Tahminim torrent, barcelona maçı öncesi fatih terim ile foto paylasmasının intikamını aldi yada lig bitiyor diye arda biseyler yaptı torrentte ona kızdı, yoksa her hafta aldı kadroya... Torrentte dengesiz maç sonu bizim burak elmasla planımız doymuş futbolcular yerine aç oyuncular ile devam etmekti falan filan diyor 20 kisilik kadro 3 akademiden topçu falan diyor... Yahu senin işin fenerbahçe maçında bitti artık babel gomis pulgar muslera bırak bunları akademiden 3 topçu + barış morutan muhammed bunları oynat sürekli seneye yedek mi as kadromu olacak ona göre yap planını, gs nin 3 ayını çöpe attı.. Bu arada bu takıma dursun+fatih terim gelirse tekrar başa döner aynı seyleri tekrar yaşarız Takımı terim kurdu terim batırdı, burak elmas fatih terimi kovarak onu kurtardı tüm ihale torrente kaldı , bari kalsaydı gedsonu alsaydı bi faydası olurdu gidecekse de sene sonu hepberaber giderlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3596. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Süleyman Rodoptwitter
Süleyman Rodophttps://twitter.com/SuleymanRodop/status/1526611281469480961?t=aZNTMk93SAlfgEhDEGyylA&s=19
Durzun başgan gümbür gümbür geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
belhanda fanı bile olabilirsin ama dursun özbek fanı olmak da ne biliyim, vasat seviciler
-
Herkes burada Fatih Terim fanı olduğumu bilir. Ama Fatih Terim'den bağımsız kim ne derse desin Dursun Özbek mevcut adaylardan fersah fersah daha iyidir.
Metin Öztürk bence balon seçilirse 2. Elmas vakası olma ihtimali yüksek ayrıca parası, projesi yok.
Hamamcı ise hem meteliksiz hem de liseli zihniyetinden bir kokana. O kadar cimri ki hem insanları yemeğe davet ediyor hem de misafirlerine hesap ödettiriyor. Böyle bir insan nasıl Galatasaray'a başkan olabilir?
Birde Dursun Özbek'e bakalım. Para onda, proje onda başkanlık deneyimi var listesi de çok iyi deniyor ayrıca onun kurduğu kadro sayesinde ve İmparator ile 2 sene şampiyon olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 17 Mayıs 2022; 20:40:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dursun başkanın tekrar aday olmasını istemiyorum ama karşısına çıkan rakiplere baktığımda pek umut veren güven veren birini göremedim.
Rodop:
Ve deprem..
Hamamcıoğlu ve M. Öztürk ile anlaşamayan Dursun Özbek Bu iki adayın ağır toplarını ayarttı.
Hamamcıoğlu'nun listesinden Osman Kocaman ve Celal Canoğuz, Öztürk'ün listesinden de Diktan Gülmezgil ve Rıza Morova ..
Dördünün de Galatasaray Liseli olması gözden kaçmadı.
Ve son bomba..
Başkan adayı Metim Öztürk , Dursun Özbek'in listesine geçti..
Dursun Özbek diğer listelerden ayrılanlarla birlikte adaylığını yarın açıklayacak.
Haberler akmaya başladı..
Dursun Özbek'in listesinde Erden Timur 2. Başkan, Cemal Özgörkey Özgörkey Başkan yardımcısı...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Futbol_10twitter
“💥 🗳 Dursun Özbek eğer ikna olur ve aday olursa Fatih Terim ile çalışma olasılığı çok yüksek.(@SuleymanRodop)”https://twitter.com/Futbol10gs/status/1526614433014882311Hadi bakalım Allah'ın izniyle İmparator önderliğinde güzel günler yakın.
-
Ali Naci:
Duyurduğumuz gibi Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, aday olma kararı aldı
📌Özbek, Metin Öztürk ile güçlerini birleştirecek
📌Erden Timur, Cemal Özgörkey, İbrahim Hatipoğlu ve İsmail Sarıkaya gibi önemli iş adamları da listede yer alacak
Canlı;
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DJmEyTkfc6Z4%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGICVkJQGIhC7gMh9zE7fxAfYq0Nae9YGMgFy
Euro bu seviyedeyken Keremi iyi fiyata okutmak gerekiyor.
Yerine Yunusu monte etmeliyiz. Seneye de ya da 2-3 sene sonra Yunusu satmalıyız. Nelsonu kar ederek satacağız muhtemelen. Marcao da öyle.
Yerine uygun fiyata birini koymak yerine en az 2-3 isim mutlaka kaliteli olmalı. Acısını çok çektik.
Koca Galatasaray doğru düzgün bir başkan adayı çıkaramadı, gittiği gün neredeyse kutlama yaptığımız Dursun Özbek muhtemelen başkan olacak. Umarım yine gitmesi için duacı olacağımız bir yönetim göstermez.
-
Yazık kulübün düştüğü duruma.Bırak başkan adayı olmayı kulübün kapısından içeri sokulmaması gereken adam için gelen haberlere bak.Ulan ben maç günü bugün Galatasaray'ın maçı var diye uyanan adamdım beni bile tiksindirdiniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Koskoca camia futbol takımı otelinde kaldığı için parasını faiziyle isteyen adamın etrafında toplanıyor.Rahmetli Cengiz geldiğinde bu adamdan kurtulduk diye sevindiğinizi ne çabuk unuttunuz..
-
Kaç senedir futboldan soğuttular gelen bu haberde karpuzun kabuğu oldu.Ya Dursun denen adam nasıl başkan adayı olur cidden aklım almıyor. Bu kadar mı kulübü ele geçirdiler. Kulüpler dernek statüsünden çıkmadan hiçbirşey düzelmez anlaşıldı bu. Gerçi ülkede o kadar düzeltilmesi gereken şey varken sıra ne zaman buna gelir Allah bilir.
Taraftarlıkta biryere kadar. Bundan sonra Türkiye'de tek Anadolu Efes var benim için.
Sizi iyi taraftarlıklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GRANDEtwitter
“Fatih Terim ve Arda Turan eğer Galatasaraylı’lığının zekatını verse Galatasaray’da kimse aç kalmaz. Galatasaray’ın yaşayan efsanesi ve evladına Saygı duyacaksınız!”https://twitter.com/grandereyiz/status/1526637578648158209 -
Gs taraftarı da böyle az kötü gitsin işler hemen stad boş kalır. Gerçek taraftar değil ki. Uefa kupasını fener alsa fenerli olurdu bunlar.
-
Yabancı kuralı bu şekildeyken yerli oyuncu satmak riskli iş. As takımda oynayacak kaliteli yerli sayısı ülkede çok az zaten.
Çok iyi yabancılar olsa orta seviye yerliler idare eder ama o da yok.
-
Nevzat Dindartwitter
“🔥🔥🔥Galatasaray için hayırlısı olsun.. Dursun Özbek-Metin Öztürk birleşmesi çok olumlu bir gelişme.. Galatasaray’ı kurtarma projesinde dev bir adım atıldı..”https://twitter.com/nevzatdindar/status/1526665637141131269 -
Napacak edecek yine başkan olacak galiba yağlı surat, yazık halimize. Akıl tutulması...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X