< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 28 Nisan 2024; 23:1:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 28 Nisan 2024; 23:1:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kombine devri kapali degil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sivas maçına doğu ya da batı yanyana 2 bilet arıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 2 Mayıs 2024; 12:27:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Satıldı biletler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 29 Nisan 2024; 13:42:24 > |
Sivas maçı için yer farketmez 1 vaya 2 adet bilet arıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sivas maçı için Doğu Üst herhangi blok 1 Adet bilet arıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biletin Passo‘na tanimlanabilmesi icin kartin süresini uzatman gerekir hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler, bilet bulabilirsem onu hemen uzatırım benim hesabıma tanımlanması için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim. Yalniz her bir Passo hesabina sadece bir bilet tanimlatiliyor. Yani aranan 2 bileti devir eden bulunursa oglana da önden kart basvurusu yapmak gerek ama orasi hizlica halledilir zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sivas maçına Kuzey Alt veya Güney Alt 2 adet bilet alınacaktır. Yüz yüze devir olacak şekilde özel mesaj atabilirsiniz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mesaj attım size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |