Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

Yaş muhabbeti kadar saçma sapan bir şey yok. Yaşlı oyuncular gençler kadar çevik olmayabilir belki ama oyun zekası ve tecrübesiyle öne çıkar. Her takımın 11 inde iki-üç tane olması lazım. 32 yaşındaki Tugay'ı yaşlı diye yolladınız adam 38 ine kadar Premier ligde oynadı. İstese oynardı 1-2 sene daha. Burak Yılmaz GS den kovulur gibi gideli 5 yıl oldu. Şu an Fransa'da Mbappe, Neymar lı takımın önünde şampiyonluğa oynayan takımın 36 yaşında en önde gelen taşıyıcılarından biri. İbrahimoviç, Ronaldo kariyerinin sonundalar ama hala oynamaya devam ediyorlar. Ronaldo gittiğinden beri RM yerini dolduramadı. 38 yaşındaki Atiba'nın Beşiktaş'ın son şampiyonluklarında katkısı büyük. Buffon 43 yaşına kadar oynadı. Fener Emre'yi yolladı 4 sene sonra geri aldı.

İyi sende muhabbete girme o zaman saçma ise benim görüşüm bizdekilerle ilgili seni ilgilendirmeyen konu yazıp rahatladınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arthur7 kullanıcısına yanıt

FT bizim taraftarı Fener taraftarına çevirdi artık. Ne güzel iş ya milyon tane hata yap sene içinde sonra yönetime, TFF'ye yık hak helal iste vatan millet Sakarya ayarında konuş ve her şeyi halının altına süpür.

Mustafa Cengiz'in bence bazı hataları var ama Galatasaray taraftarı net bir şekilde bu adama çok büyük nankörlük yapıyor ego Fatih Terim önderliğinde. Galatasarayı babasının çitfliğine döndüren Dursuna bile bu kadar tepki göstermediler cidden yazık be.

Mustafa Cengiz ve özellikle Albayrak (Mustafa Cengizin en büyük hatalarından birisi zaten bu Albayrak) önümüzdeki seçimde değişmeli bu arada. Adam hastalık falan çöktü yani hem kendisi için hemde kulüp için en hayırlısı bu şekilde bence.

• Konu başlığı değişsin gsbjk ortak konusu olsun. Her sayfada bjkliler sağolsunlar konuya çöktüler.

15 yıllık üyeyim bir kez başka takımının konusuna giripte bakmadım haliyle cevapta yetiştirmedim. Maşallah kahveye çevirdiler akşamdan beri konuyu

• @lastwarriors abi şu bloku kaldır daa

• Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

Ben değişmesinden yana değildim.Gs'nin işini bu kadar bilen ve her şeyi güzelce ayarlayan başkan varken sil baştan başlamak iyi bir fikir değil. Ha çok güzel planları olan, işinin eri olan bir aday varsa ondan da yanayım tabi. Şimdilik görmedim ama seçim zamanı görürüz belki.Onun dışında benim için en iyi aday Terimle devam etmeyecem diyen adaydır

• O değil de hala yönetimi savunmaya çalışanlar var:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bizim gelecek sene de çope gitti, seçim ertelenmiş? Ne ara transfer yapacaksın ki sen?

Transfer yapsan nolcak kulübü ezdirmeyen başkan lazım koskaca sezon 35 hafta sustu kalktı oyunculara şeref haysiyet dersi vermeye kalktı. Bende derimki şeref haysiteyiniz olsa kulübü 2 senedir daga içi dışı ezdirmezdiniz.

13 oyuncunun sözleşmesi bitti hocads dahil seneye transfer yapılsada yeni baştan kadro kurulması imkansız. Ne para var ne de satabilincek oyuncu. Anca marcao luyindamayı satarsın onları satınca yine 3 stoper gerekecek sana.

Oyuncu grubu

Yönetim

Teknik kadro biraz düzgün iş yapsın açık ara şampiyon olmak çok zor değil bu ligde.

• Koca sezonu rakip sahada al gülüm ver gülüm, temposuz, amaçsız top çevirerek geçirdik. Rakip ceza sahası köşesinden Muslera'ya dönen toplarla 90 dakikaları bitirdik.
    Maçlar kazanılırken çoğunluk bu leş futboldan rahatsız olmuyor. Eleştiriyoruz diye bize yardırıyordu. Aslında 10+ puan 20+ averajla bitirilebileceğimiz sezonda, BJK ikramı heyecanı bile hak etmedik.
    Sezon boyu büyük resme bakanların, sezon sonu ayrıntılara bakmak aklına gelmiş. Bakın bakalım sağdan soldan 2 gol çıkarabilecek misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ftnin açıklamalarından sonra vallahi bizim takım iyi ki 2.bitirmiş dedim. Yoksa bu yönetim her şeye rağmen kalacak 3 sene daha başımızı ağrıtacakmış. Ayrıca fatih hoca kalırsa gelecek sene şampiyon yapmak için ayrıca hırslanacağını düşünüyorum bu sene o kadar odaklanmamıştı.

