Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43284329433043314332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mariano acilen satılmalı formsuz 2 sene önceki hali yok sabriden hallice ortaları

yanında fernando ile birlikte.

belhanda da gitmeli Galatasaray'ın 10 numarası böyle olamaz hagi ve sneijder den sonra

iyi talibi çıkarsa diagnede

erenin zaten 40 günü kaldı kendine klüp arayacak

ama akbabanın durum kötü oldu geri dönüş tarihi mayıs 2020 yazıyor

feghouli kalmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 24 Mayıs 2019; 17:39:32 >
  • Kirli çamaşırlarını dökmemizi istiyorsun yani, iyi sen kaşındın. Bombardımana hazır ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

mariano acilen satılmalı formsuz 2 sene önceki hali yok sabriden hallice ortaları

yanında fernando ile birlikte.

belhanda da gitmeli Galatasaray'ın 10 numarası böyle olamaz hagi ve sneijder den sonra

iyi talibi çıkarsa diagnede

erenin zaten 40 günü kaldı kendine klüp arayacak

ama akbabanın durum kötü oldu geri dönüş tarihi mayıs 2020 yazıyor

feghouli kalmalı
    Belhanda on numara değil, bunu ne zaman anlayacaksınız adam futboldan emekli olunca mı?!

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Belhanda on numara değil, bunu ne zaman anlayacaksınız adam futboldan emekli olunca mı?!

Alıntıları Göster
    biliyoruz zaten ama maalesef 10 numaralı formayı giyiyor ama oynadığı 8 numara bile değil ne oynadığını bence kendisi de bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

yeni model Galatasaray
    muslera
    mariano marcao luyind nagat
    fernand herrera
    feghouli babel ribery
    falcao

Bonservis 0
    YEDEK:gökhan töre deniz kadah emre mor douglas lanis hagi vs
    Herrera bi avrupada kulübünden 15 milyon imza parası istemişti hayırdır bedava aliyon

• Tritlum kullanıcısına yanıt
    Orta sahanın zayıf kaldığı konusuna katılıyorum da seneye yabancı sınırı gelecekse şimdiden açıklamaları lazım.ben gittim 14 yabancı futbolcuyla anlaşma imzaladım üçer senelik.bir sene sonra adam sekiz yabancı derse ne olacak.sinir gelse bile yıl yıl kademeli olarak gelir.bir anda hızlı bir şekilde olmaz.

Tabi birde yabancı siniri gelecek diye gittik fazla iş yapmayacak türk futbolculara değerinden yüksek ücret verip aldık.gelmesse ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 24 Mayıs 2019; 17:49:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

biliyoruz zaten ama maalesef 10 numaralı formayı giyiyor ama oynadığı 8 numara bile değil ne oynadığını bence kendisi de bilmiyor

Alıntıları Göster
    10 numaralı formayı giymesi sizi niye rahatsız ediyor. Muslera’ya verelim o giysin. Belhanda 6-8-10 numara özelliklerinin hepsini taşıyan bir oyuncudur. Emre Akbaba gibi 10 numaram olacağına, Fernando gibi 6 numaram olacağına, Ndiaye gibi 8 numaram olacağına hepsinden parça parça bir şeyler taşıyan Belhanda’yı tercih ederim bin kere. Oyuncuların numaralarına bu kadar takılmayın, iyi oyuncu ku kötü oyuncu mu, faydalı mı faydasız mı ona bakın, ama illa etiket vuracaksınız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 24 Mayıs 2019; 17:48:17 >

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Nihat Özdemir TFF başına geçecek. Bu sezon değil sonraki sezon yabancı sınırı gelecek diyecekler. Kendi aralarında anlaştılar. O yüzden diğer takımlar şu anda ucuzdan yerli oyuncu toplama işine giriştiler. Ayrıca 14 yabancı hakkı var. Bunu kaldırmıyorlar. Sahada şu kadar oynar yedekte şu kadar oturur tribünde şu kadar adam olur şeklinde çevirecekleri için bizim sözleşmeler ne oldu diyemeyeceğiz. Kadroya alma kenarda beklet diyecekler. Zaten bu zamana kadar bizi kim dinlemiş kim hakkımızı savunmuş federasyonda vs? Aysal döneminde yabancı sınırı geleceğini bilmemize rağmen zorlamıştık gidip inadına yabancı oyuncu aldık sonra o adamları oynatamadık. Aynı şey olmaması için şimdiden hazırlık yapmamız lazım.
  • ulen belhanda transfer için yer bile açacak halen beğenmiyorsunuz adamı gitmese iyi ama mecbur birini satacaklar buda belhanda olacak gibi duruyor

