Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43404341434243434344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

Arkadaşlar statü değişti. Kuralın değiştiği tarihten itibaren bir oyuncunun yerli statüsünde sayılması için Türk milli takımını seçmesi lazım.

Eren, erkan zengin gibi oyuncular bu kuraldan önce milli takım seçimlerini yaptıkları için kazanılmış hakları değişmedi.

Daha net bir örnek verirsem mesut özil yerli statüsünde oynayabilecekken emre can yabancı statüsünde oynayacak.

İanis hagi milli takım tercihini romanya dan yana kullanıp a milli takım ile maça çıktığı için ülkemizde yerli statüsünde oynama şansı bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    Tamam bunu biliyorum. Eski, yabancı sistemli karanlık günlere dönülürse bu kuralda esnetme olur, milli takımı Türkiye olmayan oyuncular da eğer ikinci vatandaşlık olarak Türk vatandaşlıkları varsa yerli sayılır diyorum. Eskiden olduğu gibi. Eren Derdiyok Kasımpaşa'ya ilk geldiğinde olduğu gibi.

Bu arada yanlış bilmiyorsam Mesut Özil, Türkiye'ye gelmesi durumunda (şu anki sistemde) yerli sayılmayacak. Eren'in şu an yerli sayılmasının sebebi, kural değişikliğinden önce Türkiye'de oynamış olması. Kasımpaşa'da oynadığında yabancı sınırı vardı, ikinci vatandaşlığı Türkiye olan oyuncular da yerli sayılıyordu. Eren yerli sayılma hakkını kazandı. Eğer Türkiye'ye ilk transferi, yabancı sınırı 14'e çıkarıldıktan sonra gerçekleşseydi Eren de yabancı sayılacaktı.

Yani bunun belirleyicisi milli takımı ne zaman seçtikleri değil, Türkiye'de ilk kez forma giydikleri tarih.

• Diagne kendini toparlama ihtimalide var.

Eğer toparlarsa, bayern-schalke-porto gibi takımların forvetlerini siler geçer.

Ama yine aynı şekilde oynarsa, malesef onlara bile yenilmemiz mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 25 Mayıs 2019; 4:53:29 >
  • Selçuk bu çöp maçta bile göze çok battı.

Kendini Xavi falan sanıyor herhalde. Bide övünüyor 8 senede 13 kupa kazandım bla bla vs.

En az koşan, en çok pas hatası yapan, defansa yardım etmeyen, orta saha topçumuz. 3.5 m € maaş var niye kasayım bende ?

2013 senesi iyidi geçti gitti bitti.

Emre belözoğlu 40 yaşına geldi adam hala türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu. Şimdi fenere gidip fenerde oynayacak önümüzdeki sezon. Kendisini zerre kadar sevmem ama teşvik olmalı artık.
  • Öncelikle bu takımın çeyrek finale kadar çıkabilen takımları elemesi lazım.

1 - Porto
    2 - Schalke
    3 - Bayern
    4 - Benfica
    5 - Ve benzerleri.

Bunları eleyemiyorsan, yarı finale çıkamazsın. Bunları elersen çıkabilirsin geçen seferki gibi gaza gelmeyin. LMoskovayı sahasında bile yenemedik.. Çer çöp vardı gerçi oda ayrı birşey.
  • Selçuk kalmalı.

Fakat maaşı çok inerse kalmalı, aksi taktirde bende yazdıklarınıza katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Diagne kendini toparlama ihtimalide var.

Eğer toparlarsa, bayern-schalke-porto gibi takımların forvetlerini siler geçer.

Ama yine aynı şekilde oynarsa, malesef onlara bile yenilmemiz mümkün.
    :DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 25 Mayıs 2019; 7:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bayern forvetinden daha çok gol attı mı attı.

Bitti.
  • Birden fazla yorup yapcaksan art arda, tek bir post yaz at milleti etiketle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 25 Mayıs 2019; 9:7:28 >
  • Takımda kaldıkları takdirde Diagne maaş olarak 2.35 M € , Belhanda ise bonuslarla 3.35 M € alacak.

