Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43294330433143324333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Arada Youtube'ta U14 maçlarına falan denk geldiğimde bakıyordum. Çok yetenekli oyuncular var. Bu çocukları yetiştirip zamanla A takıma monte etmeliyiz. En büyük transfer altyapı ve iyi jenerasyonlarımız var. Bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Bir Ajax olamasak bile en azından ligte sırtımız yere gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritlum

Arada Youtube'ta U14 maçlarına falan denk geldiğimde bakıyordum. Çok yetenekli oyuncular var. Bu çocukları yetiştirip zamanla A takıma monte etmeliyiz. En büyük transfer altyapı ve iyi jenerasyonlarımız var. Bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Bir Ajax olamasak bile en azından ligte sırtımız yere gelmez.
    U21, U19, U17, U14 takimlarimizin hepsi ya sampiyon oldu ya da son haftaya lider giriyor.
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Bu laf bana mi bilmiyorum ama Fernando iskelet olmali anlaminda demedim.
    İskelete dahil olacak oyunculardan biri olarak yazdim. Cunku satilip daha iyisini alabileceklerini sanmiyorum. Ayrica astronomik bir maasi da yok. Sakatliktan sonra toparlanmasi cok zor oldu ve bu sezonu kotu oynayarak tamamladi. Eger bedavaya bir yere gonderme niyetimiz olursa hic gondermemek daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel takımlar 1 senede kurulmaz uefa kupasını alan takım 4 senede kuruldu.Bu sene orta sahamızı ve forvetımızı tamamlamalıyız.Takımın savunma göbeğini kurduk şimdi sıra orta ikilide.
  • Ajans 1905youtube
    #şampiyongalatasaray Kadir Çetinçalı ve Süleyman Rodop ile Gündem Özel
    https://youtu.be/SPy_pdBSN1k

süleyman rodop konuşuyor.
  • sülayman rodop: Galatasaray kaan ayhan , hakan çalhanoğlu ve ardayla ilgileniyor. 3 ünü toplasan 1 futbolcu etmez inşallah sallıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE16794CB -- 24 Mayıs 2019; 19:43:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

biliyoruz zaten ama maalesef 10 numaralı formayı giyiyor ama oynadığı 8 numara bile değil ne oynadığını bence kendisi de bilmiyor

Alıntıları Göster
    Belhanda nin ne oynadigini anlayamayan adam acsin italya 90 amerika 94 falan izlesin.
    2000 sonrasi futbol o adama zevk vermez. Anlayamaz cunku. Anlama kapasitesi yok. Bu seneki sampiyonluk belhandaya yazar. 1 numarali aktor belhanda dir.

Lafa bak belhanda ne oynadigini kendiside bilmiyormus. He kendisi bilmiyo, terim bilmiyor, tudor bilmiyor sen biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

mariano acilen satılmalı formsuz 2 sene önceki hali yok sabriden hallice ortaları

yanında fernando ile birlikte.

belhanda da gitmeli Galatasaray'ın 10 numarası böyle olamaz hagi ve sneijder den sonra

iyi talibi çıkarsa diagnede

erenin zaten 40 günü kaldı kendine klüp arayacak

ama akbabanın durum kötü oldu geri dönüş tarihi mayıs 2020 yazıyor

feghouli kalmalı
    Dünya üzerinde 10 numara arasanda bulamıyorsun artık. Hele ki wesley ve hagi seviyesinde 10 numara bulmak çölde su aramaya benziyor.

Durum böyleyken 10 numara saplantısı nedir? Bu kadar önemliyse ya müzeye kaldırsınlar ya da muslera ya versinler sorun kökten çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray (XI): İsmail, Marcao, Semih, Emre Taşdemir, Linnes, Selçuk İnan, Donk, N'Diaye, Yunus Akgün, Muğdat, Sinan Gümüş

Gençleri çıkarsaydı hoca keşke. İkinci yarı alır herhalde.
  • Ffp ye uymuşuz. UEFA geçiti vermiş

• UEFA, Galatasaray'ın Finansal Fair Play için 2018-2019 sezonu anlaşma şartlarına uyduğunu açıkladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berlin93

UEFA, Galatasaray'ın Finansal Fair Play için 2018-2019 sezonu anlaşma şartlarına uyduğunu açıkladı.

Ama FFP devam edecek değil mi?

Fener avrupadan me yiyecek çok yüksek ihtimal.

• 2021 e kadar mı ne ediyor hocam daha var yani düşmediler henüz yakamızdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 24 Mayıs 2019; 19:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Ama FFP devam edecek değil mi?

Fener avrupadan me yiyecek çok yüksek ihtimal.

Alıntıları Göster
    Yeni anlaşma yapılır büyük ihtimalle, ayrıntılar gelir bir kaç saate. Bu sezonu kurtardık sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 24 Mayıs 2019; 19:54:24 >
  • Arda'yı alırlarsa çok söverim.Onunla şampiyon olacağımıza emin olsam yine istemem.Yaptığımız bütün şeylerin üzerine çizik çizmek anlamına gelir.Bu adamın yeri yok bu klüpte...
  • ahahahaah biz geçmişiz

diğer takım ceza almış 1 sene

zuahahahahahahahahahah çok sevindim vurun darbeyi
  • UEFA, Finansal Fair Play (FFP) kapsamında Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu anlaşma şartlarını yerine getirdiğini, Fenerbahçe'nin ise aynı sezonun şartlarını yerine getiremediğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre Galatasaray'ın UEFA ile arasındaki FFP anlaşması 2021-2022 sezonuna kadar devam edecek. Fenerbahçe ise anlaşma şartlarını yerine getiremediği için bir üst kurula sevk edildi
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Üst kurula sevk edilmişler hocam. Yaptıkları para toplama projesini sunarlar büyük ihtimalle yukarıdan birileri de devreye girer ceza almazlar.
  • Umarım 2. yarı sadece gençler girer oyuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43294330433143324333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.