Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43424343434443454346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FM ye niye çamur atıyorsunuz anlamıyorum, orada hilesiz şekilde forumda dönen kadrolar kurmak imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berlin93

FM ye niye çamur atıyorsunuz anlamıyorum, orada hilesiz şekilde forumda dönen kadrolar kurmak imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berlin93

FM ye niye çamur atıyorsunuz anlamıyorum, orada hilesiz şekilde forumda dönen kadrolar kurmak imkansız.
    Bu doru bu arada Herrera ile masaya oturmayı bırakın adam sizinle konuşmuyor bile
  • Şuan Diagne nin satılması için gol kralı işte alın diye al hilal ' e mention yağıyor twitterda.
  • Selçuk İnan bu sene maç başılar ile ne kadar ücret aldı bilen var mı?
  • Alo Yacine

Ben Sofiane

• bazı arkadaşlarıanlamk mümkün değil fm de bile yapılmayacak kadroları söylüyorlar peste yapılır ancak o kadrolar neyse bir hayalde ben kurayım brahimi az gelir bizim takıma neymar ı almak lazım oraya sağ tarafa da ronaldo yu alırız forvete mbappe 10 numaraya da messiyi koydun mu CL kupası bizim olur ve son başarımızı yaptıktan sonrada bize bu kadar başarı yeter diyip batarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 25 Mayıs 2019; 16:27:31 >
  • Oyuncunun değerini düşürmede yine 1 numarayız. Bazılarında hiç akıl yok, hiç.

• Hedef 5. yıldız

• Diagne altın ayakkabıda 4. sıradaymış 45 puanla
  • arkadaşlar cidden şl hedefleyen insanlar görüyorum ne yazıkki. bu yönetimi tanıyamadınız mı daha ? vasıfsız ve vizyonsuz insanlar sürüsü. ligde şöyle böyle götürürler yerel iletişimlerde belli ki fena değiller ama uluslararası bir hedef bir amaç yok bunlarda. sadece fatih terimin isteğiyle olacak iş değil
    çer çöple şampiyonlar ligi gelmez. bu senenin tekrarını bekliyorum
    altyapıya önem vermeliyiz

• başkasının yerine utanmak.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş ilk BJK maçını izlememiş sanırım. Aynı şekilde FB ve Konya maçlarını da...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Bu arkadaş ilk BJK maçını izlememiş sanırım. Aynı şekilde FB ve Konya maçlarını da...
    Yok yav senden benden dikkatli izlemiştir. Ama bizim hakkımız yenirken tatlı gelir bunlara.
  • Gstv de stada yolculuk başladı. Luyindama ağır troll.
  • Bu sene şampiyonluk kutlamalarına gitmiyorun, geçen sene bence pek bir olayı yoktu, inşallah pişman olmam gitmediğime.

• youtube da takıldı kaldı izlenmiyor düzeltmediler de bir türlü
  • Geceyi izleyemeyecegim tekrarini yutuptan verirler dimi ya oyuncularin teker teker ciktigi ani cok seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    geçen senenin benzeri olur işte çok da farklı olacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 43424343434443454346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.