Sözleşmesi bitecek Selçuktan (2.9 M €) , Eren'den (2.2 M €) , Ndiaye (2.7 M €) olmak üzere 7.8 M € bütçe açılacak.

Diagne'yi 10 milyon € , Belhanda'yı 9 milyon € ya sattığımızı düşünün.

Bundan Luyindama'nın bonsevisine gidecek 5 milyonu düşersek elimizde net 14 milyon € kalır.

14 M € bonservis , 13.5 M € maaş bütçesi açılmış olur.

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Ander Herrera'yı alabiliriz. (ManU'da net 3 milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Brahimi'yi alabiliriz. (Porto'da 2.3milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 4 M € maaşla Balotelli'yi alabiliriz. (Nice/Marsilya'da 3.3milyon € kazanıyordu)

Bu işlemleri gerçekleştirirsek (14-12) +2milyon € transfer bütçemiz , (13.5-11) +2.2milyon € maaş bütçemiz kalıyor.

Dolayısıyla kimse boşuna yok efendim Belhanda satılamaz , Diagne seneye uçacak goygoyu yapmasın.

Belhanda haterı değilim , Diagne'nin de seneye kalırsa çok daha iyi performans göstereceğine katılıyorum.

Fakat bu oyuncular iyi paralara satılabilirse, kadroya kalite olarak sınıf atlatabiliriz. Yukarıda verdiğim 3 isim sadece örnek.

Kulüp açısından maaş bütçesini şuanki seviyede tutmak çok önemli. Bu ödeme taahütü ile kar edebiliyorsak bu seviyelerde kalmalı. 1 sene kar ettik diye açılıp saçılmaya gerek yok. Paramızı doğru kullanalım yeter.

• Su yabanci siniri getirmek isteyenler acik ve net vatan hainidir. Vasifsiz, basari getirmeyecek, kar elde edemeyecegin topcularin bonservisine 5 - 10m € arasi, maaslarini da 2-3m € arasi verip paralari carcur ediyor takimlar.

• Everton’a Diagne>Onye takası önersek iyi olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

snij hagiyi izlemiş insanların belhandayı savunması komik Sat iyi paraya getir yerine gol atan frikik atan takımı yöneten 10 numara.
    Komik bile değil trajikomik. Adamlar resmen farkında olmadan Galatasaray'ı küçümsüyorlar. Ben yaşlarına veriyorum. Mevcut kadromuz şampiyonlar ligini geçtim lig için bile zayıf.

• Abdurrahim albayrak canlı yayında.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Komik bile değil trajikomik. Adamlar resmen farkında olmadan Galatasaray'ı küçümsüyorlar. Ben yaşlarına veriyorum. Mevcut kadromuz şampiyonlar ligini geçtim lig için bile zayıf.

Alıntıları Göster

Valla hocam akbil biraz akıllı olsaydı rahat şampiyon olurdu. Cl için şu an mevcut kadronuz gruptan bile çıkamaz belki. Büyük takımlar için 10 numara cok önemli, farkı onlar yaratıyor.

• Türkiye de hakemlerin kolladığı takımlar rahat galibiyete alışıp nasıl olsa yeneriz dedikleri için avrupada 10 milyon euro bütçeli takımları bile yenemeden geri geliyorlar. Önce rekabetin artması adil maç yönetimi gelmesi lazım la liganın 10. Cusu 11. Cisi bile bizim kolay galibiyet alan şampiyonlarımızı patates eder geri gönderirler. Osasuna bizim ligde ilk 3 e oynar frankfurt her sene ilk 3 e oynar bizim ligde hemde bizim takımların yarım bütçeleriyle.
    Yani demem o ki rekabet şart. Başarı istiyorlarsa rekabet şart çare alt yapı çare Yusuf Abdülkadir güven dorukhan gibi gençler kazanmak. Eski emre belezoğlu 17 yaşında Okan buruk 19 sergen yalçın 17 yaşındaydı ilk 11oynuyordu
    Şimdi ilk 11 de Türk yok. Yazıkki ne yazık.