Umarım ft açıklamalarına devam eder de yeni yönetim acilen hazırlıklı gelir.

Temmuzda eleme maçlarımız var. Transferlerin %80i bitmeden girersek geçen sene beşiktaş gibi bir sene daha avrupa yüzü görmeyiz.

Bence şampiyonlar liginden daha çok avrupa ligine katılmak için uğraşmalıyız (3.tur). Uefanın turnuvaları arasında puan farkı yok , gelir farkı var. Olmasa zaten fenerbahçe bu kadar puan toplayamazdı.

Avrupa ligi gruplarına kalıp burada avrupa puanı kasmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 16 Mayıs 2021; 15:19:16 >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

zaten bu sezon terimin yönetime adeta trip atmasıyla gitti.

Hocayı haklı bulsam da burada net hatalı olan hoca. Böyle hareketlerde bulunacağına bırakması daha mantıklıydı

• Arthur7 kullanıcısına yanıt

yönetimi geldiği günden beri savunanlardandım. Ancak yönetim bu işi çoook yanlış yönetti. Ki mustafa cengiz hasta olduğundan beri yönetimin hali berbat ,sınıfta kaldılar. Ne abdurrahim albayrak ne de yusuf günay yeni yönetimde olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

O değil de hala yönetimi savunmaya çalışanlar var:))

Transfer dönemi hoca haklı suç yönetime yazar lig devam eder suç hocaya yazar

• çok büyük takım olmakla , şerefli ikinci arasındaki fark budur. o akşam sokaklarda eğlenilir, oyuncular sahada sevinir iş biter. ertesi günü gündem anında değişir ve unutulursun. a spor bile almanya ligi tekrar maçını veriyor lan ahahah neyse arada böyle şampiyon olup yine anca bi 3-4 yıl sonra olacakları döngüye girdiler. o sırada biz 5. yıldızı çıkartırız. önemli olan yeni seçilecek başkanın yapacağı plan ve fatih terimin SON KEZ kendine gelmesi ve en az 2 yıl şampiyonluk yaşatıp takımı böyle bırakması. bir önce SEÇİME gidilip yeni sezon planlaması yapılmalı. averaj falan filan bi şekilde oldular. unutuldu bile. bizim acilen kendimizi toparlayıp gideceklerin gidip yeni transferlerin yapılması ve özellikle şampiyonlar ligi kozunun iyi kullanılması gerekiyor. gs her yeni başkanda bir şampiyonluk mutlaka gördü. yine aynısı olacak buna inanın.

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Tardis* kullanıcısına yanıt

Zahmet olmuş. Anlattığım lafı anlamıyorsun ki. Atınç'ın oynadığı futbolun 3'te birini Semih ya da Adem oynasa algıdan konuşmaktan sabaha kadar uyumazdınız. Laftan anla. 80 kere burada da Beşiktaş'ı kutladım aç mesajlarımı bak.

• Evet Emre Akbaba'nin golü Var'da inceleniyor ve hakem golü veriyor. Gençlerbirliği karşısında 3-0 oluyor skor.

Emre Akbaba penaltının başında. Vurdu ve gol. Denizlispor karşısında ilk yarı bitmeden 3-0 oluyor skor.

Paralel evrende yaşandı bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shortmannn

Bielsa nın bu sene sözleşmesi bitiyomuş Leeds te.
    Yılda 6m alıyomus ordan.

Vizyonlu bi başkan alır bu adamı getirir. 6m sini de verir.
    Leedste şampiyonlar ligi görme ihtimalide yok.
    Ordan ikna da edilir.
    Çok iyi olur bence

Tabi adam süper ligde çalışmak istemeyebilir o ayrı konu
    Sportif başarısı yok. Herhangi bir yerde devamlılığı yok. Lazio ya imza attıktan 2 gün sonra ayrıldı. Kendisiyle çalışılması zor biri. Hoşuna gitmeyen birşey olduğunda bavulunu toplar gider. Kendine güvenen yönetim varsa buyursun getirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shortmannn kullanıcısına yanıt

Bielsa gibi kompleksleri ve takıntıları olan insanlar bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde çalışamazlar. Fenerbahçe konusunda da yazmıştım size de cevap vereyim. Böyle insanların taraftarla yönetimle arası iyi olmaz. Yarın Türk takım yönetimleri futbolcuyu zamanında getirmezse adam istifa edip gider. İşine karışacak olan olursa yine çekip gider.

Bir de tahammül konusu var. Bu adam Leeds ile görüşme yapacağında saatlerce takımın dinamiklerini anlatıyordu. Bizim gibi gecekondudan hallice kulüp kadrolarına gelemez bu adam.

Bir de zannetmiyorum ki bu adamın yaptırdığı antrenmanlara bizim takımlardaki futbolcular dayanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 16 Mayıs 2021; 15:31:12 >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

Bizde kilit transferler takım için değil teknik direktör için değil tamamen taraftarın gazını almak için yapılıyor. Bunun bizde son örneği Falcao'dur. Sizde kimdir bilmem ama sizde de Mesut olduğu düşüncesindeyim.

• 
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.