Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43294330433143324333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trabzon Alanyaya da yenilir gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB'de Rize maçında Vedat, Deniz, Tolga ve Jailson BJK maçında cezalı duruma düştükleri için olmayacak ...
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    Gelecek yil Avrupa ya gitmeyi istemeyen, olusacak kadronun ancak lige konsantre olmasi gerektigini savunan grup var.

Getirisi, goturusu iyi hesaplanmasi gereken bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ravanel R kullanıcısına yanıt
    Rodriguez ve Feghouli sampiyonluklara katki yapmis oyuncular, bu sezon harici bunlarin hatali transfer olduklari soylenemez.

Fakat Belhanda konusunda kesinlikle katiliyorum.

Belhanda ile ilgili gorusum :
    Başımıza Bela Ettilertwitter
    Başımıza Bela Ettiler
    https://twitter.com/belaettiler/status/1195079936815640588?s=09

• Fenerin Rizeyi küme yollama ihtimali var sanırım.
  • Yukarida acikladim hocam, cok zayif bir ihtimal.

Malatya,Rize,Denizli kaybeder, Kayseri kazanirsa ancak Rize düşer. Geri kalan tum ihtimallerde Rize ligde kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Terim'in sıradan bir kadro ile başarılı olduğu görülmüş bir olay değil. Mevcut kadro ile yaptıklarına bakınca, gelecek sezon ciddi yapılanma ve fark yaratacak oyuncular lazım. Yoksa küme düşme hesaplarını biz yapıyor olabiliriz. İşin kötüsü Terim'in kaçıp, gidebileceği bir yağlı kapı da kalmadı ...
    2011-2012 sezonu kadrosu da kağıt üzerinde birkaç isim hariç öyle ahım şahım değildi ama özverili futbolculardan oluşuyordu.Öyle yetenek olarak üst düzey olmasa da varıyla yoğuyla takım için savaşacak oyuncularla önümüzdeki sezona girebileceksek ben FT nin kalması gerektiğini düşünüyorum;beyfendinin yine olaylı şekilde takımı bırakmasındansa iyi hatırlanacak şekilde kendi isteğiyle istifa edip bırakmasını düşünen,kendisinin muhalifi biri olarak!Ama gel gelelim,futbolu unutmuş eski gözde evlatlarından birini takıma katmaya çalışması vs. haberlerine bakılırsa benim beklentimin karşılanamayacağı çok açık.Bu geride bıraktığımız sezonda takımda bulunan,kendi keyfine oynayan ruhsuzlar tipinde futbolcularla ve takıntı haline getirdiği o buram buram mükemmelliyetçilik kokan,sıkıcı(aslında bu futbolu gerçekten oynayan takımları izlemesi çok zevkli olsa da yürüyen ölülerle,kıpırdamaya üşenen tiplerle oynananın çekilir yanı kalmıyor)futbol mantalitesiyle yeni sezona başlarsa,sezonun sonu gelmeden yine olaylı bir şekilde takımı bırakacağını öngörmek için müneccim olmaya hiç lüzum olmadığı görülebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlkseee

Rodriguez ve Feghouli sampiyonluklara katki yapmis oyuncular, bu sezon harici bunlarin hatali transfer olduklari soylenemez.

Fakat Belhanda konusunda kesinlikle katiliyorum.

Belhanda ile ilgili gorusum :https://twitter.com/belaettiler/status/1195079936815640588?s=09
    Arkadaş yanlış yazmış Rodrigues'i Tudor aldırmadı zaten, Riekerink varken ara transferde geldi. Katkı sağladı, zamanında elden çıkartıldı ve para kazandırdı.

Feghouli içinse arkadaşla aynı şeyi düşünüyorum. Senelik 4 küsür milyon euro alan bir adam, 5 maç oynayıp ligin geri kalanını vasat geçiremez. Doğru düzgün top oynadığı bir geçen sezonun 2.yarısı var, onun dışında aldığı paraya göre varlığı zarardır.

Falcao, Belhanda, Feghouli, Diagne, Maicon son yıllarda fiyat/performans olarak en büyük kazıklarımız oldu.

Tudor da transfer konusunda birine ders verecek konumda değil bence, Terim toparlamasaydı o takım hayatta şampiyon olamazdı.