• quote:

Abdurrahim Albayrak: "Bu bir anda düşürülecek biri değil. Kademeli şekilde azaltılmalı. Hemen azaltılırsa kulüpler çok büyük zarar görür. Türkiye'de şu an maalesef Türk oyuncu bulamıyoruz."

Bizim yöneticimiz bile böyle diyorsa yabancı sınırı hayırlı olsun. Biz bile mevcut sistem devam etmeli sınır gelmemeli diyemiyorsak yazıklar olsun böyle sisteme. Arda için İstanbul Halk Ekmek'ten 9 milyon euro ödeten zihniyet yabancı sınırını getirir tabiki..
  • 3344yusuf 3 kullanıcısına yanıt
    İspanya'da iki takım rekabeti var.almanyada tek takım üstünlüğü var.yani senin dediğin liglerde de fazla bir rekabet yok.

Altyapıdan oyuncu yetiştirmeye gelince büyük takımlar altyapısını kurar oradan oyuncu ama yetişir ama yetismez.simdi bayern,Real gibi takımlar altyapıdan oyuncu cikaramassa küme mi dusecekler.verir parasını en iyi oyuncuları alırlar.

Ligde hakem kollamasina gelince bu sene ligde hakemler tarafından biçilen takım Galatasaray.palabiyigin nasıl maç yönettiğini falan herkes gördü.birak futbol kurallarını boks güreş kurallarında bile faul olan hareketleri devam ettirdi.takimimiza sezon boyunca acımasızca cezalar yağdı.hatta orman ve koç Galatasaray şampiyon olmasın diye bildiri yayınlayıp yayınlayıp durdular.yinede en iyi takıma sahipsen hakemler bile şampiyonluğunu etkiliyemiyor.ha hakem kollamasi ve belediye paraları ile buralara kadar gelen Başakşehir iki senedir Avrupa'da tur bile atlayamiyor o ayrı konu.bana göre zaten belediyenin basaksehire yardım etmemesi gerekir.belediyenin işi değil o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Manciaa kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe Kulübü, UEFA'nın kararı sonrası bir açıklama yaptı.
    UEFA'nın kararı sonrası Fenerbahçe'den açıklama!
    Yapılan açıklama şöyle;

"Kulübümüz, 2016 Mayıs ayında UEFA CFCB-IC (Kulüp Finansal Kontrol Kurulu - İnceleme Dairesi) ile yapmış olduğu uzlaşma anlaşmasındaki 2017/18 sezonu denk hesap açığı taahhüdüne uyamadığı gerekçesi ile CFCB-AC (Kulüp Finansal Kontrol Kurulu – Yargı Dairesi)' ne sevk edilmiştir.

2016 Mayıs ayında yapılan anlaşmaya göre; 2017/18 sezonu finansal sonuçlarında denk hesap açığı taahhüdümüz € 10 milyon olarak belirlenmişti. Aynı sezon için denk hesap açığımızın € 20 milyon'u aşması durumunda ise Yargı Dairesi'ne sevk edilmemiz üzerine mutabakat sağlanmıştı.

Anlaşma içerisindeki bu koşullara rağmen, söz konusu 2017/18 sezonu için, tarafından € 57,5 milyon denk hesap açığı gerçekleşmiş ve Kulübümüz bu sebeple Yargı Dairesi'ne sevk edilmiştir.

