Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43254326432743284329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    haftaya malum takımı alırlar oraya hocam,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kazanmamız neden önemli sonuçta herhalukarda 6. Oluyoruz. Yani bizim kaderimiz Trabzonun ceza yemesine mi bağlı. Avrupa hesabı hiç bu kadar çetrefilli olmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

Gs avrupa ya gidiyo mu
    Lig sıralamasında 1 ve 2. olan ŞL'ye (2.ön eleme oynuyor)

3. ve 4. olanlar + TR kupası kazanan kulüp Avrupa Ligi ön elemesine kalıyor.

Trabzon'un cezası CAS'tan dönmezse ve lig bu şekilde biterse

1. Başakşehir -- Direkt ŞL grupları
    2. Sivasspor -- ŞL ön eleme
    3. Beşiktaş -- Avrupa Ligi ön eleme
    4. Galatasaray -- Avrupa Ligi ön eleme

şeklinde olur. Alanya Trabzon ile Türkiye Kupası finali oynayacak, Trabzon men edildiği için Alanya da Avrupa Ligi'ne kalır herhalde. Tam bilmiyorum oradaki prosedürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 19 Temmuz 2020; 22:48:13 >
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Hocam ts Türkiye kupasını alırsa cezadan dolayı 2.olan Alanya uefaya gidiyo diye biliyorum ama mühim olan bizim takım yani gs her sene Avrupa da olmalı o yüzden bu sene gidemezsek çok üzülürüm.

• quote:

Hocam kazanmamız neden önemli sonuçta herhalukarda 6. Oluyoruz. Yani bizim kaderimiz Trabzonun ceza yemesine mi bağlı. Avrupa hesabı hiç bu kadar çetrefilli olmamıştı.
    Birince ŞL'ye gidiyor. İkinci ŞL ön elemesi oynuyor. 3 ve 4 Avrupa ligi ön elemesi oynuyor. Biz 5. sıradayız. Trabzon ceza yerse 5. Avrupa ligine gidebilecek. Alanya maçı berabere gidiyor. Böyle biterse haftaya beraberlikte yeter ama haftaya kaybedersek ve Alanya kazanırsa puanlar eşitlenir ikili averajdan Alanya gider.

TR kupası durumu varmış okuyunca gördüm o zaman ne olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 19 Temmuz 2020; 22:54:5 >
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Eskiden finalist gidiyordu ama artık gidemiyor. Trabzon kupayı alırsa 5. olan gider, TS men yerse ve kupayı alırsa 6. olan gider

• Oha konya 4 ledi trabzonu

• trabzan yeniliyor mu yo kartık, bunlara ne oldu yav feg satmasa biz bile bunlardan puan alırdık

• Hüseyin Çimşir kovulur bugün Trabzon 4-3 yeniliyor
  • Konyaya bak hem Basagi hem Trabzonu 4ledi

• Hocam biz son hafta yenersek 5. Lik kesin olur o yüzden gideriz orası tamam fakat bu Alanya Türkiye kupasını alırsa avrupa ya gitmez mi ya da 2. Olsa. Oradaki prosedür ligdeki durumumuzu etkiler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulent Korkmaz hoca efsane oluyor. 😁

• Trabzon gidemezse biz gidebiliyoruz Avrupa Ligi'ne değil mi?

• [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Hocaaaaaamm
  • quote:

Hocam ts Türkiye kupasını alırsa cezadan dolayı 2.olan Alanya uefaya gidiyo diye biliyorum ama mühim olan bizim takım yani gs her sene Avrupa da olmalı o yüzden bu sene gidemezsek çok üzülürüm.
    ŞL'de olmamıza gerek var ama Avrupa Ligi'nde olmamıza gerek yok kardeşim.

Katılım primi 2.92 milyon euro olan bir organizasyondan bahsediyoruz. Kazanamadığın sürece bir anlamı yok ki kimse bu durumdayken bize o kupayı yedirmez. En iyi ihtimalle gruptan çıkarız, 1-2 tur oynar eleniriz. Kışın zaten lig zor geçiyor, bir de gereksiz 6 tane maç oynayacağız, durumun özeti bu.
  • quote:

Hocam biz son hafta yenersek 5. Lik kesin olur o yüzden gideriz orası tamam fakat bu Alanya Türkiye kupasını alırsa avrupa ya gitmez mi ya da 2. Olsa. Oradaki prosedür ligdeki durumumuzu etkiler mi?
    Hayır toplar 3 takım Avrupa ligine gidiyor zaten. Eleme oynayacağız ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 19 Temmuz 2020; 23:2:9 >
  • Konya Denizli ligde kalmayı garantiledi.

Haftaya 3'lü averaj devrede olacak.

Malatya ve Kayseri yener Rize yenilirse Rize ve Kayseri düşer. Kayseri yenilirse Malatya direkt düşüyor.

Malatya ve Rize yenilir Kayseri kazanırsa Malatya ve Rize küme düşer. Hiçbir beraberlik tabloyu değiştirmez.

• Valla ben Başak yerine Trabzon olsun diyordum ama Başak zaten şampiyon oldu o yüzden

Büyük Kaptan Bülent be
  • 
Sayfa: önceki 43254326432743284329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.