Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon daha yeni bitti ama sanki aylar geçmiş gibi.

Kötü futbol, saçma tartışmalar, gereksiz kavgalar; hakemler, yöneticiler bir sürü sorunla doluydu ama insan yine de özlüyor.

Umarım yeni sezon doyurucu futbol ile geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmesi biten oyuncuların ortalama maaşları 7M €... Sözleşmesi biten kimseyi alamayız biz.Max Kruse hariç
  • Max Kruse, Bony , Kabore umarım izliyordur bizim teknik heyet.
  • Avcı ne güzel Başakta sistem kurmuştu bize rakip oluyordu, şimdi gidecek orada 2 maç kaybettiği an Sergen diye diye yiyecekler herifi haberi yok. Bu sene Trabzon olacak rakibimiz herhalde.

• Avcı'nın başarılı olacağını sanmıyorum. Türkiye'nin en iyi teknik direktörülerinden birisi olan Şenol Güneş'i 2 sezondur görüyoruz Başakşehir'deki rahatlık orada olmayacak. Başakşehir bitmiş Adebayor'u aldı farzedin ki Adebayor'u Beşiktaş alacaktı sizce Beşiktaş'lılar ister miydi? Onun için enol Güneş, Fatih Terim değilsen bu tip durumları, baskıları, senin elinde olmayan transferleri, bunca borç yükü altında transfer yapabilmeyi, istediğin oyunu orturtana kadar gelebilecek tepkileri göze almayı başarmak çok zor.
  • Eskiden taraftar baskısı olmadığı için başarılı oluyorlar deniyordu şimdi de taraftar baskısı olmadığı için başarılı olamıyorlar deniyor

Süper ligin en geniş kadrosuyla ikinci bir oyun planı geliştiremeyen bir teknik adamdan başarı beklemek biraz hayalcilik gibi geliyor bana.

Benim kişisel tahminim en geç devre arasında sergen yalçın ı takımın başına getirebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Eskiden taraftar baskısı olmadığı için başarılı oluyorlar deniyordu şimdi de taraftar baskısı olmadığı için başarılı olamıyorlar deniyor

Süper ligin en geniş kadrosuyla ikinci bir oyun planı geliştiremeyen bir teknik adamdan başarı beklemek biraz hayalcilik gibi geliyor bana.

Benim kişisel tahminim en geç devre arasında sergen yalçın ı takımın başına getirebilirler.
    Abdullah Avcı'dan mı bahsediyorsun hocam ? Hani şu kimyasını bozduğumuz

• Evet

• quote:

Evet
    Hiçbir zaman büyük hoca olamayacak. 8 puan önde diye "Biz kazandıkça GS'nin kimyası bozulacak" gibi kibirli açıklamalar yapan adamdan ancak Anadolu teknik direktörü olur. Başakşehir'de taraftar olmadığı için rahattı. Beşiktaş'ta başarısız olursa ipini hemen çekerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ya arkadaş sen bugün başka birine mi kızdın ? Yoksa dediğimle bu kadar alakasız bir cevap vermen ya bunu gösteriyor ya da aşağılık kompleksin falan var. Ben akıl vermedim ya da her şeyi bildiğimi iddia etmedim, sadece şampiyon takıma 15 tane adam transfer edilir mi kısmına cevap verdim.

Babel konusunda hiçbir zaman babel gelmesin demedim ama verilecek paranın çok olduğunu düşünüyorum. Burak konusunda ise zamanında gitmesin diyen azınlıktaydım.

Birine yafta yapıştırırken dikkat et.
    Babel çöpünü 3 e güzel kitlediler diyen ben değildim. Neyse ben başka bişey diyorum sen başka şey anlatıyorsun sohbeti devam ettirmenin manası yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Hiçbir zaman büyük hoca olamayacak. 8 puan önde diye "Biz kazandıkça GS'nin kimyası bozulacak" gibi kibirli açıklamalar yapan adamdan ancak Anadolu teknik direktörü olur. Başakşehir'de taraftar olmadığı için rahattı. Beşiktaş'ta başarısız olursa ipini hemen çekerler.

Alıntıları Göster
    Zaten geniş kadroyla, tek kulvarda bile dağıldı. Taraftar baskısı gördüğünde ne olacak merakla bekliyorum

• quote:

Zaten geniş kadroyla, tek kulvarda bile dağıldı. Taraftar baskısı gördüğünde ne olacak merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Ben olsam Sergen'i getirirdim. Bir teknik direktör, çalıştırdığı takımı gerçekten tutuyorsa büyük bir sinerji oluşuyor. Mesela Ünal Karaman gerçek Trabzonsporlu ve bu sene iyi işler yaptı. Fatih Terim'i söylemeye zaten gerek yok.

• Bu nasıl bir midesizliktir ya rabbi

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Sağ olsun lehimize işe yarıyor Abdullah Hunter
    İkinci yarı Abdullah Hunter kaç puan aldı öve öve bitirilemiyor, yerden yere vurulan Ersun kaç puan aldı merak ediyorum.
    Birde Arda Turan haberleri dolanıyor seneye daha güzel olacak. Arda Burak Caner adam tayfa (( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archdark -- 29 Mayıs 2019; 20:35:30 >
  • Avcı’nın bu sezon tek hatası var o da Adebayor’u kendi kendine saf dışı etmesi. Aynısını Fatih Hoca yapmıştı, Feghouli’ye o olmasa bizim şampiyonluk da yalan oluyordu. Bizim şansımız bu olayın ilk yarı gerçekleşmesiydi, Başakşehir de ikinci yarı da olunca telafi şansı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Avcı’nın bu sezon tek hatası var o da Adebayor’u kendi kendine saf dışı etmesi. Aynısını Fatih Hoca yapmıştı, Feghouli’ye o olmasa bizim şampiyonluk da yalan oluyordu. Bizim şansımız bu olayın ilk yarı gerçekleşmesiydi, Başakşehir de ikinci yarı da olunca telafi şansı kalmadı.
    Avcı'nın bin tane hatası var ama hocalığı yetmediği için hata diyemiyorum. Feghouli olayıyla Adebayor olayının uzaktan yakından alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Sağ olsun lehimize işe yarıyor Abdullah Hunter
    İkinci yarı Abdullah Hunter kaç puan aldı öve öve bitirilemiyor, yerden yere vurulan Ersun kaç puan aldı merak ediyorum.
    Birde Arda Turan haberleri dolanıyor seneye daha güzel olacak. Arda Burak Caner adam tayfa (( :
    Arda inşallah Beşiktaş'a gider de, Adam Turan'ın bir takımı nasıl bitirdiğini kendi gözleriyle görürler. Bu sayede belki Fatih Terim'i milli takım üzerinden karalamayı bırakırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 29 Mayıs 2019; 21:19:44 >
  • Tomane ismi gündeme gelmiş aklıma sesegel youtube kanalı geldi bilen var mı?

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Ne farkı var ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.