Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43254326432743284329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

feghuli belhanda sampıyonlugu getirdiler ama ilk yarı ölü gibiydiler istikrarsız olduklarını bılıyorsunuz.

kabuk değiştirmek adına yerine yenisi alınabiliyorsa herkes satılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamsızlar şampiyon yaptı işe bak

10 numara maç aldırıcak len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 24 Mayıs 2019; 9:54:9 >
  • Kızımında dediği gibi ; hole hole holeyyy sampion cimbom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

şuan takımımızda satılmayacak oyuncu

feghuli belhanda sampıyonlugu getirdiler ama ilk yarı ölü gibiydiler istikrarsız olduklarını bılıyorsunuz.

kabuk değiştirmek adına yerine yenisi alınabiliyorsa herkes satılabilir.
    Belhanda konusunda haklisin ama Fegho öyle değil. Adam ritmini bir buldu ikinci yarı takımın en iyi oyuncusu oldu. Çok çok iyi bir teklif gelmediği sürece elimizde tutmalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Sivas'a kupa gelicek mi?

• Mustafa Cengiz: "Türkiye’de bence konuşulanın tam tersine yabancı sınırlaması var! Yerlide hiçbir sınırlama yok. Galatasaray ne zaman ki maçlarını kazanıyor, bu yabancı kuralı ortaya atılıyor. Bazıları maalesef başarısızlıklarını, yabancı kuralı ile izah etmeye çalışıyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: Jens Lehmann

Gamsızlar şampiyon yaptı işe bak

10 numara maç aldırıcak len

Bu bedevilerden kurtulacaksın gram gam yok dünya yansa umurlarında degil brooo Adamlar yatıp 5 milyon almaya gelmiş kovuyorsun gitmiyor da len ((( :

• Geçen sene herkes belhanda dan şikayet ederken bence en büyük hayal kırıklığı feghuli dedim.bu sene özellikle ligin ikinci yarısında klasina uygun oynamaya başladı.bu formunu devam ettirecek se de feghuliyi satmak saçmalıktır.

Elimizde transfer bütçesi yok.yedek klubesi oldukça zayıf.turk oyuncu havuzu komple berbat.zaten biraz topa vuran türk istedin mi on milyon dan kapı acarlar.mesela ilk onbir olarak değil ama bütün kadroyu düşünürsek basaksehirden falan bu sene gerideydik.rotasyon oyuncularımız çok zayif.alacagimiz oyuncular en fazla Avrupa'nın büyuk takımında forma giyemeyen kiralık oyuncular ve bonservisi elinde yaşı yüksek oyuncular olabilir.bu şartlar altında Avrupa'da başarı falan diyen taraftarı oyuncakçı dükkanına girmiş onunda isterim bununda isterim diyen çocuklara benzetiyorum.

Takımı iyiye götürmenin yolu iyi oyuncuları elinde tutup daha iyilerini almaktan geçer.buda şu anki malı şartlar altında pek mümkün değil.yedek klubesini bir şekilde güçlendirirsek şampiyonlar Ligi'nde değil ama gruplardan üçüncü çıkıp UEFA kupasında bir kaç tur atlayabiliriz ama oda anca kura şansı ile olur.

Benim bu sene transferden beklentim stoper ikilimiz ve onyekuru tarzında uygun fiyata iş yapabilecek yaşı nispeten genç bir iki oyuncu daha bulup altyapıdan gelen gençlerden birkaçını da en azından rotasyona dahil etmemizdir.

• Yönetim, Diagne'nin satışından 15 M €, Belhanda'nın satışından 11.5 M € bekliyor. (Akşam)

• Beyler Max kruseyi alabilir miyiz lütfen adam tam bizim aradığımız santrafor 30 mac 10 gol 10 asist, elmandere benziyor demisler ve bonservisi elinde

Gözünüzü seveyim şu adami fenere kaptirmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Yönetim, Diagne'nin satışından 15 M €, Belhanda'nın satışından 11.5 M € bekliyor. (Akşam)
    Çok iyi para inşallah diyelim :)

Bu paraya sağlam bir forvet ve kalan eksikler kapatılabilir.
  • Gökhan Töre deniyor zaten serbest kalacak denenebilir uzun süredir futboldan uzak kaldı toparlayabilir belki.
  • Onyekuru başka takıma gitcek büyük ihtimal Garry yi kiralama imkanımız var mı?? Kuruyu yedirmez bize çok genç be.
    Gitcek listesi hızlı şekilde hazırlanıp yollanmalı hemen eksik bölgelerede nokta atışı yaparsak CL de başarılı olmamız kaçınılmaz.