• Fatih Terim takımın başında sözleşmesi bitene kadar. Artık bu konuda İngiltere gibi olmalıyız. Okan Buruk diyenleri de görüyoruz geldiğinde 6 ay sonra aynı lafları Okan Buruk'a da söyleyecekler. Bu insanların mutlu olduklarını hiç görmedim geleni gideni beğenmiyorlar, sürekli sorun ve arıza arayıp duruyorlar. Yıllardır şuradayım her şey değişti bir tek bunlar değişmedi.
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Feghouli geldiginden beri

82 maç - 21 gol - 19 asist.

Ondan onceki sag kanat oyuncularimiz

Sinan 75 maç - 19 gol - 6 asist

Emre Çolak 128 maç - 10 gol 14 asist

Amrabat 34 maç - 1 gol - 7 asist

Hajrovic 8 maç - 0 gol - 1 asist.

Aydin 93 maç - 4 gol - 13 asist

Pino 19 maç - 3 gol - 2 asist

Keita 27 maç - 5 gol - 12 asist

Hasan Sas 335 maç - 36 gol - 72 asist.

Yani 95 li yillardan beri en iyi istatistik tutturan (yuzde olarak fayda) oyuncu Feghouli bu yuzden ben de katilmiyorum :)

Ayrica Feghouli bu istatistigi gecmisteki rakiplerine oranla daha gelimis Anadolu kuluplerine karsi yapti, bunu da hesaba katmak lazim. Rakipler eskisi kadar kolay degil son yillarda ozellikle yabanci serbestliginden sonra.

Son not : Bu sene performansindan sonra ben de artik gitmesinden yanayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkseee -- 20 Temmuz 2020; 1:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkseee

Feghouli geldiginden beri

82 maç - 21 gol - 19 asist.

Ondan onceki sag kanat oyuncularimiz

Sinan 75 maç - 19 gol - 6 asist

Emre Çolak 128 maç - 10 gol 14 asist

Amrabat 34 maç - 1 gol - 7 asist

Hajrovic 8 maç - 0 gol - 1 asist.

Aydin 93 maç - 4 gol - 13 asist

Pino 19 maç - 3 gol - 2 asist

Keita 27 maç - 5 gol - 12 asist

Hasan Sas 335 maç - 36 gol - 72 asist.

Yani 95 li yillardan beri en iyi istatistik tutturan (yuzde olarak fayda) oyuncu Feghouli bu yuzden ben de katilmiyorum :)

Ayrica Feghouli bu istatistigi gecmisteki rakiplerine oranla daha gelimis Anadolu kuluplerine karsi yapti, bunu da hesaba katmak lazim. Rakipler eskisi kadar kolay degil son yillarda ozellikle yabanci serbestliginden sonra.

Son not : Bu sene performansindan sonra ben de artik gitmesinden yanayim.
    Ben daha ilginç bir istatistik vereyim.

Bu arkadaş geçen sezonun ilk yarısı ligde 0 gol 1 asist yapmış. Bu sezonun ilk yarısında da 2 gol 1 asisti var. Biz her sezon kendisine 2 devre için maaş veriyoruz ama canı isterse 1 devre top oynuyor gibi bir durum söz konusu.

Feghouli için geçen sezonun ikinci yarısına bakarak şunu söyleyebilirim, ciddi anlamda top oynasa Galatasaray'a ayaklandıracak bir potansiyeli var. Fakat her nedense bunu sezonun geneline yayarak kullanamıyor ya da kullanmak istemiyor.

Bu arada kişisel bir soru sorayım, şu an Galatasaray'ın kanadında o dönemki Keita'yı mı görmek isterdin yoksa Feghouli'yi mi?

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerine sağlık, gayet güzel bir açıklama olmuş.

