Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43274328432943304331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taraftarsız maçların taraftarsız şampiyonu. Aslında çok uyumlu oldu..
  • Bülent kaptan imkansızı başardı.Cidden her şeyin en iyisini hakediyor , tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivas mı trabzon mu galatasaray mı derken adamlar sessiz sedasız gelip şampiyon oldular

valla helal olsun.
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Rize baskani ligde kaldik dedi. Emin misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profesyonel ligin en şaibeli sezonunun ki bence bu sezon kayıp sezondur herşeyiyle gerek pandemi arası gerek seyircisizlik gerekse göstere göstere yapılan hakem hataları ve hakem kollamaları(ligde en az hata 0a yakın oranla başakşehire yapıldı.) bu sezon benim için ve bence Türk futbolu için kara bir lekedir.

Halkın parasıyla proje takımı kurup halka meydan okunuyor resmen. İlk defa bir şampiyonluk akşamı tüm Türkiye sessiz. Futbolun doğasına ve amacına aykırı şeyler bunlar.

Ha ben bu sene ta ligin başında ciddi ciddi başağın şampiyon yapılacağını düşünüyordum. Çünkü Göksel ve ortakları 5 senedir futbol takımına para harcıyor. Hiçbi işadamı ucunu görmeyeceği işe girişmez. E bu 5 senelik yatırımı telafi etmesi için öyle yada böyle şampiyon olması gerekiyordu ki bunun sözü verilmiştir zaten.

Benim için işin mide bulandıran diğer kısmuda şu. 4 büyükler aynı zamanda borsada işlem görüyor ve tüm hareketlerini kap bildirimi yapıyorlar. Yani bu gün 4 büyüklerin tüm oyuncu transferlerini hangi oyuncuya kaç para bonservis verildiğini maaşını vs öğrenebiliyorsun.
    Üstelik bu takımlar uefanın denetlemesine tabi.

Ama ne hikmetse başağın herşeyi kapalı kutu. Oyuncu sözleşmeleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Klübün para kaynağı açıklanmıyor. Bu nedenle bütçe artıdamı eksidemi sattığın kadar al vs muhabbeti yok. Bu bence çifte standart. Çünkü benim bildiğim oyuncu alırken kullanabileceğin kaynak sadece sportif faliyetlerden elde ettiğin kaynak olmak zorunda.

Yani mesela ultra zengin gsli bi işadamı çıkıp ben gsye cebimden 1 milyar dolar bağışlıyorum dese bile bunu yapamıyor.

Fakat başakta böyle bir denetim yok. Göksel ve ortaklarının para aktarmadığı ne malum. Buna tff ve uefanın müdahale etmesi lazım.

Neyse bu sene göksel tüm masrafı çıkardı. Gelir gideri eşitledi. Muhtemelen bir kere daha şampiyon yapacaklar bu seferde kaymağını yemiş olacak direk kar olarak. Ne diyeyim ortada yenilen bir hak varsa yazıklar olsun.

• Malum takimlar sene boyu kardesti mactan sonra friendly fire açmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye avrupada Basaksehir Trabzon ve Sivas olacak, saka gibi. Ülke puanı sifirlanir artik. İleride şampiyon direk olarak CL ye de gidemez artik

• ts 4 yemiş
    rize 3 atmış
    a.gücü ligden düşmüş
    neçe güzel bir gün eğleniyormuyuz gençler
  • Rize kümede kaldı...içim hala soğumadı seneye 10 tane atmamız lazım bunlara
  • Bu arada konyasporda Bulent korkmaz cidden efsane.
    2 macta ligin 1 ve 2. Sinden 6 puan alip ligde kalmak.
    Sampiyonluk kadar degerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanadam -- 19 Temmuz 2020; 23:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

Seneye avrupada Basaksehir Trabzon ve Sivas olacak, saka gibi. Ülke puanı sifirlanir artik. İleride şampiyon direk olarak CL ye de gidemez artik
    O beğenmediğin Başakşehir şuan hala avrupa liginde Bir GS'li olarak biz kaç senedir gidiyoruz ve birşey yapamadan geri dönüyoruz. Gol dahi atamıyoruz. Sanki diğer takımlar çok katkı yapıyorlar ülke puanına.
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra eski haline döner hocam, genelde baba takım hep hedeflerinde oluyor sonuç olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

Seneye avrupada Basaksehir Trabzon ve Sivas olacak, saka gibi. Ülke puanı sifirlanir artik. İleride şampiyon direk olarak CL ye de gidemez artik
    Biz varken de değişen birşey olmuyor, başakşehir hiç olmazsa avrupa ligi nde başarılı önce kendi kanserli dokularımızdan kurtulmamız lazım. Ş ligin de averaj takımı olduğumuzu unutmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

ts 4 yemiş
    rize 3 atmış
    a.gücü ligden düşmüş
    neçe güzel bir gün eğleniyormuyuz gençler
    Aga sanki bu mesajın yeri bu konu değil ya

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar liginde bu yıl toplam 1 gol attık, Trabzon ve Beşiktaş gruplarında sonuncu oldu. Basakşehir olmasa iki sezon sonra şampiyon direkt Avrupa'ya gidemeyecekti. Basakşehir hala Avrupa'da, hala ülke puanı kazanma şansları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bizim Avrupa durumu nasıl sizce? Büyük ihtimal kalacaz gibi Avrupaya
    valla cas klüplere corona ayağına biraz tolerans gösteriyor gibime geldi ama trabzon söz konusu olunca ne olur bilinmez

manchester city cas'den döndü avrupaya gidiyor mesela. zaten corona vurmuş takımları, bir de buradan vurmasın hesabı...
  • başakşehire laf yok ama robinhoyu yedek bırakacak kadroyu kurmalarının altında nasıl bir yapı var onu bilmiyorum, bu da onları itici yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Ya Başakşehir haketti şampiyonluğu (futbolcular+teknik ekip) lafım yokta böyle şampiyon mu olur anasını satayım. Bunu siyasi olarakta söylemiyorum yani siyasi olayı mide bulandırıyor tabi ama onu da geçtim adamları destekleyen yok anasını satayım Taraftarı olmayan takım şampiyon oldu şaka gibi.
    Trabzonda bu sene şampiyon olamadıysa daha da olamaz. Yıllardır zaten aynı terane iyi oynuyorlar güzel oynuyorlar sonra her şey bir yerde .oka sarıyor
    Seneye Terim kalacaksa yanına genç ve günümüz futbolundan anlayan 1-2 yardımcı bulunması şart bu arada. Bu kadar kiralık adamla seneye nasıl bir yön yordam çizeceğiz o zaten apayrı bir konu da bakalım.
    şöyle bir tweet gördüm, çok hoşuma gitti. tam sizin dediğiniz noktaya değinmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

valla cas klüplere corona ayağına biraz tolerans gösteriyor gibime geldi ama trabzon söz konusu olunca ne olur bilinmez

manchester city cas'den döndü avrupaya gidiyor mesela. zaten corona vurmuş takımları, bir de buradan vurmasın hesabı...

Alıntıları Göster
    Ondan değil City zaman aşımı sayesinde yırttı.

Men yemelerine sebep olan olayların büyük bölümü 2012-2014 senesinden. Kalan kısmı da zaten 10 milyon euro para cezasına çarptırıldı

• 
Sayfa: önceki 43274328432943304331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.