uefa yı bile alsa Galatasaray için ilk dışı kabuül edilebilir değil. Zaten uefayı elebilecek top oynasak ligde şampiyon oluruz. O değilde şu özbek girmesede kafam rahat olsa ya eşref amcam düz adam anlaşılan hiç bişeye bulaşmıyor pasif diye eleştirilecek ama o gelsin küççülelim mis gibi |
🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3600. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sözde sportif başarı gelip kulübün peşkeş çekileceği garanti zaten. Daha öncede öyle olmadımı ne bekleniyor ki? iç işleri bilmeden sıradan taraftar olarak ben görebiliyorum üyeler göremez mi saçmalık.
-
Alfredo Pedullàtwitter
Alfredo Pedullàhttps://twitter.com/AlfredoPedulla/status/1527319852180189184?t=m1SCfF9j71PIACDcOzumig&s=19
Umarım o takım bizdir ve kaçırmayız kaliteli oyuncu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rodop:
Reklam sektörünün önemli ismi Ender Merter, Eşref Hamamcıoğlu 'nun listesine dahil oldu. Merter 2010 yılında Galatasaray iletişim müdürü olarak kulüpte görev yapmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burak a yol verilmese anlaşılan isimlerden biri buymuş
hoca da gattuso sistem 442
-
Burak gitse bile anlaştığı isimleri yeni yönetime önerebiliyormuş diye duydum.
önerir önermesine de yeni yönetim mazbatayı alıp hocayı açıklayana kadar temmuz ilk haftası biter
yabancı sınırı ne olacak asıl, eğer düşecekse seneye yunus/kılınç sağ kanadı seve seve olmak zorunda
-
Yeni yönetimin planı falan yok ki
seçildikleri gün terim i Florya’ya getirecekler hemen .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eşref başkanım florya kapısına seyyar satıcılar ve ft giremez tabelası asacakmış
-
Dursun özbek denen şahıs başkan olursa bir daha maç izlemem.
Riva arazisini peşkeş çekip bir günde Galatasaray'a 45 milyon Euro zarar veren adam nasıl başkan adayı olabiliyor yahu 5-6 senede her şeyi unutan bir camiaya dönüştük
Daha kötüsü gelmez dediğimiz Dursun Özbek e neredeyse sevinicez. Bu Burak bir daha stadın dahi önünden geçmemeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşref hamamcıoğluna kaldık desenize...
Yeter ki dursun seçilmesin.
O değilde burak elmas yüzünden dursun ortaya çıkıverdi ne güzel nisanda seçim olacaktı.
Adam safi zarar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başkan adayı olmasından ziyade adamı baskan yapmak için adama yalvarmalari daha fena, seçime de sırf bu yüzden engel oldular.
iki liste karşılaştırmalı var mı?
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tr de ortam çok toksik. Bak adamı nasıl seviyorlar o da sevgiyle karşılık veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gene aynı iş için geliyor, rivayı sattırmak en büyük projeleri...
Santra Sportstwitter
“Dursun Özbek: "Erden Timur kardeşim, Sportif A.Ş'de olacak. Kendisi çok deneyimli. Gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinde en önde hizmet edecek."”https://twitter.com/Sportsantra/status/1527652932761559043 -
Galatasaray SKtwitter
“Fraport TAV Antalyaspor karşısında ilk 11'imiz! 👇 #GalaXI #ANTvGS”https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1527677079285800961Bu sezon son maçımızın kadrosu.
-
Türkiye nin sözde en büyük kulübü kurtulduğunda şükür çektiği başkanı tekrardan getirmeye o da kovulan TD yi yeniden getirmeye çalışıyor. Kulüp o kadar büyük ki bir tane düzgün başkan adayı da bulamıyor, Terim den başka TD de. Gerçekten artık niye Galatasaray taraftarı olduğumu ciddi ciddi sorguluyorum ve işin komiği sebep de bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 20 Mayıs 2022; 18:57:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X