• Aklıma gelmişken fatih hocam şamp ligi için denk bütçeye sahip olmayan takımlara karşı mücadelenin çok zor olduğunu bu sezon hep söyledi ve mücadele edemedik ve şamp. Ligi hüsran oldu.Başakşehir bu sene direkt gruplara kalıyor ve acayip dişli takımlarla mücadele edecekler.Kapasite, kadro belli.Fakat şu an kabul edelim en iyi top oynayan takımlardan, özellikle ayağa pas ve mücadele anlamında çok iyi işler yapıyorlar, lakin başakşehir takımı şamp. Liginde başarılı işler yaparsa ki (bu takım kurgusuyla yapacak gibi gözüküyor) Galatasaray kulübü için denk bütçe ve kalite bahanesini nereye koyarız işte bunu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 20 Temmuz 2020; 2:22:19 >
  • Goksel Gumusdag Kurucu baskanimiz RTE verdigimiz sozu tuttuk demis.
    Bence RTE verdigi sozu tutmus.
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

Seneye avrupada Basaksehir Trabzon ve Sivas olacak, saka gibi. Ülke puanı sifirlanir artik. İleride şampiyon direk olarak CL ye de gidemez artik
    Gs, Fb ve bjk nin gitmesindense yeğlerim. Daha istikrarlı takımlar bu yıl, özellikle başakşehir in elenmediği ve üç yıl bu şekilde ligteki mücadelesiyle avrupada oynamayı en cok hak eden takım bana kalırsa.

• Aga istatistiklerine bakarak gol katkısı daha çok o zaman daha iyi diyemeyiz ki. 4-4-2 oynayan Emre Çolak tabii daha az skor yapacak. Feghouli kaleye çoğundan daha yakın oynamıştır belki. Bunun dışında topsuz oyundaki katkı da önemli. Feghouli kötü bir oyuncu değil ancak aldığı ücrete göre gitmesi gerekiyor. Belhanda da gitmesi gerekiyor, satılabilirse Falcao da. Artık Türk kulüplerinin böyle maaşlar verecek lüksü yok.
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Ben Keita yi isterdim sag kanatta kesinlikle. Evet sana katiliyorum Feghouli ya gec aciliyor ya da mac seciyor. Motivasyonu gec kazaniyor da olabilir bilmiyorum.

Dar alanda kisa paslasmalar yapabilecek ve ayak ici kaleye isabetli sut atabilen tek oyuncumuz kendisi.

Fakat yukaridaki tartisma Feghouli nin yanlis bir transfer olduguna dair idi, ben ona karsi ciktim zaten.

• Beyler haftaya sivaslıyız, malum takım Avrupa ligine gidip sonuncu olsun ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

FB'de Rize maçında Vedat, Deniz, Tolga ve Jailson BJK maçında cezalı duruma düştükleri için olmayacak ...
    Daha fazla şaibeli olmasın diye soran olursa eksik kadroyla çıkdık diyecekler...

• Hala adam seçip burada bir oyuncu üzerinden fiyat performans hesaplaması yapılıyor ya anlamıyorum. Arkadaş bu takımda aldığı maaşın hakkını veren 5 oyuncu sayamazsın. Hala bir oyuncu seçilip aldığı maaşın hakkını ne zaman verdi deniliyor?!

Bu sene illa aldığı maaşın hakkını verememe yüzünden birisi eleştirilecekse liderliği uzak ara Falcao göğüsler. Sene başı o kadar yazdık Falcao gelmesin, almayın, şov için santrfora gerek yok. Muriqi bile alınsa ondan daha fazla performans verir dedik, nedense burada herkes Falcao çığırtkanlığı yaptı. Senin ligdeki hedef maçlarında forvetsizlikten Emre Akbaba ile Belhanda forvet oynadı. Şampiyonlar liginde takıma galibiyetler getirecek parasını çıkaracak, marka değerimizi artıracak dediniz, adam sahaya bile çıkamadı, bırakın gol atmayı.

Ancak işte nedense forumda maaş eleştirisi hep Feghouli ve Belhanda’ya yapılır. Diğer oyuncular öpücükle oynuyor çünkü, bir maç var iki maç yok Lemina, formsuzluktan ölmüş Mariano, Andone’e herkesin aldığı maaş uçuk, ama nedense buradaki istatistik dışında futbol yorumlayamayacak tipler bile Feghouli’yi eleştiriyor, niye bunu diyorum geçen sene ikinci dönem attığı gol ve yaptığı asist sayısı gayet iyi seviyede idi, siz de zaten oyuncuları sadece yaptığı asist ve attığı gollere göre değerlendirebildiniz için normalde Feghouli’yi övüp övüp durmanız lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 20 Temmuz 2020; 12:27:23 >

• 
Sayfa: önceki 43294330433143324333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.