CFCB İnceleme Dairesi, yeni yönetim kurulumuz tarafından 2018/19 sezonunda alınan aksiyonlarla birlikte

• Bilet ve forma satış gelirlerindeki artış
    • Yeni sponsorluk anlaşmaları
    • € 60 milyon tutarındaki sermaye artışı
    • Bağış kampanyası
    • Kulübümüzün TFF ve Bankalar Birliği ile borç yapılandırma ve yeni finansal kontrol talimatı üzerindeki çalışmaları
    • Beklenmedik kur ve faiz artışlarını

dikkate alarak verdiğini belirttiği kararda; Kulübümüz Yargı Dairesi'ne sevk edilirken olası UEFA gelirlerinden kesilmek üzere € 2,5 milyon para cezası, daha önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki iki sezon boyunca UEFA müsabakalarında yer alacak oyuncular için transfer ve kadro sayısındaki kısıtlamalara devam edilerek UEFA müsabakalarından men edilmemesi tavsiye edilmiştir.

Aşağıdaki koşulların yerine getirilmesi durumunda ise UEFA gelirlerinden kesilecek € 2,5 milyon para cezasının daha da düşürülebileceği tavsiye edilmiştir:

• Bankalar Birliği ile yapılacak olan borç yapılandırma sürecinin Haziran 2019 sonuna kadar tamamlanması,
    • Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde geliştirilen yeni finansal kontrol mekanizmasının Haziran 2019 sonuna kadar tamamlanması

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

.

• Max kruse diyorum, bonservisi elinde diyorum alooooooo

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Takımda kaldıkları takdirde Diagne maaş olarak 2.35 M € , Belhanda ise bonuslarla 3.35 M € alacak.

Sözleşmesi bitecek Selçuktan (2.9 M €) , Eren'den (2.2 M €) , Ndiaye (2.7 M €) olmak üzere 7.8 M € bütçe açılacak.

Diagne'yi 10 milyon € , Belhanda'yı 9 milyon € ya sattığımızı düşünün.

Bundan Luyindama'nın bonsevisine gidecek 5 milyonu düşersek elimizde net 14 milyon € kalır.

14 M € bonservis , 13.5 M € maaş bütçesi açılmış olur.

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Ander Herrera'yı alabiliriz. (ManU'da net 3 milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 3.5 M € maaşla Brahimi'yi alabiliriz. (Porto'da 2.3milyon € kazanıyordu)

-4milyon € imza parası , 4 M € maaşla Balotelli'yi alabiliriz. (Nice/Marsilya'da 3.3milyon € kazanıyordu)

Bu işlemleri gerçekleştirirsek (14-12) +2milyon € transfer bütçemiz , (13.5-11) +2.2milyon € maaş bütçemiz kalıyor.

Dolayısıyla kimse boşuna yok efendim Belhanda satılamaz , Diagne seneye uçacak goygoyu yapmasın.

Belhanda haterı değilim , Diagne'nin de seneye kalırsa çok daha iyi performans göstereceğine katılıyorum.

Fakat bu oyuncular iyi paralara satılabilirse, kadroya kalite olarak sınıf atlatabiliriz. Yukarıda verdiğim 3 isim sadece örnek.

Kulüp açısından maaş bütçesini şuanki seviyede tutmak çok önemli. Bu ödeme taahütü ile kar edebiliyorsak bu seviyelerde kalmalı. 1 sene kar ettik diye açılıp saçılmaya gerek yok. Paramızı doğru kullanalım yeter.

Fmi kapat yat bence. Israrla saçma sapan kadro kurmaya devam ediyorsunuz. Herrera dediğiniz adam 20 milyon imza parası istemiş, ha getirirsin kolay. Takımı Brahimi, Balotelli gibi hayvan gibi maaş alanlarla dolduralım evet.

Bir de Brahimi falan izlediğinizi hiç sanmıyorum, açıyorsunuz transfermarktı bakıyorsunuz adamın değeri 25 milyon Euro, bu sene de sözleşmesi bitiyor, dünyada başka isteyen takım mümkün değildir oluyor sizin gözünüzde, hemen kolayca transfer ediyorsunuz Galatasaray’a.

• 
Sayfa: önceki 43404341434243434344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.