az kalan yıldız isimlere yüksek maaşlı şekilde yönelmek zorunda kalabiliyorsun. bakın babel transferi ve verilen yüksek maaş bunun ilk örneği. bizim pepe, negredo, adriano, gökhan gönül transferleri gibi transferler; aboubakar talisca gibi adamların hep kiralık gelip bonservislerinin alınamaması bu yüzden.

yaş ortalamasına dikkat edilmezse bu senaryoda, ileride zarar veriyor takıma.şimdi galatasaray'ın ilk aşamada santrafor, sol kanat, merkez orta saha ihtiyacı var. sen bunları yapabilmek için feghouli, belhanda satınca hem onların yerini doldurup hem bu transferleri yapmak, hem de kaliteyi yükselterek yapmak zorunda kalıyorsun. zor işler, bunların iyi yönetilmesi gerek.

he neyseki galatasaray'ın scout ekibi iyi. marcao'yu bulan ekip bu işi tolare edebilir. marcao'yu izleyen bilen kişiyi ben biliyorum o yüzden "iyi" diyorum iyi halledilemezse biraz yaş ortalaması yükselir mecbur.
    Ali koçun nihat abisi yabancı kuralı getirecek artık o satılan oyunculardan gelen aralarda yerli çöplere gider.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Kurallar saçma olmak ile beraber bizim uyma zorunluluğumuz var maalesef
    O zaman arkadaşında dediği gibi yaşı yüksek adam alacağımıza büyük liglerde baş takımlarda altyapıda olup a takımda(arsenal-psg-manchester altyapıları) oynayamayacak adamları kiralamak daha iyi bir seçenek ama iyi scouting gerektirir
    İngiltiredeki çalışma izni durumundan faydalanmak lazım genç atletik ve yükselme hedefi olan adamlar izleyelim. Bunu tercih ederim herhalde birçok arkadaşta bunu tercih eder.
    Ayrıca bu sene yunus, celil ve atalay daha çok süre almalı bu sene ligde en az 3-4 ilk 11 oynamaları gerek

• Feguli satılamaz, SATILMASI DAHİ TEKLİF EDİLEMEZ. inşallah iyi para veren çıkmaz da kalır, adam oynadı mı tam oynuyor be.

• Beyler hani Fatih hoca ilk geldiği zamanlarda elmanderi İsveç'te scout işine verdi vs diyorlardı yok mu böyle bir şey?

• Hoca UEFA da en az çeyrek final görme niyetinde. Bu sefer işi şansa bırakmayacak.

Man.City gruptan çıkan schalkeyi 7 ledi.
    Liverpool gruptan çıkan portoyu 4 ledi.

Makas açıldı, çok fazla açıldı. Juventus, real madrid, atletico madrid ve nice takımlar yukarıya çıkmadan takılıyor.

Bu takımları yenmenin tek yolu, ruhunu sahaya koymak.Yürüyen kaybeder.

Ha bizim iç saha performansımız iyi fakat bunu daha da iyi yaparsak, kimse bizi içeride yenemez. Önce bizim, bayern-schalke-porto gibi takımları ezip geçmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 24 Mayıs 2019; 4:37:25 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Hayır saçma değil. Sonuç olarak o para net kasana gidecek. Adı üstünde bu bir ceza. Kulüp yönetmesini bilmeyen, basiretsiz, yeteneksiz kulüplere bir ceza. Maalesef her Türk takımı gibi bizim kulübümüz de bir zamanlar böyle yönetiliyordu ve bu cezayı hak ettik.

• Değeri eden her oyuncu satılabilir.

Kaldı ki şu an ki kadromuzla Şampiyonlar Liginde UEFA'ya bile zor gidiyor orada da hemen eleniyoruz.
    Eğer Avrupa istiyorsak çok keskin değişiklikler yapmalıyız.

Özellikle Belhanda,Diagne'den güzel bonservisler kazanmalıyız.
    Eğer Fegholiyi 20 Milyon Euro veren olursa o da hemen satılmalı.

Diagne ile falan olmaz o Şampiyonlar Ligi başarıları. Ancak müziğini açar açar dinleriz.
    Fatih Terim'e güveniyorum. Kendisinden bu sefer gerçekten Avrupada başarı bekliyorum. Bu da doğru transferlerden geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 43244325432643274328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.