ha bu arada belhanda 10 yerine 7 felan giyseydi bu kadar eleştiri olurmuydu acayip merak ediyorum bazı zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 24 Mayıs 2019; 18:11:54 >
  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    Yeni bir messi doğuyor oooooooooo
    Bu çocuk müthiş oooooo
    ....
    Maalesef kendini bitirdi yinede ben milli takıma beklerdim en kötü ilerde defansı bozar vs.

Senin anlattıklarını bende biliyorum da onların dediği olsaydı bu senede şampiyon olamazdık.evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz yani.

Ama görünen köy de kılavuz istemiyor hocam. Bangır bangır bağırıyorlar. Arkalarında da nerelerden destek geldiği malum. Şu sınır tamamen zarar verecek Türk futboluna. Ama sırf Galatasaray aradaki farkı daha fazla açmasın diye çıkartıyorlar önümüze. 3-4 sene üst üste şampiyon olsak gelecek gelirlerle birlikte bir daha hiç bir takımın bize yetişemeyeceğinin farkındalar. Bizi yerli oyuncu almaya mecbur bırakıp alabileceğimiz kaliteli yabancı oyuncuların önüne geçiyorlar böylece. Keşke gelmese şu sınır işi. Ama getirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 24 Mayıs 2019; 18:36:45 >
    Zaten bu Avrupa puanlarıyla bir süre sonra şampiyonlar ligine direk giriş haklarını da kaybederiz.Avcinin son basın toplantısında türk futbolu türk futbolu diyip diyip durdu ama iki senedir Avrupa kupalarına yedek kadroyla katiliyor.millete sorsan terim senol gibi hocalar kötü avcı süper derler.ne diyeyim kendi düşen ağlamaz.yinede hızlı bir şekilde yabancı kuralının geleceğini düşünmüyorum.gelirsede oyuncu almak yerine altyapıdan iki üç genç takıma monte etmeliyiz.en az on sene sıkıntı cekmeyiz.

• Arkadaşlar kagawa gelirse şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Yeni bir messi doğuyor oooooooooo
    Bu çocuk müthiş oooooo
    ....
    Maalesef kendini bitirdi yinede ben milli takıma beklerdim en kötü ilerde defansı bozar vs.
    Medya gençleri arşa çıkartıp yerin dibine gömmeyi çok seviyor.Zamanında Salih Uçan için neler denildi şimdi adını duyan cennetlik.

Ne kadar kötü de olsa alıp biraz beyin yüklemesi yapabiliriz aslında.Onyekuru da ilk geldiği zaman topu önüne alıp ileriye doğru koşan bir oyuncuydu, ikinci yarı üstüne koydu daha iyi oldu.Yine bencil ama yeri gelince pas oyununa da katılıyor defans arkasına da rahat sarkabiliyor.

Emre'yi de böyle yetiştirsek iyi olabilir.Yetiştirmekten kastım beyin yüklemesi

• Hoca nagatamo ile uyumlu olacağını düşündü kagawanın, kiralık olarak gelebilir.
  • Demek ki 3 yıllık değilmiş anlaşma.

Önümüzdeki 4-5 sene içerisinde şampiyonlar ligi formatının değişebileceği konuşuluyor zaten. Adamlar grupları değiştirip maç sayılarını ve dolayısıyla yayın gelirlerini arttırmayı falan düşünüyorlar. Katılmakta daha zor olacakmış. Bizde ise gündem yabancı sınırı. Bu şekilde devam edilirse bir daha hiç bir Türk takımı Şampiyonlar ligini göremeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Demek ki 3 yıllık değilmiş anlaşma.
    eee bu çok iyi Bu sene patlarsa bizde patlamamış oluruz very very nice

• 
Sayfa: önceki 43284329433043314332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.