< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (21. sayfa)
-
-
dursun başkan a sporda soruları cevaplıyor.
-
Büyük dedik sıkıntı yok :)
Silmedi daha. Hayret.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adamlara 2.liği hediye etmişiz, onuda tepiyorlar.. kabullenemiyorlar 2.liği, hep en küçük olmak istiyorlar.. ilginç
-
Ahahahahaaaaaa
Bu bjk forumu yöneticisini kim oraya koydu bilmiyorum ama adamın mesaj silme kriteri kendi zoruna gidip gitmemesi. Bu adam için herkes uğraşsın bu saatten sonra, sanki milletvekili seçilmiş gibi keyfine göre kuralları yıkıp kimse işlem yapamaz. Güya gönüllü bu görevi beğenmeyen varsa kural icat edeceğine direkt bırakır olur biter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sirifli ucunculuk lol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 göz
2 burun
2 kulak
2 yıldız
:)
Senin ordaki mesajına cevap yazıyordum bi baktım 10 sn sonra uçmuş mesajın. En ufak dalga, kural ihlali dahi yoktu mesajında. Orası resmen babasının çiftliği olmuş. Bende destekte talep açtım, yok öyle yağma.
-
Okan gidiyor zaten sozlesmesi bitti. “Kaleci gundemde yok.” nasil yazabiliyor, bunlar nasil haberci anlamak guc.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işin peşini kimse bırakmasın. Adam oturmuş PC ye zoruna giden mesaj ariyor, zoruna gidiyorsa girme foruma
Dur bunu atacağim konuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 7 Haziran 2023; 22:52:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlginç tipler var bjkde, buna moderatörüde dahil. Hani taraftardır anlarım, rakip takım gelince kudurursun hakaret edersin vs.
Aşağı yukarı 17 senedir bu forumda aktif olarak takılıyorum.
Ama moderatörün gözünün dönüp bütün mesajları uçurduğunu görmemiştim daha evvel
-
Sarhoşmuş hatırlamıyor ffgghd
no context galatwitterno context galahttps://twitter.com/galaconttext/status/1666532103498899458?t=QxoQWw9ybpdl2W9OKDsSBA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
BJK admin 1 gün ceza vermiş.
:)
Böylelerine hiçbirşey emanet etmemek lazım.
Ben de hayatımda böyle bir şey görmedim daha önce. Bu işin peşini kimse bakmasın ayıp denilen bir şey var.
@jeasme
Fikstür sonunda dengine geldi.
1- Galatasaray
2- Fener
3- BJK
Arada değişse de, bu sıralama böyle gider.
BJK forumuna yazılan yazı bu. Biraz vicdan arkadaş biraz vicdan. BJK admini şutlamış bizi.
civcivler 2. liği kutlamıyor, kargalar 3. lüğü kutlamıyor ne iş
bunların taraftarlar iyice boşlamış
-
Ben o arkadaşa hakkımı helal etmiyorum.şampiyonluk haftasında beşiktaşa bu konudan laf ettim diye tam 1 hafta ban yedim.Acilen bu arkadaşa bir yaptırım uygulanmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Haziran 2023; 22:59:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X