< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3598. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
umarım genel kurulda bizim kadar bu işleri kovalayanlar vardır
gram abartmadan yıllardır yazıyorum eğer doğru değerlendirilse 3 büyüklerin borcunu kapatacak arazilerimiz vardı gelinen durum ortada
-
Genç aslanlar fenere kendi sahasında futbol dersi verdi. 2-1 kazandık.
Baran müthiş ayaklarına hakim. Umut Erdem de iyi kumaş var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
U19 u maşAllah beğendim, savunmada soğuk kanlı ve temiz oynamaya çalıştılar. Kaleciye hiç dönmediler. Şutlar zayıf, hücum organizasyonları zayıf. Ama kaliteli adam geçebilen kanatlar var. Çalım pas genel olarak iyiydi.
Dursun çöp ancak eşref ve metin'in olduğu yerde dursun kral olur , ee ne demişler "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler."
-
Şu kulübün kapısından dursun ve terim bir daha girerse ciddi anlamda bir daha maç falan izlemeyecem
Cidden bıktım artık dön dolaş aynı şeyler
Dursun kazanır hemen terimi Florya’ya getirir , terim 40 milyon € para harcatır 2-3 sene daha başarısız oluruz sonra dursunla kavga eder gider
Bu döngü içinden çıkmamız lazım artık
Hala dursun özbek ve fatih terimden medet uman var yazık... biri 1 liralık adama 3 lira verip alır diğer ... diğerini demeye gerek yok.. son 3 senesi heba oldu takımın.
-
İyi ki ilk 4'e girmemişiz, direkt gruplara kalamıyor artık takımlar. Ztk kupası alanda dahil buna...
Bu sayede adam akıllı yaz dönemi geçirebiliriz, transferleri ağustos gibi adam akıllı bitirebiliriz.
Ve avrupaya gitmeyerekte daha ucuza takım kurabiliriz.
İnşallah bu süreçte f.t tekrar yer almaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatih Terimciler şu adamın ne oynattığını hele bi yazın son 3 sezondur?
Bak kardeşim ft den futbol bilgin daha iyi değilse zaten futbol izlemene gerek yok git çayır çimen gez.
Torrent hoca size gideceğini bildiği halde uyanmanız için herşeyi söylüyor neden kulak asmıyorsunuz? Uefayı aldırmış, 20 sene önceyi unutun diyor çayçı bile. Ayrıca uefayı hagi popescu bülent ve tafarel liderliğinde aldın gazla değil.
Terim vardı başarılıydı kupa aldırdı vs vs kabul teşekkür ediyoruz ama güncel futbolda ft bitik bi teknik adam bunu anlayın.
Rangers kaybetti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan ne güzel İmparator önderliğinde kupayı Frankfurt yerine biz alacaktık ah ah
-
Metin ve Eşref'i görünce Dursun'a kurtarıcı gözüyle bakıyorum da Terim gelecekse yeni bir başkan olsun gerçekten Terim nedir?
-
bahçem şl ye katılmak için bir eleme fazla oynayacakmış, ah be şimdi işleri zorlaştı
-
Le Marke Sportstwitter
“💥 Kerem Aktürkoğlu, UEFA Avrupa ligini asist kralı olarak bitirdi.”https://twitter.com/lemarkesport/status/1527048673972166656Aslanım benim
-
Terim yine allem etti kallem etti buldu yolunu klübün içine
Öncelikle belirteyim, ben eminim ki Terim hepimizden daha çok Galatasaraylı, daha çok takımı düşünüyor. Kesinlikle art niyetli veya kendi menfaati peşinde koştuğunu düşünmüyorum onu peşin peşin söylemek, hakkını vermek lazım zaten para pul derdinde olmadığı da belli nitekim geliyor gidiyor sürekli ama tazminat falan almıyor.
Yani benim Terim ile şahsi bir problemim yok, bizim efsanemizdir doğru ama olmuyor hocam teknik direktörlük bitmiş, yeni çağa ayak uyduramamışsın daha zorlamanın bir anlamı yok.
Özellikle transferler konusunda 10da 9u sınıfta kalıyor Terim'in. Sağdan soldan menejer transferleri, milletin önerdiği romenler bilmemnelerle takımı doldurup eksiklerimiz var diyip geçiyor. Bu sene takımı net batırdı, üzerine tüy dikmeye geliyor heralde bu sefer.
Olacak olan yine 20-30 m harcatacak, zaten şişmiş kadroyu iyice şişirip 6. haftada "Eksiklerimiz var şu şu bölge işlemiyor ara transfer dönemi toparlayacağız" diyip çıkacak işin içinden. Ondan sonra gönderirsen 2 hareket yapıp taraftarın gözünü boyuyor, taraftar yeni TD gelmeden linç etmeye başlıyor, göndermesen takım batıyor çık çıkabilirsen işin içinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 19 Mayıs 2022; 2:29:15 >
-
Alternatif üretememe meselesi var.Terim istenmiyor alternatifin torrent.Burak başkan gitsin deniyor alternatif hamamcioglu.gedsona ihtiyaç yok deniyor alternatifin pulgar.
Büyük kulüpsen gidenin yerini o ayarda hatta mümkünse daha iyisi ile dolduracaksin.
Şu adaylar arasında dursun başkan daha iyi gibi duruyor.teknik direktör olarak Nuri Şahin bana mantıklı geliyor ama alınan bir iki kötü sonuçta yine soylenmeler baslanırsa Nuri falanda yapamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Koskoca Galatasaray hâla terimin ve dursun un eline bakıyorsa vah ki vah bu kulübün haline
Son anda keşke yeni bi Başkan adayı çıksa yoksa dursun kazanacak gibi duruyor
Terime 100 milyon € transfer bütçesi de versen , ligin 6. Haftasında gene Ocak ayını işaret edip transfer ihtiyacımız var der
Kupayı alan takımdan 1 oyuncu koymuşlar, avrupa ligi bitmiş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X