• Monaco'nun "orta ölçekli" projesinden memnun olmayan Radamel Falcao ait olduğu yere; Şampiyonlar Ligi'ne dönmek istiyor. Açık opsiyonlar; Valencia V Galatasaray.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray, Diagne'yi satıp; Radamel Falcao'yu alırsa benim için şaşırtıcı olmaz"

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Galatasaray'in o astronomik harcamalari yaptigi icin normal sartlarda 2+1 yil UEFA'dan men edilmesi gerekiyordu. Nasil yaptilar bilmiyorum ama bir sekilde bunu 3 sene transfer yasagina cevirdiler. Yani Belhanda, Feghouli vs. ile kurdugmuz kadro aslinda FFP'nin mantigina aykiri.

UEFA cezalari yumusattikca FFP Türkiye'de istismar ediliyor. Banka kredisiyle astronomik paralara kadro kuruyorsun. Rakiplere avantaj sagliyorsun. Sampiyonlar ligine gidersen parasini fazlasiyla cikariyorsun. Gidemezsen batiyorsun. 4 sene önce BJK bu kumari oynadi basarili oldu. 2 sene önce GS bu kumari oynadi basarili oldu. Simdi cikar Ali Koc oynayacak belki o da basarili olacak.

UEFA'nin ne yaptigi belli degil. Adam gibi bir bütce siniri koyarsin, astigin zaman Avrupa'ya gidemezsin. Koyulmus kuralin pazarligi mi olur? GS'nin de ceza almasi gerekiyordu. FB'nin de su an ceza almasi gerekiyor. Yoksa kulüpler CL kumari oynamaya devam edecek.

• Belhanda+Diagne satılıp Balotelli ile Falcao neyse hayal kurmayalım şimdi

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Uefa zannımca ülkelerin o anki ekonomik durumunuda değerlendiriyor.
    1 sene önce 3.5 tl civarında volta atan dolar, o sene agustosta 7 tl aşmıştı, bu yüzden biraz daha fazla esnek davranmış oldu, ancak yinede geçen sene ceza almamamız mucize
    Net yönetim başarısı .

Fatih hoca umarım Yunus'un sakatlığı falan yoksa 11'e koyar ve 90 dakika oynatır.
    Bu cocuğuda partlatmamız lazım
    Çıkan haberlere pek itibar etmesemde oyuncu performanslarını değerlendiricinde bu sene oyuncu satışlarından net 20 milyon € kaldırabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 24 Mayıs 2019; 13:27:34 >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Finansal fairplayin kuralları aslında bize tam anlatılmıyor.kisaca aldığın kadar sat denip geçiliyor ama tam olarak o sekilde degildir.mantik olarak kulup oyuncu bonservisinden eksiye girmiyor bütçesinin belli bir kısmını oyuncu ücretine ayırabiliyor.muhtemelen bu bütçenin yüzde altmış olur yada yüzde yüzü olur onu tam bilemem.bizde kulüplerin borcu anormal çok olduğu için büyük sıkıntı var.bu işleri UEFA'ya bırakmadan futbol federasyonunun gelirin kadar harca tarzı bir kural getirmesi ve kulüplerin harcamalarını kismasi lazım.yoksa tutki kulüpler borçlarını bitirdi ve mali olarak düzlüğe çıktı.yeni gelecek yönetimler yine har vurup harman savurabilir.sacma sapan transferlerle yine yuzmilyonlarca dolar kulüpleri borca sokabilirler.kulupler kendi kendilerini duzeltemiyorsa bu iş UEFA'ya kalmadan federasyonun getireceği kurallarla halledilmelidir.

• yeni model Galatasaray
    muslera
    mariano marcao luyind nagat
    fernand herrera
    feghouli babel ribery
    falcao

Bonservis 0
    YEDEK:gökhan töre deniz kadah emre mor douglas lanis hagi vs

• Sabah'in haberine bak

Konuyla ilgili konuşan Ak, "Ben oyuncuyla konuşurken, Fatih Terim geldi bana tokat attı." dedi.

Hemen bakalım şimdi
    https://twitter.com/Kocayildiz1/status/1131170411381706753?s=19

Gerçekten oyuncuyla konusurken Terim gidip tokat atmış

Utanmaları da yok. Satılmış medya zaten ortada yemez gerçekleri yazmayı. Neyse ki hepsini ust uste koyup şampiyon olduk.

• 
Sayfa: önceki 43254326432743284329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.